Superdiscount Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt nogle rigtige gode tilbud Hurtig ekspedition/levering Det er en ren 5'er som saglige Etta Cameron ville have udtrykt sig. Der er efterfølgende bestilt et "mindre parti" hjem af 3i1 American... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig gode priser, superhurtig levering - jeg var nødt til at få fat i firmaet telefonisk pga forkert hårspray/skulle ombyttes, og da måtte jeg være lidt kreativ, men det lykkedes og jeg fik meget... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et produkt hos dem, som var markant billigere end alle andre steder. Lyn hurtig levering. Da pakken ankom var ca 1/3 af produktet løbet ud i forsendelses posen. Jeg skrev til dem, ikke for at b... Mehr ansehen

1. Schnäppchenmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Hos os finder i et stort udvalg af varer som enten er varer med kort holdbarhed, restpartier eller varer der bare er billige :) Du finder ikke bare gode tilbud – du finder de bedste! Vi skiller os ud fra andre butikker ved at kombinere ekstremt lave priser med et hurtigt skiftende udvalg. Forbered dig på en overraskelse, hver eneste gang du besøger vores shop.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk kundeservice

Meget hurtig levering. Pakken var gået i stykker da jeg modtog den og shampoen var løbet ud i kassen. Sendte en mail til Hair4all og inden for meget kort tid fik jeg en mail retur at de beklagede og st det var sendt nye varer afsted, som jeg allerede modtog dagen efter. Fantastisk kundeservice, kan kun anbefale Hair4all.

17. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilt shampoo, conditioner og kur hos jer. Fik ved en fejl leveret 2 stk shampoo og ingen conditioner. Sendte mail, som jeg fik hurtigt respons på og har nu modtaget en conditioner

9. Mai 2024

Virkelig god service!

Virkelig god service!

Leveringen var hurtig, prisen var god og da jeg havde problemer med produktet, jeg havde modtaget, var de lynhurtige til at svare og super servicemindede.

Vil klart anbefale til andre :)

5. Januar 2024

Super kundeservice

Jeg modtog desværre en forkert vare, da der var fejl på hjemmesiden. Så jeg skrev en mail, og der var virkelig hurtig respons, og super service, og jeg fik pengene retur.

21. Dezember 2023

Gode nok

Jeg var noget spændt på min levering men alt gjort til skamme. Hurtig levering og de rigtige vare. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller hos Hair4all

25. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intet svar vedr. forkert levering

Jeg har fået leveret et forkert produkt og kontaktede Hair4all for at få tilsendt det produkt, jeg havde bestilt.

Siden februar har jeg nu sendt 5 mails til deres kundeservice - man kan ikke ringe til dem - men får intet svar.

Marts 2023:
Hair4all kontaktede mig og beklagede, at mine henvendelser var gået tabt. Da det bestilte produkt ikke var på lager, har jeg fået refunderet beløbet.

31. Januar 2023
Superdiscount-Logo

Antwort von Superdiscount

Kære Marie,
I forbindelse med overgang til en anden kundeservice er din mail desværre gået tabt. Vi kontakter dig idag for at finde en løsning på dit problem.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fejl i kundeservice

Bestilte nogle produkter d. 17 februar og modtager så et forkert produkt. Har sendt flere mails og intet svar fået. Simpelthen den ringeste service jeg nogensinde har oplevet. Ikke engang muligt at returnerer produktet, da der INGEN kontakt er med virksomheden. Aldrig køb noget herfra!

Opdatering. Er blevet ringet op af kundeservice fra hair4all og de havde desværre ikke mit ønskede produkt på lager. Jeg har derfor fået refunderet beløbet og fortsat kunne beholde produktet. Rigtig god service!

17. Februar 2023
Superdiscount-Logo

Antwort von Superdiscount

Kære Sandra,

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr