Ved hvad han snakker om og har mange gode råd
SundKrop er din partner i sundhed og velvære, hvor vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der inkluderer: Massage - Alternativ behandling - Genoptræning - Personlig træning - Vane coaching - Online træning. Vores tilgang er fokuseret på at skabe holdbare løsninger, der fremmer langvarig sundhed og trivsel, snarere end hurtige løsninger. Vi tror på, at hver enkelt person er unik, og derfor skræddersyr vi vores behandlinger og træningsprogrammer til dine individuelle behov og mål. Hos SundKrop er vi passionerede omkring at empower vores kunder til at tage kontrol over deres velvære og skabe vedvarende vaner, der forbedrer livskvaliteten. Uanset om du søger lindring fra smerte, ønsker at forbedre din fysiske form eller har brug for vejledning i sunde livsstilsændringer, er vi her for at hjælpe dig. Tag det første skridt mod en sundere fremtid med SundKrop – fordi din sundhed fortjener det bedste.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ved hvad han snakker om og har mange gode råd
Mathias er en super dygtig massør, har gået ved ham i noget tid med en dårlig skulder. Jeg kan helt klart anbefale ham.
Jeg er super glad for at have Mathias som min faste behandler! 😄 Jeg har prøvet lidt af hvert for at komme mine gener til livs, men hos Mathias føler jeg mig virkelig taget alvorligt – på den gode måde. Hans behandlinger virker for mig, og det føles som om han har styr på, hvad han laver (heldigvis!). Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger – han er helt klart et besøg værd! 🙌
Mathias er en super dygtig og skøn person, som jeg varmt kan anbefale at investere i som personlig træner. Han er nysgerrig, empatisk, jordnær og brænder ligeså meget for at gøre en forskel for dig, som du selv brænder for det. Vælg ham, inden naboen gør! 😉
Mathias var min personlige træner i PureGym gennem et længere forløb, og han fik hjulpet mig med at strukturere min styrketræning, træne teknik og udfordre mit mindset, så jeg i dag løfter mere end jeg nogensinde ville gøre, hvis ikke jeg havde haft ham som træner!
Han er derudover et utrolig behageligt menneske, let at snakke med og som har en stor viden om kroppen og en god indføling med, hvornår han kan presse yderligere på under en træningssession. For mig var det faktisk også en bonus, at han ikke gav en kostplan, men snarere gav råd til og information om ernæring. De varmeste anbefalinger!
Mathias er uden tvivl en personlig træner med vægt på det personlige! Der er plads til humor, der er plads til negativitet, brok og øv dage. Noget som man ikke kan komme udenom, når man vælger at arbejde med sin vægt. Jeg havde Mathias som pt i FW i sin tid og kiloerne droslede af mig. Den tid savner jeg! For selvom det kun var den fysiske træning jeg betalte for, så fik jeg stadig svar indenfor kort tid. Jeg fik rådgivning til min kost og endda også et løbeprogram, fordi det var et ønske jeg havde.
Hvis du gerne vil have et PERSONLIGT forløb, så kan jeg varmt anbefale Mathias 🥳
Hilsen Josefine
Super engageret træner. Altid velforberedt og han husker ting man snakker om. Han er meget villig til at dele ud af sin viden og gå i dybden, og jeg følte mig derfor selvsikker og bedre udrustet til at forsætte på egen hånd efter forløbet sluttede.
Super motiverende træner. Vendte hadet til motionscentre til accept
Kæmpe anbefalinger herfra
Mathias er en venlig og dygtig personlig træner og behandler. Jeg kan varmt anbefale ham.
jeg havde et forløb med Mathias tilbage i august 2024 som gavnede mig rigtig godt og gav mig motivation
En virkelig dygtig og engageret personlig træner! Hjælpede mig med både muskelopbygning og vægttab på en måde, der var tilpasset mine mål og min hverdag. Altid motiverende, professionel og med en struktureret tilgang, der gav resultater. Kan varmt anbefales!
Super god træner.
Sammensatte et perfekt program til mig og støttede mig hele vejen igennem.
Han kan klart anbefales som personlig træner.
Utrolig behagelig og faglig dygtig ung fyr som gør sit ypperste for at man rykker personligt! Mine varmeste anbefalinger.
Rigtig god hjælp og træning.
Min krop profilerede af træning ved Mathias.
Mathias er god til at arbejde ud fra de vilkår der er i ens liv.
Under min skilsmisse var der forståelse for at jeg ikk kunne yde det der var behov for. Lige så god til at motiverer når gamle vaner kunne dukke op😉👍
Alt i alt god træning og guidening ville til hver en tid tage et forløb igen hvis det var.
Mvh
Vibeke
Mathias er flink, smilende og hjælpsom af natur, hvilket har gjort det hele meget nemmere for mig!!! Der har været problemer, hvor jeg havde lyst til at stoppe fx folk kigger når jeg træner alene. Mathias og jeg tog en snak om problemet og jeg endte med at fortsætte!! Mathias gør ALT for at hans kunder føler sig trygge!!
Mathias kigger på hver kunde og behandler dem individuelt, hvilket har været godt for mig, så kan alle træne med!!! Mathias ved utrolig meget om kost og hvad der er godt for træningen, så man får det allerbedste resultat, uden at han tvinger nogen til at spise noget, som man måske ikke bryder sig om, men vejleder super godt!!!
Træningen er Mathias også uddannet i og igen han lytter til den enkeltes ønsker og lægger et træningsprogram ud fra det og på mange forskellige niveauer!!! Har man skader ved Mathias også noget om det og tager hensyn i træningen og ikke mindst i træningsprogrammet.
Er det muligt at få 5 stjerner, skal Mathias have 10 stjerner, det fortjener han virkelig😀😀😀
Jeg har gået i et forløb med mathias i et år og jeg er blevet en del mere mobil og har fastholdt min træning samt opbygget muskler under forløbet. Mathias er meget empatisk og ved en masse om hvordan man kan træne hvis man fx har skader eller skal passe på en overbelastning. Han ved også en del om kost og han er meget støttende ift. Når det er svært at spise sundt, jeg kan derfor kun give mine bedste anbefalinger til ham 😊
God og varieret træning, altid god feedback
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.