Fandt min bil på deres hjemmeside, forespurgte om prøvetur, og fik med det samme besked fra Thomas om at jeg kunne komme dagen efter. Med 2 dårlige oplevelser fra brugtvognsforhandlere i Køge i b... Mehr ansehen
Købte en nyere bil via finansiering hos StrandvejensAuto i forrige uge. Alle mine mange spørgsmål osv blev venligt besvaret, let og forståeligt. Virkelig fornemt, Det var en super simpel hand... Mehr ansehen
Bilforhandler af værste skuffe. Haft en del småfejl på bilen, som Strandvejens Auto har haft svært ved at forstå. Udskiftning af et batteri, som de monterede et gammelt istedet, blev opdaget af FDM.... Mehr ansehen
Så min VW Polo på Strandvejens Autos hjemmeside. Tog kontakt og via mail, SMS og telefonisk kontakt var bilen købt på 1,5 time. Kenneth hjalp med info og indkøb af ønsket ekstra udstyr. Ventede... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nyere brugte biler og altid mindst 100 biler på lager. Mere end 30 års erfaring i branchen og dygtige medarbejdere.
Odensevej 8, 4200, Slagelse, Dänemark
- 20553777
- kenneth@strandvejensauto.dk
- strandvejensauto.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Min første bil
Jeg har for nyligt købt min første bil hos Strandvejensauto. Jeg har aldrig været den store bilekspert, men er blevet vejledt og hjulpet gennem hele købet. Alt i alt en super god oplevelse med god service og hurtig respons. Kan derfor varmt anbefale Strandvejensauto!
Super service.
Vi har købt bil ved Kenneth og fik desværre en mandags bil. Men Strandvejens auto stod ved sit ansvar og lavede bilerne. Jeg vil klart anbefale Kenneth og strandvejen auto.
Super fin service sød betjening kundevenlig og super dygtig og hurtig levering.
Super god betjening
Super god betjening!
Har været værkstedskunde der i mere end 10 år, altid helt uden problemer. Perfekt service hver gang!
Har netop købt bil hos forhandleren. Kenneth bad os finde ud af hvilken bil vi ville have, så skulle han nok finde bilen. Efter lidt dialog frem og tilbage, har han nu fundet Danmarks fedeste BMW Gran Tourer til os hentet hjem fra Tyskland, som vi henter i den kommende weekend.
Kun de bedste anbefalinger herfra :-)
Top service..
Så min VW Polo på Strandvejens Autos hjemmeside.
Tog kontakt og via mail, SMS og telefonisk kontakt var bilen købt på 1,5 time.
Kenneth hjalp med info og indkøb af ønsket ekstra udstyr.
Ventede 2 uger på min bil var som jeg gerne ville have den og i mellemtiden blev alle mine henvendelser besvaret hurtigt og med stor professionalisme.
Jeg hentede bilen som aftalt i topklargjort tilstand.
100% tilfreds med mit køb.
Vil anbefale Kenneth Rasmussen og Strandvejens Auto til hver en tid
Super god service
Super god service, har lige købt min nye/brugte touran, hurtigt og nemt, fik den i løbet af få dage👍☺️
Meget fin og reel service
Meget fin og reel service både i forbindelse med køb, og salg af bil. Fremragende værksted med super service
Carsten Berg
Kanon service og en lækker aflevering…
Kanon service og en lækker aflevering af vores nye bil... vi takker og bukker 👍👍👍👍
god oplevelse...
Fik super service hos Strandvejens auto - god pris for min gamle bil og kunne få min nye bil med hjem samme dag...
dårligt fik lavet en udstødning for …
dårligt fik lavet en udstødning for nogle år siden hos dem på en fiat grande Punto den blev ved med ikke og side ordenligt og lave mærkelige lyde når man gav gas
De er det bedste værksted man kan få lavet bil hos. Søde og rare mennesker som hjælper dig så hurtigt videre.
SUPER SERVICE
Særdeles god bilhandel i foråret, god pris og super Audi købt og handlet med Kenneth.
Rigtig god service ved køb af div. extraudstyr følgende.
Rigtigt godt sted at komme og handle.
Vh Kurt
Hurtig og skarp
Vi købte vores nye brugte bil i April '16., og udover fuld garanti fik vi også lavet de par småting som FDM rapporten indeholdt (hvilket ikke var ret meget andet end skift af gearolie).. Kenneth er hurtig og skarp, ikke så mange dikkedare, bare en fair og nem handel - vi kunne sagtens finde på at købe den næste bil hos Strandvejens Auto..
Hvis man endelig skal sige noget negativt, er det at vi skulle køre til Slagelse (fra Dragør) for små rep. Ref FDM rapport/garanti - men vi overlevede :-)
Altid hjælpsom
Jeg som kunde, har intet at sætte fingeren på overfor Kenneth Rasmussen, Strandvejens Auto. Altid hjælpsom og fair i sine priser.
Top service
Har handlet mange biler får altid en god og venlig service. Deres værksted fungere også tip top. Kan kun anbefales hurtigt og effektive må være nøgleord.
Spontant køb af Mercedes
Søgte en aften på Strandvejens Auto og faldt over at han havde en lækker Mercedes til salg på hjemmesiden - ikke lige det mærke vi normalt køber, men skrev alligevel på den. Hurtig respons samme aften gjorde, at jeg allerede næste dag kørte forbi og kiggede på den og senere samme dag prøvede den sammen med min mand. Imødekommende service og en prøvetur gjorde, at vi måtte eje den bil. Kenneth tog vores gamle bil i bytte og få dage efter hentede vi drømmebilen. Tak for god service og hurtig respons.
Kan på det varmeste anbefale Strandvejens Auto og en handel med Kenneth.
Kan kun anbefales!
Jeg har både handlet bil hos Kenneth og får serviceret min bil hos ham - der er altid styr på tingene, prisen er god - så kan kun varmt anbefale ham :)
Stjerne service
Jeg kunne aldrig drømme om at bruge andre 👌🏻 Fantastisk service og flinke merdarbejdere ☺️
Absolut anbefalelsesværdig. Service af høj klasse.
Har handlet med strandvejens auto og brugt deres værksted til service.
rigtig god service fra kenneth (ejer)vedrørende handel og fra hans værkstedsfolk, der sætter arbejdet først og altid klar med et råd og smil.
Godt udvalg af brugte biler til enhver smag.
Kan klart anbefales.
Den bedste service og kvalitet
Man bliver altid mødt med et smil. Søde, rare og dygtige mekanikere der er til at stole på 100 %. Når man skal ha' lavet service check er man sikker på at bilen er i trygge hænder og man bliver altid informeret om hvad der skal laves på bilen, man får aldrig en ekstra regning på noget der ikke var aftalt. Man får råd og vejledning der er til at forstå. Skal du købe brugt bil, vil jeg stærkt anbefale at du gør det her. Det er en kvalitets bil du får til en god pris. Det kan jeg stå inde for da jeg selv har købt en super lækker bil her og kender flere som også har.
Kanon service
Det er første gang jeg køber bil hos Strandvejens auto v/ Kenneth Rasmussen men absolut ikke sidste gang.Jeg kunne mærke allerede første gang jeg talte med Kenneth at han var en troværdig og stabil person.Jeg fik min bil som aftalt og 6 mdr %100 garanti.Efter ca 4 mdr blev dyserne ødelagt.Jeg aflevere min bil og fik en gratis lånebil mens Kenneth lavede min bil med %100 garanti.Han holder hvad han lover,ik som så mange andre bilforhandler.Næste gang jeg køber bil bliver det hos ham igen da han har dk bedste priser og service og samtidig en kanon fyr.Han skal nok nå langt på denne måde og ønsker ham alt muligt held og lykke.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.