Sunday Church Club Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Geschäft für Streetwear

Vom Unternehmen geschrieben

Sunday Church Club is a Scandinavian Christian brand that seamlessly blends the best of streetwear with the Christian faith. Our vision is to craft modern and creative Christian designs that bridge the gap between faith and style.

Hervorragend

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Fantastisk oplevelse med kundeservice

Jeg havde en fantastisk oplevelse med kundeservice.
Jeg skulle ombytte 2 trøjer, som var for store. Efter et skriv på mail, har de ikke den ene af trøjerne på lagre. Vi bliver enige om at skrives ved, senere i december, da jeg skulle afsted på ski og måske trøjen så var på lagre når jeg kom hjem.
Det var den dsv ikke, men jeg kunne så få lov at få den ene trøje ombyttet, og returneret penge for den anden.
Et par dage inden jeg ville sende pakken retur, får jeg en mail omkring, at jeg ikke længere kunne returnere, da returnerings vinduet var overskredet. Men efter et skriv på mail igen, skrev de at det ikke betød noget, jeg kunne bare sende den retur alligevel.
Det lykkedes mig så at sende pakken til en pakkeboks, istedet for privat adressen. Og igen efter et skriv på mail, siger de at de vil vil få den afhentet i pakkeboks. Og at alt er lige som det skal være.

Det er godt nok hvad jeg kalder kundeservice, plus at de svarede utrolig hurtigt, hver eneste gang jeg skrev.
Igen mange tak til Sunday Church Club, for den sindssyge gode hjælp

6. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sunday Church Club er et symbol på en…

Sunday Church Club er et symbol på en new wave af fællesskab indenfor kristendommen i Danmark, især den unge generation. Tøjet i sig selv er top kvalitet, komfortabelt, eye-catching, og let’s be honest pretty stylish. SCC formår at skabe stolthed i at bære kristendommen så åbenlyst, i en kultur hvor det ofte ellers kan føle at man bliver dømt for at tro på Jesus.
Levering har altid været hurtigt, og jeg har kun haft gode oplevelser både med kundeservice og tilfredshed af produkter! Kan 100% anbefale til alle og enhver🤩

1. Oktober 2025

Sunday Church Club - kvalitet og komfort til fair priser

Jeg har købt en del tøj fra Sunday Church Club og kan bekræfte at kvaliteten er helt i top. Deres nye Fuzzy Knits er uden tvivl den bedste sweater jeg nogensinde har haft på. Sindssygt behagelig og virkelig godt lavet.

Det der gør dem specielle er at man får topkvalitet til en pris der er overraskende lav. Man kan mærke, at der er tænkt over både design og materialer, og det gør en kæmpe forskel. Det er sjældent man finder så god kvalitet til den pris andre steder. Klart et mærke jeg kan anbefale!

1. Februar 2025

Hej Lukas,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de rosende ord🫶🏼

Vi er virkelig glade for at høre, at du sætter pris på vores kvalitet. Som brand gør vi en stor indsats for at sikre god kvalitet og skabe moderne designs med et dybere budskab💫

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udsolgt i alle størrelser dårlig service

Så dette mærke på tiktok, og synes deres trøjer var fede, men den trøje jeg ville have var udsolgt i alle størrelser, så er det et rigtigt mærke eller bare noget dropshipping tiktok fis, plus da jeg skrev til dem på tiktok fik jeg intet svar selv efter 2 uger.

1. Januar 2025

Hej Lorder,

Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores tøj! Dog kan vi ikke se, at vi har modtaget nogen besked fra dig på vores sociale medier.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i alt, hvad vi laver. Derudover bliver vores produkter leveret til vores lager i Danmark, hvilket betyder, at vi på ingen måde kan betragtes som et dropshipping-brand.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside.

Sunday Church Club – Stil med et meningsfuldt budskab

Sunday Church Club formår at kombinere moderne design med kristne værdier på en elegant måde. Deres tøj er ikke kun stilfuldt, men bærer også et meningsfuldt budskab, som inspirerer. Kvaliteten er fantastisk, og detaljerne afspejler deres passion og omtanke.

Perfekt til dem, der ønsker at udtrykke deres tro gennem mode uden at gå på kompromis med stil!

16. Januar 2025

Hej Martin,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Alt det, du skriver, er præcis det, vi stræber efter som brand.

Vi lægger stor vægt på, at vores tøj ikke kun er stilfuldt, men også bærer et dybere budskab.

Bedste service til dato!

Jeg havde købt en tshirt ved det første drop, men kom til at købe en største for lille, da jeg så at de var udsolgt af den tænkte jeg det ikke var muligt at få den ombyttet.

Nu ved det næste drop, hvor de restocker t shirten, skrev jeg til dem, og det var intet problem selv om at jeg havde kommet til at tage t shirtens hanging tag af.

De sender en ny trøje med det samme og jeg sender min tilbage så jeg har den anden trøje indenfor få dage.

Super god service, har aldrig oplevet bedre!!
God bless ✝️🙏🏻

1. November 2024

Hej Oskar,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi elsker at høre om vores kunders gode oplevelser💫

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores kundeservice, og vi håber, du er glad for din t-shirt🤩

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

SCC

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr