Struijk Online Bewertungen 397

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service en snelle bezorging. Een docking station voor TV besteld bij Struijk. Werd snel geleverd echter geen adapter en optische kabel erbij geleverd. Hierover een bericht gestuurd en binne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrof een TV Streamer. Via de chat nog even zeker gesteld dat ik het juiste type op het oog had. Kreeg vijwel direct een inhoudelijk antwoord. Bestelling liep gewoon goed zoals te verwachten was.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aangeschaft voor slechthorende vader, waarmee het ook met een hoorapparaat moeilijk communiceren was. Met gehoorversterker erbij gaat het een stuk beter; prettig voor hem en voor ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 5 jaar prima te zijn geholpen, weer gehoortoestellen aangeschaft bij Struijk. Vanaf november j.l. tot vorige maand werden mijn door mij genoemde wensen met grote zorgvuldigheid en accuratesse bea... Mehr ansehen

1. Hörgeräteakustiker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bent u op zoek naar hoortoestellen, of heeft u al hoortoestellen en bent u op zoek naar accessoires? Dan bent u bij Struijk Online aan het juiste adres. In onze webshop vindt u ons assortiment hoortoestellen en accessoires. Van hoorhulpmiddelen voor gebruik bij uw televisie tot batterijen voor uw hoortoestel. Door te filteren op uw voorkeuren vindt u snel het gehoorapparaat of accessoire van uw wensen. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. Bel of mail ons en één van onze audiciens helpt u graag verder. Na de aankoop van uw hoortoestel helpen wij u ook graag.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

schuimrubber dopjes op de bril

Het geleverde product was snel aanwezig en alles is goed verlopen. De schuimrubber dopjes nemen de grote ruis van je gehoorapparaten weg. Ik vind alleen de prijs erg hoog voor het geleverde artikel.

19. November 2025

ShottKillers.

Ben uiterst tevreden over hoe dit bedrijf omgaat met je, als blijkt dat het product dat je hebt besteld niet aan je verwachting voldoet.
Na contact te hebben gezocht via de site, werd ik verzocht telefonisch contact op te nemen. Tijdens dat gesprek uitgelegd over hoe en wat. Er werd voorgesteld om het product te retourneren, waarbij mij een ander product zou worden toegezonden en het verschil zou worden verrekend en terug worden gestort op mijn rekening. Dit alles is inmiddels tot volle tevredenheid afgehandeld.
Uitstekende en klantgerichte service!

28. Oktober 2025

Oticon TV adapter 3.0 werkt perfect met Ziggo Next en Sonos Beam

Oticon TV adapter 3.0 besteld en zeer tevreden.
De koppeling met de Ziggo Next box werkt perfect !
Voor de voeding van de Oticon TV adapter kun je gebruik maken van de USB adapter in de Ziggo Next box; dat scheelt weer een stekker ! : )
Voor het geluid heb ik de optische verbinding gebruikt tussen de Ziggo Next box en de Oticon TOSLINK Input op de Oticon TV adapter en deze via de TOSLINK Output op de Oticon TV adapter weer doorgelust naar mijn SONOS Beam. Dit geeft een probleemloze verbinding van het geluid. Voor de bediening gebruik ik de Oticon Companion app op mijn iPhone waar ik het programma TV Adapter kan kiezen.

18. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geldklopperij

Ik ben drager van gehoorapparaten achter het oor, tijdens het fietsen ontstaat er een hinderlijke ruis die met de hoogste demping van de gehoorapparaten zeer hinderlijk is.
Zag de schuim adapters voor de bril pootjes en bestelde ze bij Struijk, helaas is deze oplossing niet afdoende.
De prijs van het setje is fenomenaal hoog 10 Euro voor twee schuimrubber dopjes die een waarde hebben van 2 cent zou eigenlijk een weggeefartikel moeten zijn zoals oordopjes voor geluid demping.
Belachelijk hoge prijs voor vrijwel geen werking, schande.

2. September 2025

Ginkgo zalf

Ik gebruik de Ginkgozalf om de jeuk in mijn oren te verminderen. Struijk levert deze zalf snel en voor een acceptabele prijs. Ik ben er blij mee

26. August 2025

Sennheiser RS 5200

Een digitale draadloze hoofdtelefoon Sennheiser SR 5200 besteld en werd de volgende dag al geleverd ! Gemakkelijke installatie en perfecte geluidsweergave!

1. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr