Style Outlet Bewertungen 41

1.4

Liever nog lager dan een 1 ster. Deze beoordeling is voor deze oplichters nog te hoog! Ik dacht voor 143,00 euro schoenen te hebben besteld. Wat een teringlui. Pikken van een ander die hard voor zijn... Mehr ansehen

Website ziet er netjes uit. Na bestellen ontvang je een bevestiging, daarna niets meer. Als je informeert waar je bestelling blijft, krijg je 1 antwoord (smoesje: andere bezorgdienst, geen trackingcod... Mehr ansehen

Betaald, nooit spullen ontvangen. Idem aan alle ervaringen hieronder. Wil iedereen alsjeblieft aangifte hiervan doen bij de politie! Via Aangifte.politie.nl om deze mensen te stoppen! Ik ga hier seri... Mehr ansehen

1.4

Ungenügend

Styles Outlet OPLICHTERS!!!

dit zijn oplichters ik dacht Uggs te bestellen, kreeg eerst een link met trace nummer en dat de Uggs geleverd zouden worden tussen 10-18 januari maar site niet meer zichtbaar. en link niet meer geldig
site ziet er echt goed uit je krijgt ook meteen een bevestiging die er ook keurig uit ziet met een bestelnummer maar doe het niet
trap er niet in zoals ik !!

9. Januar 2024

Oplichters!

Niets ontvangen en geen enkele reactie!
Let op hier NIET bestellen! Denk dat ze failliet zijn!

15. Januar 2024

Ik heb uggs besteld bij hun op 27…

Ik heb uggs besteld bij hun op 27 december en ze zijn nog steeds niet binnen. Ze houden vorige week geleverd worden en nu deze week. Vandaag geprobeerd om op de site te komen lukt niet meer. Het is niet meer online

Ik heb ook gelijk geprobeerd om ze te annuleren. Dat lukte niet. Bedrag wel van mijn rekening afgeschreven. 2x een mail naar ze gestuurd. Geen reactie. Nu ga ik morgen met de bank overleggen en die gaan een onderzoek doen zodat ik hopelijk mijn geld nog terug krijg.

14. Januar 2024

Ugg besteld en niet gekregen

Ugg besteld en niet gekregen, ook reageren ze niet op mijn mails.
Als ik mijn tracknr volg geeft hij onbekend aan.
De site zag er zo professioneel uit, maar is nu helemaal verdwenen, ze zullen inmiddels wel weer onder een andere naam verder gaan.

14. Januar 2024

NIET bestellen

Niet op deze website bestellen! Ik heb een bestelling gedaan, vervolgens geannuleerd want het voelde niet juist omdat het pakket niet werd verzonden. Er werd aangegeven dat dit werd geannuleerd. Nu heb ik meerdere mails gestuurd en nog steeds niet mijn geld terug!!!!!!!

10. Januar 2024

Achat en ligne sur un réseau social…

Achat en ligne sur un réseau social d'une paire de chaussures et 1 semaine après, RIEN, aucune nouvelle malgré des mails de relance. Je me pose la question de savoir si ça existe vraiment ou pas? Je vais me référer à ce réseau social et demander des explications...

22. Dezember 2023

Salut bonjour

Salut j'attend tjs 2paires de basket commander début août 2023 tjs pas reçu je me demande si votre magasin est réel

20. August 2023

De site is niet beschikbaar nadat ik…

De site is niet beschikbaar nadat ik voor 300 euro aan uggs heb besteld en nooit heb ontvangen.
Dan daarbij komt ook nog eens kijken in de kleine letters dat Retourneren blijkbaar alleen naar China kan voor €25 verzending, die voor eigen rekening zijn.
Een grote oplichterij !!!!!

31. Oktober 2023

Style-Outlet : Honnête ?

Bonjour, j'ai commandé des chaussures le 22 aout, envoyé un mail une semaine après et toujours ni chaussures, ni réponse. par contre j'ai bien été débitée de 49.99 euros; En lisant tous les commentaires, je doute de la fiabilité et de l'honnêteté de Style-Outlet

22. August 2023

Slecht

Andere maat gekregen als besteld. Slechte stof kwaliteit voor een jurk. Er wordt niet gereageerd op een vraag. Ik koop hier nooit meer!

11. August 2023

Rommel

Ik sluit me volledig aan bij de reviews hieronder. Niet hier kopen! Het is rommel en terug zenden kan alleen maar China. Schandalig deze site.

10. Juli 2023

Niet kopen bij dit nep-bedrijf!!!!

Niet kopen bij dit nep-bedrijf!!!!! Vergat eerst te kijken op Trustpilot!!!! 😞 Levering duurt lang. Blijkt later gewoon uit China te worden verzonden. Produkt (jurk) was verfrommeld en op meerdere plaatsen (zomen etc beschadigd). Nep bedrijf! heb gereclameerd maar terugzending kan alleen naar China, terwijl ik kocht bij de vestiging in Rotterdam! Niet kopen bij dit nep-bedrijf!!!!!

28. Juni 2023

Scam. Ordered 80€ Jacket and never received package

Scam. I ordered 80 € Jacket and never got it. They sent me Email: "the package is lost and we cannot refund or send replacement."
I tried to reach them but I received no answers.
I called DHL they said that they only received some package info but they never received the package itself. DHL asked me to contact Style-Outlet and ask them to send enquiry to DHL. But I received no help or support from Style-outlet and could not reach anyone to talk to.

3. Juni 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen