stiphoutdakbeheer.nlBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Harde werkers en lange dagen gemaakt, in de hitte, zodat we in 10 dagen 2 compleet gerenoveerde daken, 3 nieuwe platte daken en een nieuwe boeiboord hebben. Voor ieder probleem wordt netjes een oplos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Afgelopen vrijdagavond met de storm Eunice 10 dakpannen naar beneden gewaaid. Binnen 36uur op zondagochtend nota bene stonden de dakwerkers voor de deur met nieuwe dakpannen. Binnen e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben opgelicht, ze zouden de schoorsteen verwijderen, maar hebben hem half afgebroken en nu lekt het. De meeste positieve reacties hier lijken mij nep. Pas op voor deze laffe figuren. Update: ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bellen en na 2 dagen al beschikbaar om 2 schoorstenen opnieuw te laten voegen en nieuw lood, zeer proffesioneel en nooi gedaan tevens schoon gewerkt. Daarna dakvoorsten vast gelegd en dakpannen rech... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lekkage

Ik had gebeld in verband met een lekkage. Dezelfde middag nog was de lekkage gevonden en verholpen. Erg blij met de snelle service.
Tijdens het verhelpen van de lekkage ook nog andere problemen gevonden en deze netjes doorgegeven. Erg tevreden!

30. Oktober 2024

Erg blij mee

Erg blij mee! Ik heb zelf weinig verstand van renovaties van een schoorsteen, maar mij is alles duidelijk uitgelegd voordat ze begonnen. Wat ik als erg fijn ervaarde. Dankjewel!

8. Oktober 2024

Erg tevreden!

De jongens waren erg beleefd en de werkzaamheden werden voorafgaand goed doorgenomen. De schoorsteenrenovatie is uitstekend opgeleverd en alles werd netjes achtergelaten.

24. Oktober 2024

Lekkage

Van Stiphout heeft onze schoorsteen en dak-vorsten gerenoveerd, na een lekkage door het woonkamer plafon

15. Oktober 2024

Lekkage aan de nok

Lekkage aan de nok

Ik had lekkage aan mijn nokpannen. Toen kwamen de mannen van van Stiphout en die hebben het voor een mooie prijs opgelost

9. Oktober 2024

lekkage op mijn dak

Ik had lekkage op mijn dak. Ik had de heren van vanstiphout dakbeheer opgebeld. Ze hadden die zelfde week nog plek wat al top is en ze hebben het ook nog snel en mooi opgelost top bedrijf

8. Oktober 2024

Pannen dak

Pas geleden mij pannen dak door vanstiphout dakbeheer laten leggen. Ik heb er geen andere worden voor dan VAKWERK. Zo mooi, snel en goed

26. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoek aub een ander voor uw klus

Ik schrijf nooit een negatieve review omdat ik er altijd uit kom met betrokken partijen, maar nu deel ik mijn ervaring met Stiphout dakbeheer graag.
Snelle reactie, helaas bijzonder slecht werk geleverd.
Twee verschillende lekdetectiebedrijven hebben vastgesteld wat de oorzaak is, maar meneer van Stiphout weet het allemaal beter. Lekkage nog steeds aanwezig. Zelfs met rapporten (meervoud!) van een lekdetectiebedrijven waar met camera's in de muur is gekeken en waarin duidelijk zichtbaar is dat het werk van Stiphout simpelweg amateuristisch is verricht, is er geen ruimte voor het toegeven van onkunde.
Wij hadden een lekkage en hebben deze nog steeds. Zelfs netjes afwerken zat er niet in.
Kies een ander!

1. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lang na de reparatie toch compensatie gekregen!

In 2023 heeft van Stiphout 2 reparaties uitgevoerd aan het dak. Daarna was de lekkage nog niet opgelost. Ook liet de coating los in de goot die ze hadden aangebracht. Inmiddels door een ander laten repareren maar toen ik ze belde laatst kreeg ik toch spontaan een financiële compensatie aangeboden. Kijk, dat is service!

29. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Komen gemaakte afspraken zeer goed…

Komen gemaakte afspraken zeer goed na,vriendelijk personeel, netjes voorkomend ,werkzaamheden volgens afspraak prima tevreden, betalingen verkeer correct, een aanrader voor famlie en vrienden.

29. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over dit bedrijf

Erg tevreden over dit bedrijf! Ik had gebeld vanwege een lekkage en de dag daarna kwamen de mannen meteen langs om de situatie te beoordelen. Dezelfde week was mijn dak weer gemaakt. Goede communicatie en zeer vriendelijk!

29. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed werk, en wordt wat gedaan met feedback van de klant

Afspraak maken ging snel en makkelijk, vaste prijs per schoorsteen afgesproken voor vervangen lood, Reparatie naar tevredenheid verricht, maar er werd nog een gebrekkige strip lood geconstateerd elders op het dak, deze konden ze ter plekke vervangen heb dat maar laten doen, omdat ze er nu toch waren. Ik vond de rekening wat aan de hoge kant tov het aantal uren dat ze bezig waren, maar ik heb de rekening voldaan en nog even naar kantoor gebeld. Na een open discussie en wederzijds begrip werd er naar een passende oplossing gezocht, waardoor ik uiteindelijk een tevreden klant ben. Is niet vanzelfsprekend dat een bedrijf iets met je feedback doet, maar hier dus wel.

15. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr