Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk Oplevelse og Proces jeg har været igennem med mit fedtfrysningsforløb. Det sødeste personale som altid er imødekommende og serviceminded. Mia der har lavet mine fedtfrysninge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kanon oplevelse fra start til slut , vi startede med et kanon lille møde med Rikke hvor jeg var slet ikke i tvivl om planen og hvad jeg går med til , meget professionelt behandling I super omgiv... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med Studio A, fantastisk personale, meget professioneller og der skabes et trygt rum. Jeg er i et permanenthårfjerningsforløb, det eneste negative jeg har at sige er deres marked... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om nogen kan Studio A og deres behandler Katrine i Aalborg finde ud af at bryde tabuet om mænd og kosmetiske behandlinger og føre en sikkert og trygt igennem fra start til slut. Høj professionelisme,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen effekt af EMS og X-Freeze.

Ingen effekt af EMS og X-Freeze.
Jeg brugte i januar 2023 24.000 kr på en kombineret behandling og fortsatte sund kost og fysisk aktivitet sideløbende med behandlingerne, som løbende lå præcist som anbefalet.
Ved 3 og 6 mdrs kontrol var der ingen resultat. Sygeplejersken mente at hun kunne se en lille bitte smule ved knæene, men målebåndet tilkendegav at det var samme antal centimeter. Hun oplyste ved opstart, at de ikke kunne garantere hvor mange centimeter man kunne tabe sig, og oplyste samtidig at de aldrig havde havde haft nogen kunder uden resultater. Det var vigtigt for mig at vide, at jeg ikke risikerede at spilde mine penge.

Men nu har de så en tidligere kunde UDEN resultat.

Jeg har forsøgt at skrive og gå i dialog med klinikken, om de selv er tilfredse med at modtage 24.000 kr uden at kunden får et resultat, men de har valgt ikke at svare.
Jeg kan derfor ikke anbefale hverken EMS, X-freeze eller at bruge penge i klinikken, da der ikke ydes den mindste service/ imødekommenhed, hvis ikke der opnåes resultat med en behandling.

I dette tilfælde er der ikke tale om et mindre tilfredsstillende resultat. Der er tale om absolut ingen resultat og 24.000 spildte kroner!

6. Juni 2023

Kære Louise

Tak fordi du anmelder os.

Også selvom det ikke lige var de ord, vi havde håbet alle mest på.

Først og fremmest er vi kede af, at du ikke har fået det resultat, du håbede på.

Det virker dog til, at det er myntet mest på resultatet og ikke på Rikke som behandler.

Umiddelbart, er vi ikke helt enige i din udlægning.

Anatomisk er vi alle forskellige og vi kan ikke på forhånd garantere X resultat til en kunde. Det er derfor vi noterer det i vores samtykkeerklæring, alle kunder skriver under på, inden behandling.

Det var nok ikke det svar du håbede på, men ikke desto mindre et sandt svar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bookede et fedtfrysnings forløb af…

Jeg bookede et fedtfrysnings forløb af 3 gang hos studio A tilbage i marts måned, til en pris på 16.500,-. Til forundersøgelsen sagde jeg højt og tydeligt at at jeg forventede et resultat hvis jeg skulle smide den slags penge. Jeg blev informeret om at de aldrig havde haft kunder som ikke havde fået et resultat og at det mindste de havde oplevet var en reduktion på 3-4 centimeter men at de fleste opnår et resultat mellem 6-11 centimeter. Da jeg 3 måneder efter min sidste behandling var til kontrol var der intet sket, hvilket jeg selvfølge var enormt skuffet over. Jeg havde en fin snak med behandleren som lovede at snakke med sin chef m.h.p at finde en løsning, hun kunne godt forstå min skuffelse og sagde at jeg ville blive kontaktet af hende chef umiddelbart efter sommerferien. Nu siger kalenderen 2. September og jeg er stadig ikke blevet kontakter, hvilket jeg synes er ekstrem dårlig service. Når man driver en klinik og laver behandlinger som ikke lever op til de forventninger som man stiller ens kunderne i udsigte så burde klinikken til en hver tid kompenseres sin kunde - alt andet er i min verden at tage penge for en ydelse som man ikke kunne leverer, også selv om man skriver under på at der ingen garanti er ved behandlingen. Så risikoen ligger ved kunden så måske kommer man til at betale mange penge for ingenting det er i min verden ikke fair.
Jeg håber fortsat på at blive kontaktes som i lovede mig og håber selvfølgelig også at i vil give en form for kompensation for den mislykkede behandling, ikke mindst for at skabe noget tryghed og tillid for jeres fremtidige kunder - kompensation til en enkelt kunde er i min verden godt givet ud hvis jeres behandling rent faktisk virke som i siger og jeg blot er et særtilfælde. Hvis ikke i vil give kompensation til en enkelt kunde så må det være fordi der er mange flere som mig og at det ville være for dyrt at kompenser alle. Så virker jeres behandling som i siger eller er det blot fup personligt må jeg komme jeg tvivlen til gode med den oplevelse jeg har fået på jeres klinik. For hvem har lyst til at betale 16.500,- for en fedtfrysning med udsigt til en reduktion på 30% pr. Behandling unden at opnå så meget som en centimeter og andet resultat end en gang løs maveskind.

