I har rigtig mange varierede og spændende ting og fokuserer jeres energi på ebogsområdet hvilket giver jer en større ekspertise. Storybag er det bedste sted jeg har købt ebøger. Jeg kan skaffe noget n... Mehr ansehen
der er mange dejlig3e e-bøger og også andre der er alt hvad hjertet begære og mange gange til en billig pris
Jeg købte min første e-bog på storybag og det tog max 3 minutter før jeg havde læst instruktionen, bestilt, betalt og downloaded og klar til at læse bogen på min iPad. Hurtigere og nemmere kan det vis... Mehr ansehen
Kunne dog godt bruge bedre filtreringsmuligheder. Søgte efter e-bøger på dansk til en teenager, men kunne ikke få ikke-relevant stof filtreret væk. Fik både lydbøger og børnebøger mv. med i søgninge... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Stort potentiale og ok udbud - mangler større mulighed for søgning (emne, forfatter, titel, genre...)
God og hurtig betjening!
Alting gik hurtigt og nemt Sådan!!!
Hurtigt og nemt
Virker fint på smartphone, men ville være skønt hvis formatet kunne bruges på en bærbar.

Antwort von Storybag
Anderledes
Prøv Storybag! Har aldrig hørt om den før,men den er anderledes!
jeg fik en hurtig og fin service
Min første e- bog blev købt hos storybag, og der handler jeg gerne igen.
Det virker
godt bøger til en ok pris. Har bogen på få minutter
Nemt og hurtigt
Jeg købte 2 e-bøger, det var nemt og hurtigt og virkede med det samme.
Dejlig overskuelig, uden "støj" på skærmen
Dejlig overskuelig, gode informationer om "teknikken" også. Savner kun flere filtreringsmuligheder. Ledte efter ebøger på dansk til en teenager, men måtte browse gennem mange hits for at finde det jeg søgte.
Handel på en nem måde.
Storybag har rigtig mange spændende bøger, og det er dejligt nemt at bestille dem. Så vusss er bøgerne på reolen klar til læsning, via E-mail, så let som at klø sig i nakken.
God
jeg er meget tilfreds men bøgerne er måske lidt for dyre
"Netboghandleren på godt og ondt"
Børgerne kommer som de bør inden for 3minutter.
Jeg har pt. købt for ca. 5000 kr. inden for de sidste 9 måneder og spurgt efter lidt rabat.
Desværre forventeligt -- intet respons.
Da andre e-bogsudbydere findes på nettet og priserne er ved at udligne sig, er det måske på tide at søge andre salgskanaler med lidt rabat.
Lidt eller måske meget iriterende hele tiden, efter hvert bogkøb, at blive bedt om en udtalelse.
En e-boghandler som er på vej
Storybag er en e-boghandler som er på vej, alt er helt OK, men som på de fleste andre e-boghandlere er der et altfor lille udvalg. E-bøger er som skapt til de smalle bøger!
Og så er nogle af priserne for høje!
Fungerer perfekt
God hjemmeside, let at købe e-bøger, hurtigt leveret og let at overføre til Ipad.
Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Nemt og godt
Super side, hvis I får undervisningsmaterial til folkeskolen vil det være et stort plus!
Meget flot
jeg har
Kun godt at sige om den måde jeg er blevet betjent på
Et godt køb
Dette var det billigste bud på bogen: Karin Slaughter/Vantro. Købet forløb enkelt og som forventet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.