Jag väntade nästan tre veckor efter att ha betalat för beställningen. Under tiden fick jag ett meddelande om att paketet hade skickats men det hade inte nått mig. Jag skrev ett brev och ringde. Vid tr... Mehr ansehen
Total bluff. Beställde en sak som enligt deras webb finns i lager, och de skeppar alla ordrar inom 1-2 arbetsdagar. Sen gick det TJUGOFYRA (24) dagar tills de till slut kryper till korset och säger... Mehr ansehen
Beställt ett fjärrstyrt enkanalsrelä. Skulle ta 1-2 dagar i leveranstid, till dags datum har det tagit 9 dagar. Under tiden har jag mailat 3 ggr utan något svar tillbaka. Inga stora pengar, men en... Mehr ansehen
Beställt lampsocklar. Skulle ta 1-3 dagar i leveranstid, till dags datum har det tagit 14 dagar. Under tiden har jag mailat 2 ggr utan något svar tillbaka. Ett webbföretag utan tlf borde i varje fal... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Göteborgsvägen 23, 51736, BOLLEBYGD
- 0722447060
- info@stylingwebben.se
- stylingwebben.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Har det jag söker
Har det jag söker. Bra priser. Lätt att kontakta och att få svar vid frågor. Snabb frakt
lampor
Bra produkter snabba leveranser och bra packat
Det går snabbt att få grejerna, men svårt att få kontakt.
Bra priser, snabb leverans.
Som titeln, väldigt bra priser och utbud till snabb leverans.
Fjärrströmbrytare 12v
Riktigt snabb leverans och väl fungerande vara
Finns absolut inget att anmärka på!
Snabba leveranser! Har köpt mycket tillbehör till sleeving ett par gånger. Brukar få hem grejerna inom loppet av 48 timmar.
Ibland får man även lite goda karameller med i paketet :P
Finns mycket oseriösa aktörer på nätet idag och har råkat ut för en hel del tråkigheter men Stylingwebben.se är seriösa.
Tack!

Antwort von Stylingwebben.se
Snabbt och bra!
Efter beställningen gick det fort att få hem paketet, tyvärr saknades det en produkt men efter att jag drog iväg ett mail till dom så tog det inte många dagar innan även den kom nertrillandes i brevlådan. Så underbara produkter, hantering/leveranstid och UTMÄRKT kundservice!
Mycket nöjd.
Väldigt snabb leverans och bra produkter, rekommenderas absolut!
bra men
Jag tyckte att informationen var lite dålig på produkten .hade önskat att det fanns mer info om bildata problem på olika modeller.
lång leverans tid
mycket dålig leveranstid har efter en veckas väntan har jag fortfarnade inte fått mina varor har mailat dom men inga svar
Två beställningar - kanon
Bäställt i två omgångar och jag har fått allt nästa dag, mycket snabb leverans. Sista beställningen blev jag inte 100% nöjd med en produkt, kabel-stripsen, då dessa var av en extremt dålig kvalite. Men annars har allt varit toppen!
Jag kommer återkomma.

Antwort von Stylingwebben.se
Snabbt och smidigt!
Beställde på fredag förmiddag, hade paketet på måndagen. Bra kvalité på kabelstrumporna och krympslangen! Mycket nöjd.
snabbt och rätt
Har aldrig varit med om en snabbare leverans när jag handlat på nätet. Rätt grejer också såklart!
bra sida
Hittade det jag behövde o snabb lev .kanon bra
Ej enligt beskrivning och hopplöst tröga på mailsvar
Köpte två fjärrkontrollsatser för att styra 12V-prylar. Dock fungerade de inte alls enligt beskrivningen, vilket Stylingwebben så småningom bekräftade men skyllde på tillverkaren. De jag hade fått hade samma simpla funktion som jag kan köpa på nätet för bara en tiondel. Fick frågan om jag ville skicka tillbaka prylarna.
Jo, visst kan jag skicka tillbaks det - om det innebär att de betalar tillbaks pengarna. Det framgår inte tydligt i köpvillkoren, där de bara skriver att de åtar sig att "åtgärda fel vid reklamation", så jag frågade om återbetalning via mail. Men på detta har jag ännu efter snart en vecka och flera påminnelser inte fått något svar....
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.