9. August 2023

Kære Christine,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Også selvom det ikke er de ord, vi havde håbet på.

Vi forsøger så vidt muligt altid at indtage en ydmyg vinkel.

Ved første øjekast, er det umiddelbart ikke den samme version vi ligger inde med.

Det virker til du er frustreret over dit resultatet ikke har været så godt som andres.

Virkeligheden er ikke desto mindre, at resultatet af denne type behandling varierer alt efter din egen anatomi.

Derfor kan vi heller ikke give resultatetgaranti, men blot sige, hvad vi typisk ser.

Det er noget, vi ALTID nævner meget konsekvent til konsultationen, inden forløbet opstartes, for at sikre en fuldstændig forventningsstemmelse.

Udover det, har du også via sammentykkeerklæringen underskrevet, der ikke gives resultatgaranti.

Vores håb er, at dette giver større klarhed (og ro) for dig.

Alt det bedste,

Profesionelle og imødekommende❤️

Min første gang med restylane i læber. Men helt tryg efter samtale. Ville have naturligt look og det fik jeg. God vejledning undervejs og efter… så jeg kommer igen om 3 mdr og får bygget på underlæbe efter kyndig vejledning af skønne Rikke. Skønt sted. Fjerde besøg .. det siger vist alt. Yderst tilfreds

3. August 2023

Kære Susanne

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive så pæne ord om os ❤️

Fabelagtig service og behandling

Fabelagtig service og behandling - kører hellere end gerne turen på 1,5 time - TAK
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. August 2023

Kære Berit

Wow nogle dejlige ord ❤️ MANGE, MANGE tak for det 😘

De flotteste læber

Jeg har været i Emma’s kyndige hænder og fået lavet min asymetriske overlæbe.
Er så fantastisk glad for resultatet.
Selv mine kunder syntes det ser naturligt og flot ud, samt passer super til mit ansigt

7. August 2023

Kære Henriette

På vegne af Emma, mange, mange tak 🙏🏻

Vi er taknemmelig for du tog dig tid til at skrive om os ❤️

Studio A toppen af poppen

Det er et fantastisk sted at komme. Stemningen fra du træder ind af døren gør en meget tryg. Al personale smiler og er imødekommende. De giver den bedste behandling og er simpelthen så professionelle både i deres arbejde men i lige så høj grad personligt. De er meget meget søde og jeg har kun godt at sige. Med mindre firmaet lukker forbliver jeg fast kunde:-)

1. August 2023

Kære Maibrit

Sikke, sikke et flot skriv. Tak for det! Det betyder så uendeligt meget for os, at du vil dele din oplevelse.

Hav en dejlig dag ❤️

Fantastisk proffessionel behandling

Fantastisk proffessionel behandling. Jeg føler mig så godt taget imod, behandlet med respekt, en fantastisk service som udføres af de sødeste dygtige sygeplejsker med hjertet på rette sted.

14. Juli 2023

Kære Tina,

Tak for din anmeldelse. Det betyder ubeskriveligt meget, at du bruger din tid på at hjælpe os.

Tak!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Venligt personale

Sød og venlig personale.
Dejlige lokaler og rart at kunne parkere lige ved ,når man kommer udenbys fra og kommer alene.
Professionelle og behagelige mennesker 😊

29. Juni 2023

Kære Hanne

Tak for du bruger din tid på at skrive om os.

Det gør en forskel forskel.

Vi håber at næste oplevelse er prikket over i'et ❤️

Meget professionelt behandling

Meget professionelt behandling, god information og meget omhyggelig behandling 🫶

27. Juni 2023

Tak Susanne ❤️

Du gør en forskel for os 🙏🏻

100% tilfreds.

100% tilfreds.. Emma er fantastisk . Går altid ud af døren tilfreds og glad ! :-)

26. Juni 2023

På vegne af Emma, tak, Majbritte ❤️

Vi er super glade for du tager dig tid til at anmelde os 🙏🏻

Kh. os alle (også Emma)

Venlig

Venlig, og yderst professionel service.

21. Juni 2023

Tak Bettina ❤️

Du gør en forskel 🙏🏻

Rigtig god og kyndigvejledning

Rigtig god og kyndigvejledning. Jeg havde en telefonisk gennemgang og konsultation hvilket var både troværdig, dygtig og meget tillidsskabende.

2. Juni 2023

Tak for det Louise ❤️

Det er ikke givet, at du vil bruge tid på at anmelde os, men du skal vide, at du gør en stor forskel.

Tak 🙏🏻

Professionelle personale

Vild sød, imødekommende og professionel personale.
Er glad for min behandling, kommer helt sikkert tilbage

25. Mai 2023

Tak for det Dina ❤️ Det betyder utroligt meget, at du anmelder os 🙏🏻

Tak! 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre behandling samt behandler kunne…

Bedre behandling samt behandler kunne jeg ikke ønske mig👌🏽
Jeg elsker at komme hos Studio A og Emma er simpelthen en stjerne, når det kommer til en dejlig og tryg oplevelse. Vil klart anbefale stedet og behandler. Jeg kunne ikke være mere tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. Mai 2023

Tak, Stefanie ❤️

Fantastisk at du tager dig tid til at anmelde os. Det betyder alt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan kun tale ud fra min laser-behandling i henhold til fjernelse af mine tatoveringer.

Det er uden tvivl den bedste behandling jeg har fået iblandt klinikker, som jeg tidligere har benyttet.

Søde, servicemindede og professionelle personaler. “What more can u ask for?” Ser frem til de næste mange behandlinger.

5 store stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. Mai 2023

Hej Alexander ☺️

Tak for de fine ord. Det betyder rigtig meget for os, at du tager dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Tak! 😍

Fantastisk personale

Fantastisk personale. Rikke som har behandlet mig, har en fantastisk personlighed. Hun er god til at være menneske. Jeg har fået 2 behandlinger hos hende, og jeg er super tilfreds. Jeg har fået selvtilliden tilbage, efter mine hamsterkinder næsten er væk, og bekymringsrynken er godt på vej.

20. April 2023

Hej Bitten 💛

Mange tak for du har brugt din tid på at skrive dette.

Vi er yderst taknemmelige for det.

Rikke siger også tak for ordene ❤️

Hav en dejlig dag.

Ikke en finger at sætte

Jeg har lige overstået min tredje og sidste omgang fedtfrysning hos Emma. Jeg fik frosset håndtag og mave.
Jeg kom oprindelig ind for at få frosset "mor-dellen", men efter at have snakket med Emma, blev vi enige om at tage hele runden, for at give mig det bedste resultat og den bedste oplevelse, og hvor er jeg glad for det! Jeg har før været til fedtfrysning, hvor jeg oplevede noget resultat, men resultaterne er tydelige her. Jeg kan tydeligt se det på både bukser og jakker, at der er forsvundet noget, så jeg glæder mig ekstremt meget til min afsluttende samtale, for at se hvor meget der er røget.
Der er en professionalisme og samtidig en velkommen og nærmest familiær stemning. Emma svarer på alle spørgsmål jeg har, og spørger samtidig ind til mig. Allerede første gang føltes det som at snakke med en gammel veninde, hvilket skaber en tryghed, som er uundværlig, når det gælder kosmetiske ting.

26. April 2023

Hej Kathrine 💛

Tak, tak og atter tak! 🙏🏻

Det betyder ALT for os, at du skriver en så flot anmeldelse.

Det er altid en fornøjelse at have dig forbi ❤️

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr