Størrelsen på bukser er en eller to numre mindre en andre bukser (firmaer) som jeg har købt og så vil de have, at jeg skal betale for retur/ bytte 😡😡
Deres refundering er enormt langsommelig, jeg sendte retur start marts har stadig ikke hørt fra dem…jeg vælger af denne grund ikke at handle her en anden gang, træls at der skal gå så lang tid før man... Mehr ansehen
Dårlig og useriøs netbutik! De overholder ikke leveringstiden og når man kontakter dem, kan de ikke sige hvornår varen bliver leveret. Man får blot en standard mail med at de arbejder på at løse prob... Mehr ansehen
Kom til at bestille samme vare 2 gange da det så ud som om betalingen ikke gik igennem. De er fuldstændig umulige at komme i kontakt med. Ingen tlf. eller mailadresse. Kun en chatbot som ingenting fo... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
STYLEPET er en familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i salg af udstyr til hest, hund og kat. Målet er ikke at være de største, men at kunne tilbyde en reel service og nogle gode produkter, som vi kan stå inde for.
Cementstøbervej 2, Jels, 6630, Rødding, Dänemark
- info@stylepet.dk
- stylepet.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig og reel butik.
Har købt div ting til hesten samt ridebukser. Fin og hurtig handel. Nemt at komme i kontakt med sælger.
Super hurtig og professionel betjening
Super hurtig og professionel betjening. Mvh Tina
Super
Super, personlig opkald, da min vare var i retsordre, fik en anden til den samme pris. Herefter hurtig levering og stor tilfredshed på kvaliteten af mine vare til min hund.
Hurtig levering god kvalitet
Superhurtig levering og stor tilfredshed på kvaliteten af mine staldstøvler.
Jeg skulle købe nogle forskellige ting til min hund bla potevoks. Da det produkt jeg havde bestilt var udsolgt ringede de fra butikken og tilbød at bestille det udsolgte produkt hjem med det samme eller at jeg kunne modtage et ligeså godt produkt, men som var lidt dyrere til samme pris. Det er dejligt at føle at det ikke er en take it or leave it forretning.
Har købt et dækken. Det blev sendt som lovet samme dag.
God og overskuelig webshop
Bestilte varen og fik leveret 2 dage senere, det er meget få steder der er så hurtig service.
service helt i top
Tak for rigtig god betjening. Bestilte vare torsdag aften og havde det med posten lørdag. Man føler virkelig at der er tjek på tingeneog man er i gode hænder. Ringede fredag morgen for at følge op på ordren og da var den allerede registreret og i fuld gang.....
Hjemmesiden er også helt i top.
:O)
Nemt, hurtigt og præcist
Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og varerne kommer indenfor 1-2 dage.
problemfri levering
Gode kvalitetsprodukter billígere end hos andre forhandlere på nettet
...Flot side og super betjening
Bestilte om eftermiddagen og fik varerne om fredagen dagen efter - Det var en super feber redning da vi skulle til stævne om lørdagen ..Og så er det faktisk billigt i forhold til mange andre steder på nettet - Er lige blevet VIP medlem :-)
Super hjemmeside :-)
Flot hjemmeside som var nem at navigere rundt på. Havde varerne dagen efter selvom jeg bestilte kl. 16.18. Mangler lidt billeder af nogle varer, hvilket er lidt træls, men kan også se at siden er helt ny, så det kommer vel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.