Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk Oplevelse og Proces jeg har været igennem med mit fedtfrysningsforløb. Det sødeste personale som altid er imødekommende og serviceminded. Mia der har lavet mine fedtfrysninge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kanon oplevelse fra start til slut , vi startede med et kanon lille møde med Rikke hvor jeg var slet ikke i tvivl om planen og hvad jeg går med til , meget professionelt behandling I super omgiv... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med Studio A, fantastisk personale, meget professioneller og der skabes et trygt rum. Jeg er i et permanenthårfjerningsforløb, det eneste negative jeg har at sige er deres marked... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om nogen kan Studio A og deres behandler Katrine i Aalborg finde ud af at bryde tabuet om mænd og kosmetiske behandlinger og føre en sikkert og trygt igennem fra start til slut. Høj professionelisme,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ingen effekt

Sød og venligt personale .. Ud over at hverken behandlingen med fedt frys eller Elektromagnetisk Stimulation havde nogen som helst effekt.. så er 12.000 mange penge.

23. Dezember 2024

21 kg lettere

Var blevet alt for stor og kunne ikke kommer igang med at tabe mig og tog ind til Studio A og fik en omgang fedtfrysning 3 behandlinger. Blev modtaget af meget venligt personale (Mia). Efter tredje behandling -21 kg og -10 cm i omkreds så jeg er meget tilfreds

18. Dezember 2024

Elsker at komme i StudieA i Silkeborg

Elsker at komme i StudieA i Silkeborg. Pigerne er meget professionelle og super behagelige at være sammen med, Efter få gange følte jeg at vi altid har kendt hinanden. Ekstra bonus er at vi kan ha det sjovt imens behandlingen foregår.

2. September 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mikrosklerosering

For nu 6 uger siden var jeg til behandling (mikrosklerosering) mod karsprængninger på mit venstre underben. Jeg havde forinden været til forundersøgelse ved hudlægen Simon, der havde fortalt om behandlingen. Det blev ved forundersøgelsen aftalt med sygeplejersken Mia at én sprøjte skulle være nok til at afhjælpe mit edderkoppespind lignende karsprængning på bagsiden venstre underben. Hvis nok kunne der forsøges at give et par små steder på venstre lår.
Derfor undrede det mig meget at jeg på selve dagen for behandlingen modtog behandling med start på højre underben? Jeg sagde med det samme til Mia at hudlægen havde sagt under forundersøgelsen at det ikke var karsprængninger kun synlige blodårer, som man ikke kunne behandle med mikrosklerosering. Mia svarede hertil at læger siger så meget?! Næsten hele sprøjten blev brugt på mit højre ben og da Mia endeligt gik igang med behandlingen af det ønskede område var der kun til 2 injektioner i området før en ny sprøjte måtte købes/bruges.
Jeg kunne hurtigt se en forbedring og jeg er da heller ikke i tvivl om at havde Mia givet mig hele sprøjten i det aftalte/ønskede område som aftalt ved forundersøgelsen, så havde jeg været mine karsprængninger kvit idag. - ærgerligt ærgerligt og virkeligt øv! Så føler det var en bevidst handling fra Mias side for at få flere penge i kassen OG for at få mig til at komme igen....

Øv da det ellers var en god oplevelse og behandlingen har hjulpet.

10. Oktober 2024

Super god service

Super god service. De er altid smilende. Jeg går inde ved Emma til behandling. Hun er så flink, og rigtig god til at forklar. 5 stjerner fra mig. Jeg glæder mig til min næste behandling. :)
Kan varmt anbefale dem.

25. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestemt 5 stjerner værdigt.

Haft min sidste behandling for nu.
Virkelig blevet et godt resultat som jeg er super godt tilfreds med.
Mia som har behandlet mig alle gangene arbejder dybt professionelt, men er samtidig god til når behandling gør lidt ondt at komme med en tør bemærkning så man
kommer til at grine. Tak for det.
De bedste anbefalinger sendes herfra.

15. Oktober 2024

supertilfreds

Jeg Blev taget godt imod af søde Nanna,der sørgede for at jeg følte mig tryg og tilpas under hele forløbet -tak for det🤗
Der er i det hele taget en dejlig ro og god stemning i studio A👍

4. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

“Manglende Informeret Samtykke og Selvbestemmelse i Behandlingsforløb

Det blev aftalt, at jeg skulle have Botox og fillers, og prisen skulle være 5.520 kr. ved færdiggørelsen. Sygeplejersken oplyste mig dog efterfølgende om, at prisen var steget til 8.520 kr., fordi hun havde sprøjtet mere filler ind, da hun mente, at det oprindelige beløb ikke var tilstrækkeligt. Sygeplejersken spurgte mig ikke om tilladelse til dette og informerede mig heller ikke på forhånd. Det er en af hendes pligter som sygeplejerske at respektere min selvbestemmelsesret og sikre, at jeg er fuldt informeret, før der træffes beslutninger om min behandling.

20. Juni 2024

Imødekommende

Rar, behagelig og imødekommende. Forstår fuldstændig hvordan jeg gerne vil have resultatet til at se ud. Går meget op i at man går derfra med en god og behagelig oplevelse

15. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levede ikke op til forventningen

Desværre levede laser behandlingen af hage og overlæbe ikke op til mine forventninger og det jeg var blevet sat i sigte. Jeg har stadig den samme mængde hår. Det eneste der har ændret sig er at de ikke gror så hurtig. Det var ikke de 2 x 6.300 kr. værd. ialt 8 behanlinger.

8. Juli 2024
Studio A-Logo

Antwort von Studio A

Kære Janne,

Tak fordi du anmeldte os (selvom det ikke var de ord vi håbede på).

Vi har en mindre procentdel, som ikke reagerer fuldt ud på behandlingen, specielt hvis det er grundet hormonel udledning, hvor forventningen til resultatet skal justeres lidt.

Ved sådanne tilstande kan forløb imidlertid bevilliges af det offentlige, ved udredning på Dermatologisk i Skejby, efter henvisning fra egen læge. Så er forløbet gratis.

Håber det var til hjælp ❤️

Kh. Studio A

Kun ros herfra

Jeg startede med at få fjernet min tattoovering ved en anden klinik hvor jeg fik en forbrænding og hvor der ikke var særlig så stor forskel på farven efter 2 behandlinger. (Min tattoovering er en rose med grønne og røde farver, så jeg havde fået at vide at det ville være umuligt at få fjernet helt)
Jeg havde så læst at de fjerner farver i Studio A og at det er sygeplejersker og læge som står bag klinikken så jeg valgte at fortsætte mine behandlinger der istedet.
Jeg har fået 4 behandlinger og den er helt væk nu. Sygeplejersken var super professionel og dygtig - Kæmpe ros herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr