Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hjelpen vi har fått fra Ole på Skøyen. Han så umiddelbart løsninger som passet perfekt med våre ønsker og behov. Ole har vært løsningsorientert, kreativ og utrolig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Personlig og dedikert oppfølging sikret oss et drømme kjøkken. Vi valgte å la en representant fra Strai montere kjøkkenet, og det er vi svært fornøyd med. En ryddig kar som gjennom god kontakt med rø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er veldig fornøyd med vårt kjøkken fra Strai! Hele prosessen fra første besøk i butikken, tegning av kjøkkenet og oppfølging frem til vi kunne ta det i bruk, har vært en fin opplevelse. Vi kan abso... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Strai Kjøkken er en helnorsk kjøkkenprodusent som holder til på Strai, like utenfor Kristiansand. Her produseres det kvalitetsprodukter innen kjøkken, bad og garderobe. Vi har 22 showrooms i Norge med erfarne konsulenter som gir kundene god veiledning igjennom hele prosessen.
Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi er svært fornøyde med at vi valgte Strai Kjøkken, og Karina ved avdeling Jessheim har vist oss mange fine løsninger og fulgt oss opp med alle detaljer. Fra første dag var det hyggelig å komme inn i butikken med de damene som jobber der, og med god veiledning har resultatet blitt slik vi ønsket.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Veldig imøtekommende, servicevennlige og flinke veiledere. Justerte tegninger ettersom vi kom med ønsker, samt veldig fleksible på å skreddersy løsninger. Vi er utrolig fornøyde.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Helt fra første møte med selger, montering av kjøkken, oppmåling, montering av benkeplate. Ingen forsinkelser, ekstremt punktlige på alle plan. Fantastisk hyggelige selgere og montører. Følte meg ivaretatt på alle plan. Det går ikke ann å få bedre service. Tusen takk.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Meget god service fra første gang vi møtte i butikken.
Forslag til innrednings løsning ble det kun gjort mindre justeringer på.
Leveransen kom når den skulle.
God kvalitet på all innredning.
En drøm å montere.
Vi hadde noen mindre etterbestillinger, disse kom ikke med rett vare til rett tid. Men dette var en bagatell og ble raskt rettet opp.
Skal du ha kjøkken kan dette anbefales.
Og så er det norsk produsert.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Vi hadde en veldig dyktig og imøtekommende konsulent (Ole Morten). Han hjalp oss med tydelig retning og inspirasjon som førte oss akkurat den veien vi ønsket. Han var også veldig tålmodig og løsningsorientert sånn at vi fikk kjøkkenet helt perfekt. Selv med flere runder og ombestemmelser var han svært løsningsorientert og blid. Kommer til å bruke han igjen på neste prosjekt. Tusen takk for hjelpen! :) - Sofie og Kristoffer

Antwort von Strai Kjøkken AS
Veldig fornøyd med hele prosessen. Vi fikk meget god hjelp og ikke minst veldig god service. En stor takk til Hilde Hervik😊

Antwort von Strai Kjøkken AS
Vi er superfornøyde med vårt nye kjøkken fra Strai Kjøkken Skien! Hele prosessen har vært preget av god oppfølging fra start til slutt.
Hilde, som var vår selger, er virkelig ei dame som kan faget sitt – ærlig, dyktig og svært flink til å finne gode løsninger som passer behovene våre. Det ga stor trygghet gjennom hele kjøkkenplanleggingen.
Montøren Ole Martin gjorde også en kjempejobb; rask, effektiv og veldig flink i arbeidet sitt.
Vi kan på det varmeste anbefale å ta turen innom Strai Kjøkken dersom du er på utkikk etter nytt kjøkken!

Antwort von Strai Kjøkken AS
Godt fornøyd med valg av kjøkkenleverandør. God veiledning i valg av produkter og materialer. Kjøkken ble levert til riktig tid. Problemer (noen riper på dør, lys og stekeovn) ble fikset raskt med god kundebehandling.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Fikk veldig god hjelp av Mette! Hun hørte på våre ønsker og tegnet et kjøkken vi var veldig fornøyd med innenfor vår økonomi. Veldig effektiv og alltid god service. Jeg har også vært innom Strai for å bl.a. få tips om farger og gulv som kunne passe til kjøkken og har fått veldig god hjelp av alle jeg har pratet med. Anbefales!

Antwort von Strai Kjøkken AS
Godt fornøyd med service og kjøkkenet. Ikke så fornøyd med koketoppen og oppvaskmaskinen, dvs AEG. Koketoppen slår seg av, spesielt når alle fire platene er i bruk og oppvaskmaskinen gir dårlig utnyttelse.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Flott gjennomgang av STRAI kjøkkenet som var fra 2017. Fikk byttet fronter og dette ble gjort svært profesjonelt. Det ble et helt nytt kjøkken.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Strai har levert på alle områder. God service, høy faglig kompetanse hos både selger og montør. Kjøkkenet ble levert til rett tid, monteringen profesjonelt gjennomført. God kvalitet til fornuftig pris. Ekstra godt fornøyd med den profesjonelle veiledningen, rådene og oppfølgingen fra «selgeren».

Antwort von Strai Kjøkken AS
Vi fikk nytt kjøkken levert i vår, bestilt via Byggmakker Seljord, og er strålende fornøyde. Alt fra første time, til siste del ble montert har fungert supert. Gode tegninger og løsninger har gjort alt enklere. Kjøkkenet er av god kvalitet, og det var gode beskrivelser som fulgte med.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Godt samarbeid i alle faser med en dyktig interiørarkitekt. Fornuftig pris og god kvalitet. Strai kan anbefales.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Topp service, gode forslag til løsninger og en leveranse til tiden. God kvalitet på kjøkkenet.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Meget god kommunikasjon / hjelp . Veldig fornøyd . Kjøkkenet ble veldig bra ! Kommer til å velge Strai Lillehammer ved neste anledning :-)

Antwort von Strai Kjøkken AS
Meget god service og oppfølging. Det var utrolig nyttig å få god hjelp til å tenke gjennom alle detaljene rundt oppussingsprosjektet vårt. Vi er superfornøyde med kjøkkenet!

Antwort von Strai Kjøkken AS
Samboeren min og jeg tegnet nytt kjøkken hos Strai. Vi ble veldig fornøyde med resultatet, samtidig som servicen har vært god underveis i prosessen. Det var i etterkant noen småting som manglet etter vi hadde montert kjøkkenet, men personalet på Strai ordnet fort opp i det.
I alt veldig fornøyde, og anbefaler det videre!

Antwort von Strai Kjøkken AS
Vi var på besøk hos flere kjøkken leverandører, men når vi kom til Kirsten på Strai i Skien var betrygget fra første stund. Flott veiledning i hvordan vi skulle gå frem og gode løsninger ble funnet sammen med interiørdesigner. Forslaget som ble utarbeidet før idemøtet måtte vi ikke gjøre noen forandringer på. Her var det full forståelse av vårt behov og utforming. Fantastisk oppfølging underveis, og vi er strålende fornøyd med resultatet. Vi må også rose kjøkken montøren Ole Martin, dette hadde han gjort før! Vi anbefaler Strai kjøkken på det varmeste.

Antwort von Strai Kjøkken AS
Vi fikk god hjelp til tegninger og mange gode råd. Kjempefine og mange fronter å velge mellom. Kjempegod service, anbefales på det sterkeste 🤩

Antwort von Strai Kjøkken AS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.