Straffe Sites Bewertungen

2. auch in
  3. E-Commerce-Dienst
  4. SEO-Service
  5. Web-Hosting-Unternehmen

Straffe Sites bouwt snelle, op maat gemaakte websites en webshops voor zelfstandigen, zzp'ers en kleine bedrijven. Je werkt met een klein senior team waarin Seppe je vaste aanspreekpunt is, van eerste schets tot onderhoud. Wij meten wat we beloven: onze cases publiceren we met maandelijkse PageSpeed-metingen, mediaan 98 op 100.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Ik schrijf zelden reviews maar voor Seppe.....

Ik wil de andere reviewers natuurlijk niet te kort doen maar ik denk dat wij misschien wel een van de serieuzere klanten zijn, intern de nodige marketing kennis en een ruime ervaring met verschillende bedrijven. Als mede eigenaar en eindverantwoordelijke voor de marketing bij Verhuurwinkel.nl (een van de meest innovatie verhuurbedrijven van Nederland en België) ben ik in staat op basis van de nodige ervaringen en goed oordeel te vellen over marketeers, developers en software bouwers. Het zal Seppe niet verbazen maar wij zijn lovend over hem. Zo'n 5 jaar geleden leerde we hem kennen en Seppe is alles wat hieronder wordt omschreven alleen dan nog een beetje meer. Seppe is een goed mens, een kundige developer, neemt ownership en voelt niet als een extern ingehuurd bedrijf maar een directe collega of mede eigenaar die zich net zo verantwoordelijk voelt voor het slagen van het project als jijzelf als ondernemer.

- Hij is super goed bereikbaar en bizar snel (soms te snel dat wij hem zelfs niet bij kunnen houden)
- Hij is betrokken, oprecht geïnteresseerd en betrouwbaar.
- Hij is kundig en bijt zich ergens in vast.

Laat ik om het geloofwaardig te maken dan ook nog een minpuntje van hem benoemen:

- Hij mailt/appt je soms helemaal plat als hij voor een project bezig is en dat is voor een drukke ondernemer soms lastig om alles op tijd op te pakken en te lezen... maar is dat nu echt een min-puntje of zegt dat iets over mij als ondernemer?

Een en al lof, ik zou hem echt aan iedereen aanbevelen (behalve onze concurrenten natuurlijk ;)

23. September 2026
Straffe Sites-Logo

Antwort von Straffe Sites

Hey Oualid, dankjewel voor de tijd die je hebt genomen om deze review te schrijven :-) Jullie voelen voor mij ook aan als directe collega's. Ik vind het heel fijn om voor Verhuurwinkel.nl te werken. Soms ben ik wat te gepassioneerd en spam ik je wat te veel. Ik doe mijn best om me wat in te houden, hoor ;-)

Voor mij is Seppe de beste…

Voor mij is Seppe de beste websitebouwer. Ook nadat de site online staat, is hij steeds heel goed bereikbaar voor overleg en om nog aanpassingen te doen. Hij denkt ook goed mee over het functioneren van de website voor het doel dat je ermee wilt bereiken. Na de site van Dierenartsen Zonder Grenzen heb ik ook voor mijn eigen dierenkliniek en een kliniek waar ik heb gewerkt een site door Seppe laten maken. Seppe is heel transparant over kosten. Omdat hij zo goed is in zijn vak kan hij alles heel snel doen en daardoor is het niet duur.

23. September 2026

Super fijne mens die heel goed weet wat hij doet

Seppe is in eerste instantie een super fijne mens om mee samen te werken. Maar hij weet gewoon ook super goed waarover hij spreekt en is niet alleen een goeie webdesigner maar begrijpt ook de marketing principes die een website doet converteren. Het feit dat hij ook echt tijd maakt om te luisteren en van gedachten te wisselen, maakt van hem een heel waardevolle partner om mee samen te werken.

10. September 2026

Ongelofelijk lieve mens

Ongelofelijk lieve mens. Heeft voor ons al heel wat probleempjes opgelost en doet dat vooral altijd met de glimlach. Dikke duim omhoog voor Seppe.

15. September 2026