SunnahFoods Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds med både vare og service. Har utrolig lækre produkter. Jeg nyder hver dag at spise de lækre saftige Medjoul dadler fra Palæstina. Og den stærke Lion Mane, gør min hverdag så meget b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter med høj kvalitet, og relativt hurtig levering. Her finder jeg mange produkter som ingen andre har. Jeg bliver nok ved med at handle her, og jeg kan godt anbefale andre at handle her, fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig vild med deres produktsortiment! Jeg har længe været på udkig efter mange af de her produkter, ud fra et religiøst perspektiv, og kvaliteten er helt i top. Hjemmesiden er super... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse! Jeg bestilte to forskellige produkter. Sea Moss og Shilajit. Pakken kom dagen efter, hurtigt som lovet. Da jeg åbnede pakken var der Shilajit og Soursop, soursop som jeg ik... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. Kräutermedizinladen

Vom Unternehmen geschrieben

SunnahFoods.dk – Din kilde til næringsrige fødevarer og spirituelle produkter. Vores omhyggeligt udvalgte sortiment afspejler en perfekt balance mellem traditionel visdom og nutidens livsstil. Udforsk vores brede udvalg af helseprodukter, naturlige skønhedsprodukter, og unikke spirituelle produkter, alle udvalgt for at berige din dagligdag.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

65 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

As salamu alaykum Esad

Mange tak for den gode anmeldelse 🙏
Og vi super glade for at du kan vores hjemmeside og produkter 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og nem levering + super smag af honning

Hurtig og nem levering. Honningen smager fantastisk.

29. Mai 2025

Hej Face

Tusind tak for den 5 stjerner 💥
Vi er glade for at du kan lide vores honning og service ☺️
Det betyder virkelig meget for os da vi elsker honning og går meget op i at have et stort udvalg af sjælde kvalitets honninger fra hele verden 🍯

Super god hjemmeside

Super god hjemmeside, fine priser og meget hurtig levering.
Bestilte pakke fredag morgen, fik varen leveret lørdag formiddag.

28. März 2025

Hej Visar

Mange tak for den fine anmeldelse 🙏
Godt at høre at du er tilfreds med vores hjemmeside og service. Det er vi super glade for at høre 😊
Du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er noget vi kan gøre for dig.

Kvalitet.

Kvalitets Produkter som er unikke.

27. Februar 2025

Hej MA
Tusind tak for de 5 stjerner 💯
Vi sætter stor pris på at du kan lide vores produkt udvalg 😊

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

24. Februar 2025

Hej Ole
Tusind tak for de 5 stjerner 💯
Det sætter vi virkelig pris på. Super godt at høre at du er tilfreds med produktet og vores service 😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt det jeg ledte efter

Fandt det jeg ledte efter, fik en hurtig levering

23. Februar 2025

Hej Yahia Abdallah Salman
Mange tak for den gode anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre at du fandt det du ledte efter og fik det leveret hurtigt 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårligt smage ,den smager af…

Meget dårligt smage ,den smager af kakao .De har slet ikke brugt mælkechokolade.

4. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Valbona Iseni

Der står klart og tydeligt på vores hjemmeside at vores Dubai chokolade er med 50% mørk chokolade. Som vi synes gør den mere delikat da fyldet allerede er meget sødt. Og heldigvis har vi mange tilfredse kunder som synes at de smager rigtig lækkert. Så ved ikke lige hvorfor du har forventninger om at den skal smage af mælke chokolade. Men vi er da kede af at høre at du ikke kan lide produktet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte 2 plader Dubai chokolade

Jeg købte 2 plader Dubai chokolade. Problemet er at det smager mega anderledes og er lavet i Sverige. Betalte 250,- kr for en gang kopi skrammel. Total skuffet og til dem der har prøvet den ægte vare fra Dubai så vil jeg aldrig anbefale jer at købe herfra..man kan aldrig kalde det Dubai chokolade når det er lavet i Sverige som man først finder ud af når man modtager chokoladen. Du kan jo heller ikke lave en burger og kalde den Big Mac. Eller en en snaps og kalde den rød Aalborg eller en cola og kalde den Pepsi. I kan give den et andet navn, men kan godt se det er et problem for lige nu tar I små 600,- kr pr kg. Og uden det falske navn ville det nok kun være 60 værd.

4. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Claus

Det giver ingen mening det som du skriver. Vores Dubai chokolade er god kvalitet og vi har tusindvis af glade og tilfredse kunder som elsker vores chokolade. Og fordi at du har smagt en chokolade som du synes er bedre i Dubai er jo ikke ens betydene med at vores er dårlig. Vi får lavet vores chokolade af en mester bager/konditor som er kendt for sit gode håndværk og har mega succes. Så betyder det jo ikke at alle andre i hele verden som laver det produkt er en kopivare. Man kan heldigvis ikke have patent på madvarer. Det er jo ligesom at sige at når du bestiller en pad thai i Danmark så er det en kopivare fra Thailand. Og at den smager meget dårligere end når du står i Bangkok og spiser den. Eller hvis man køber danish patries i udlandet. Så vil du sige at det er en kopivare og at at du kan købe en kanelsnegl i Danmark som smager bedre. Kan du se hvor dumt det lyder. Og at du skriver at det har en helt anden smag forstår vi heller ikke. Det er præcis de samme råvarer og teknik der er brugt til at lave chokoladen som i Dubai. At der så er nogle ingredienser der er bedre kvalitet end andre eller passer bedre til ens smag. Foreksempel at nogen foretrækker lys over mørk chokolade er en smagssag. Det er hvad det er men at sige at det slet ikke er samme produkt passer ikke. Ham som laver chokoladen er fra Mellemøsten og tror nok at han kender mere til deres kager og chokolader end dig.

Mvh.

Sunnah Foods Teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr