Stærkt utilfreds med forløbet hos Strong Curves Lystrup
Jeg er desværre meget utilfreds med mit forløb hos Strong Curves Lystrup. Jeg deltog i Bootcamp-træning to gange, og efter anden gang fik jeg så voldsomme smerter, at jeg ikke kunne gå. Efter fire dage måtte jeg til kiropraktor, hvor det blev konstateret, at jeg havde en klemt nerve og beskadiget brusken i lænden. Siden da har jeg været til i alt fem behandlinger og forsætter endnu. I øvrigt tager jeg smertestillende for at kunne sove om natten. Jeg kontaktede straks træneren, som gerne ville have mig tilbage til træning for at “komme i gang” igen, men jeg havde så store smerter, at det slet ikke var muligt. Jeg havde hverken mod eller tiltro til hende. Jeg henvendte mig derfor til administrationen for at høre om jeg kunne få refunderet noget af det beløb. De meddelte, at jeg hverken kunne få fuld eller delvis refundering.
Efter min oplevelse mener jeg ikke, at Strong Curves lever op til deres egen reklame om, at “øvelsesvalg og vægte tilpasses individuelt til dig… og justeres til din dagsform.” Der var heller ikke hverken opvarmning eller afspænding på de to holdgange, jeg deltog i. Jeg er normalt habil løber og golfspiller, men nu er jeg bekymret for, hvor lang tid der går, før jeg igen kan bevæge mig normalt. Min oplevelse har været meget skuffende, og jeg føler mig hverken tryg eller ordentligt taget hånd om i forløbet.