Topbedrijf
Makkelijk contact te krijgen. Eerlijke prijs. Ze komen afspraken na, werken volgens strakke planning. Professionele werkers die heel netjes werken. We zijn superblij met het stucwerk, het renovlies behang en het sauswerk.
Onze wanden zijn behangen en gesaust en…
Onze wanden zijn behangen en gesaust en dit is prachtig gedaan! In 2 dagen was ons appartement helemaal klaar en de medewerkers konden ook snel komen
Hele goede service en mooi resultaat
Hele goede service! Super Stuc Kwamen alle afspraken na en resultaat is mooi. Communicatie verliep soepel en kwamen nog met een correctie op de vierkante meters wat het voor ons voordeliger maakte. Eerlijkheid duurt het langst!
Snel, netjes en houden aan afspraken
Door omstandigheden met de oplevering van onze nieuwbouwwoning had ik snel een andere stuc en renovliesbedrijf nodig die op kort termijn kon langskomen. Het contact is vlot en afspraken waren snel geregeld. Deze zijn ook keurig nagekomen. Vriendelijke werknemers en werken hard. Hele woning is gestuct, renovlies en geschilderd. Een vraag om wat aan te passen was snel akkoord en geregeld. Heel tevreden.
Erg tevreden!
Wij zijn onwijs blij met de service van super stuc! Voorafgaand aan de werkzaamheden een goede en heldere communicatie, wordt goed meegedacht. En duidelijkheid over de offerte. Het werk zelf zijn wij ook zeer tevreden over, vriendelijke en kundige mensen!
Komt afspraken na
Komt afspraken na, goed advies /overleg. Uitvoering perfect dank jullie wel.
Goede communicatie met het hoofdkantoor…
Goede communicatie met het hoofdkantoor en meedenkend in oplossingen en mogelijkheden.
Zeer strakke kwaliteit voor een goede prijs.
Strak en netjes afgewerkt
Prijs kwaliteit is erg goed
Prijs kwaliteit is erg goed. Communicatie verliep prima. Gekozen voor renovlies voor de gehele woning en het afwerken van de zolderplaten. Allemaal erg mooi geworden en precies volgens afspraak. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Het team voor het renovlies was Engels sprekend, dit was voor mij totaal niet storend maar goed om vermeld te hebben.
Superstuc heeft uitstekend werk geleverd
Superstuc heeft uitstekend werk geleverd.
Duidelijke offerte, duidelijke afspraken, stipt op tijd op locatie en zeer snel en netjes werk geleverd. Aanrader!
Wat een super bedrijf!!
Wat een super bedrijf!!. Had een spoed klus met een nieuwbouw woning, kreeg een offerte binnen, goedkoopste van alle 5, en ze kon binnen 2 dagen beginnen, net voor de kerst klaar. Even wat reviews gelezen, heel positief allemaal dus ik dacht proberen. Twee jongens hebben echt prachtig werk geleverd, zo snel en zo strak. Super Stuc...echt een aanrader.
Oplevering appartement …
Na oplevering van ons appartement contact gehad met Henk. Konden heel snel beginnen met stucwerk-Renovlies en àlles sausen. Ons hele appartement in 1 week helemaal klaar. Tot volle tevredenheid. Zeer vriendelijk en snelle mensen over de vloer gehad.
Super gedaan door Super-Stuc
Topbedrijf!!
Via internet door goede recensies bij Super Stuk terecht gekomen. Hele vriendelijke eigenaar, Henk, die zijn afspraken perfect na komt. Zijn medewerkers zijn vakmannen met ervaring, netjes en beleefd. Zijn ook eerlijk als blijkt dat het minder meters zijn dan gedacht. Ze leveren topwerk. Deze kan ik iedereen aanbevelen. Na de klus neemt Henk contact op en wil weten of we volledig tevreden zijn, pas daarna stuurt hij de factuur...heel netjes.
Netjes en goed werk afgeleverd
Netjes en goed werk afgeleverd. Blij mee
Mijn complimenten aan Super Stuc.
Mijn complimenten aan Super Stuc.
Na het starten volgens afspraak gaan er 3 personen aan de slag, echte goede vaklui die ervoor gaan.
Na keihard werken is deze klus nadat de spullen werden gebracht, in 2 dagen gerealiseerd.
Ziet er echt top uit!
Ik kan dit bedrijf echt aanraden.
Top service
Top service. De communicatie is gelijk duidelijk en een scherpe offerte. Het werk is ook heel mooi en strak gedaan. Achteraf een na calculatie en uiteindelijk nog minder kwijt dan vooraf vermeld. Al met al raad ik iedereen superstuc aan!
Great value and quality ratio
I was choosing between several companies, and in the end made a right choice - SuperStuc. The owner helped me with picking the right material for the walls and gave the good price. The guys who were doing the job were very friendly and neat. They have finished the whole house just in 3 days: ceiling and walls. The result is stunning, so I got confident enough to recommended this company to another person. Thank you SuperStuc.
De mannen hebben hard gewerkt
De mannen hebben hard gewerkt, en alles netjes gemaakt.
Heel mooi!!
Snel, vakkundig en eerlijk
Offerte was snel geregeld, inplannen ging soepel. Tijdens de uitvoering was het soms moeilijk te peilen wat de voortgang / planning was, maar alle deadlines en werkafspraken zijn na gekomen en daar draait het uiteindelijk om.
Netjes nagebeld of alles naar tevredenheid was en de extra geoffreerde meters heeft Super Stuc op eigen initiatief van de factuur gehaald. Top ervaring, volgende keer weer.
Best Quality work
Staff is very helpful in explaining details about wall paper. Service is very good and satisfactory - On time as promised with good quality
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.