Det fineste lille butik i hjertet af Silkeborg. Desværre bor jeg lidt for langt væk, hvilket er godt for ellers ville jeg besøge butikken hele tiden. Så jeg handlede på nettet. Hjemmesiden fungerer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig ekspedition, varer som forventet, ingen fejl. Dog trækker det ned, at man ikke giver gratis forsendelse til et køb, hvis samlede værdi overstiger 2.000kr, uagtet det drejer sig om udsalgsvarer.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig nem og overskuelig hjemmeside og super fede styles. Jeg modtog allerede mine varer dagen efter, så 5 stjerner herfra for top service, det er ikke sidste gang jeg handler her og jeg er glad fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi handler med specielt kuraterede produkter både i studio Fast og min Gaia. Alt er udvalgt med følelse, og stemningen i butikken er inspireret fra Frankrig, Italien, Mallorca og Indien. Alle sammen steder som vi nærer kærlighed til. Vi ønsker os allermest at du kom og hilste på os i vores fysiske butikker, men er der for mange kilometer til os, så håber vi at du vil finde de gode sager her på webshoppen. Der kommer hele tiden nye produkter på, så hold øje med os herinde.
Bios Gård 5, 8600, Silkeborg, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hurtig og grundig besvarelse af spørgsmål i chatfunktion samt et skønt produkt (lava-duftsten). Derudover en sød, håndskrevet besked i pakken. Kan varmt anbefales!

Antwort von Studio Fast x Min Gaia
Hurtig levering. Fint produkt og hjemmeside. Velkomst rabat.

Antwort von Studio Fast x Min Gaia
Køber hvad jeg tror der er en pæn ring, og den kommer også forholdsvis hurtig. Desv ligner den på INGEN måde hvad jeg købte den ud fra.
Den minder mest af alt om noget, der er trukket i en automat.
Forsøger flere gange kontakt via tlf, men det lader sig ikke gøre. Da jeg så skriver mail om min oplevelse, får jeg blot svar tilbage om de ikke er enige og de billeder bruger “andre også” ?!
Først betaler man fragt for at få varen leveret og så trækker de nu også fragt for at sende retur
Her handler jeg ALDRIG igen !!
Opdatering:
Får en mail 3/7 om de returnerer efter gældende regler, først EFTER denne mail opretter jeg denne på trustpilot !
Nu er jeg så en løgner ?!! Wauv I er sørme dygtige 🤢🤢🤢
Jeg henvender mig pænt og høfligt via mail, da I jo ikke svarer på tlf. I mailen skriver jeg at jeg konstaterer ringen IKKE ligner de billeder i har på jeres hjemmeside ! Og derfor ønsker jeg at returnere ringen. Hvordan er det ikke venligt ?!!!!!
NU er det da Jer, der udviser ringe og yderst uheldig “service”. Men så kan kunderne da se hvad I er 🥴🥴

Antwort von Studio Fast x Min Gaia
Hurtig forsendelse, hurtig og dejlig imødekommende svar på spørgsmål.
Super god betjening, vil helt sikkert handle her igen👍

Antwort von Studio Fast x Min Gaia
StudioFast er absolut en af de fineste butikker vi har i Silkeborg. Flot udvalg med noget til enhver pengepung. Masser af inspiration at hente til alle hjemmets rum og så har de det sødeste og mest servicemindede personale. Elsker at kigge forbi OG at følge med på Instagram.

Antwort von Studio Fast x Min Gaia
En fantastisk oplevelse. God og venlig betjening og hurtig ekspedition og fremsendelse af varen.

Antwort von Studio Fast x Min Gaia
Superfine sager fra franske Sessun.
Og SÅ fint pakket ind.
Jeg vender tilbage igen igen :)

Antwort von Studio Fast x Min Gaia
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.