Sundvel Bewertungen 18

1.8

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Sundvel bara bluffar

Sundvel är bara ett blufföretag! Leveransen tog 3 veckor istället för 1 dag. De skickade helt fel produkt, men hävdade att det var samma.
De är väldigt trevliga i sin mailkonversation men det finns ingen människa som svarar, bara en AI-robot. De vägrar rätten till retur, d.v.s. ångerrätten och det finns ingen adress dit man kan skicka tillbaka och slutar svara när jag vägrar betala.
Obs, betala inte innan du får produkten, använd Klarna.
Alltså BLUFF RAKT IGENOM.
VARNING FÖR SUNDVEL

6. Februar 2026

Oseriöst företag som säljer…

Oseriöst företag som säljer bluffprodukter. Köpte två flaskor Fluvaris som ska vara potenshöjande, som visade sig vara fullständig värdelös och obehaglig att använda. Bortkastade pengar

5. Dezember 2025

Blufföretag

Blufföretag. Kundtjänst verkar bestå av en bot. Verkar vara en kina-front som säljer skitprodukter som antingen levereras, fel vara levereras, levereras sent eller inte alls. Undvik!

29. September 2025

Bluff företag

Man är lite tacksam att det går via Klarna, mina pengar är på väg att räddas men jag fastande nästan i sunvel's fälla.
""Varning"" Handla inte på deras sida,

21. August 2025

Handla inte här

Handla inte här. Sen leverans som visar sig vara felaktig. Försöker på alla sätt att du ska godkänna en återbetalning på 20% trots att du kan bevisa att det är fel produkt. Försöker trötta ut dig och vill inte förstå att du vill utnyttja lagstadgad rätt till ångerrätt.

1. September 2025

Blufföretag

Varning! handla inte något från detta företag då det bara är ett blufföretag.
Beställde en produkt på deras hemsida.
Efter många veckor kom en helt annan produkt än den jag beställt, dom påstod att innehållet var exakt detsamma på den levererade produkten, vilket bara är lögn då produkterna har helt olika användningsområde. Då erbjöds jag en återbetalning 20% av beloppet och att behålla den felaktiga produkten. Då jag nekade till så har det varit helt tyst från dom. Blufföretag helt enkelt

16. August 2025

Först blev leveransen försenade

Först blev leveransen försenade, med ursäkt att det nog var mycket beställningar nu, eller att Post Nord var sena. När varorna kommer stämde de inte överens med vad som visats på nätet. Vid kontakt så menar de på att producenten uppdaterar förpackningarna och därför byter utseende o namn. Men att det ändå ska motsvara samma produkt!!! Känns mycket som en
bluff.

8. August 2025

Lång process

Hela processen är en riktigt tråkig historia. Jag beställde i februari och leveransen blev ordentligt försenad, inte alls enligt den ursprungliga informationen.
Sen fick jag fel varor och ville returnera. Efter många frågor och erbjudande som jag inte var intresserad av fick jag äntligen en returadress i KINA!! Den informationen finns inte på hemsidan. Jag trodde det skulle finnas en företagsadress i Sverige eller möjligen i Danmark eftersom leveransen tar den vägen.
Paketet har varit i Kina några månader och nu kommit åter till mig eftersom adressen är okänd.
Ärendet är inte avslutat för min del och nu väntar jag åter igen på svar från kundtjänst, Sundvel. Om nu företaget finns över huvudtaget!

29. Juli 2025

Utebliven leverans

Utebliven leverans . Har heller inte lyckats få kontakt angående detta varken per mail eller genom deras kontaktformulär
Oseriöst företag

15. Juni 2025

Varning

Fattas i kartongen och svarar inte på mail. Känns som inte företaget finns då det inte går att nå för att reklamera!

17. April 2025

WARNING SCAM!!!!

WARNING SCAM!!!!
Varning för detta företag! De levbererar bluffprodukter. Man beställer en sak och får en helt annan som inte överrensstämmer med marknadsförd produkt.

28. März 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen