Heerlijke locatie en prima woning. Voldoet aan alle verwachtingen. Voor de derde keer nu op deze plek geweest en we kijken al uit naar een vervolg.
Duidelijke beschrijving om te boeken. Bij de boeking wel direct de helft betalen.ondanks dat het nog een jaar duurt. En erg hoge schoonmaakkosten!
Zowel het park als accommodatie waren boven verwachting goed !
Vlak bij het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold vind je Summio Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha. Dit ruim opgezette vakantiepark in Friesland is ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. Jong en oud kan zich volop vermaken op het park en in de veelzijdige omgeving van de veelzijdige provincie Friesland. Ontdek de luxe vakantiewoningen en beleef samen met je partner, familie of vriendengroep the best quality time.
Koaidyk 8, 9264 TP, Appelscha, Niederlande
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Heerlijke locatie en prima woning.
Voldoet aan alle verwachtingen.

Antwort von Summio Parcs - Buitenplaats de Hildenberg
Zowel het park als accommodatie waren boven verwachting goed !

Antwort von Summio Parcs - Buitenplaats de Hildenberg
Rust , natuur en veel ruimte binnen en buiten.

Boeken was vrij simpel.
Komen al jaren op de Hildenberg om een weekendje te golfen.
Mooi schoon park met mooie huis voor ons .

Antwort von Summio Parcs - Buitenplaats de Hildenberg
Zeer vriendelijk en behulpzaam management bij de Hildenberg. Mooi aangelegd park verweven met een leuke golfbaan. Als er iets is wordt het snel en effectief geregeld door het gastvrije management. En dat al de vele jaren dat we er komen.

Antwort von Summio Parcs - Buitenplaats de Hildenberg
Duidelijke beschrijving om te boeken.
Bij de boeking wel direct de helft betalen.ondanks dat het nog een jaar duurt.
En erg hoge schoonmaakkosten!