Mega dygtig florist
Mathilde leverer altid de vildeste og smukkeste buketter. Senest hjalp hun med at fikse den smukkeste brudebuket og blomster til dekoration i lokalet. Kan anbefale Mathilde med hendes sans for detaljer og smukke kreationer.
Hos STILK Copenhagen er vi ikke bange for at tegne uden for stregerne eller tænke ud af boksen. Vi laver moderne blomsterkunst i et solidt håndværk på et højt teknisk niveau. Vi tilbyder levering samme dag, ved bestilling inden 12. Vi går op i at vores blomster og planter først og fremmest er fra lokale danske frilands gartnere og væksthuse, hvor der ikke sprøjtes med kemikalier. Når sæsonen ikke tillader lokale forsyninger, er det vigtigt for os at leverancen af blomster ikke sætter for stort aftryk på moderjord.
Gasværksvej 1, 1656, København V, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Første gang, at jeg prøvede at købe blomster hos Mathilde, og det er bestemt ikke sidste. Ringede og fik god hjælp til at få lavet en rigtig smuk buket💐
Fik virkelig god og behagelig service, så kan klart anbefale STILK☺️
En af de anmeldelser, der starter med “Hvis jeg kunne give 0 stjerner…”
Ved den indledende snak virker Mathilde super flink og hjælpsom. Vælger “desværre” at gå med anden florist, fordi det økonomisk ikke kan betale sig at bruge hende i udlandet. Det oplyser jeg hende pænt og samtidig også, at jeg er mega ærgerlig over, at jeg ikke kan gå med hende, fordi jeg virkelig fik et godt indtryk af hende og elsker hendes blomster. Jeg forklarer dog, at jeg gerne vil bestille blomster herhjemme og forsøger at lægge en bestilling oktober sidste år. Herefter ændrer Mathilde karakter.
Jeg har siden oktober rykket hende flere gange - senest i tirsdags. Hun ser alle beskeder, men svarer ikke. Dybt uprofessionelt og måske også lidt småbarnligt at blive fornærmet over, at man ikke får alle opgaver, man ønsker.
Jeg kan så til min knap så store overraskelse efterfølgende se, at hun tidligere har brændt andre af - hvor er jeg dog taknemmelig for ikke at have booket hende og brændt nallerne på manglende levering. Har delt min oplevelse i en større kreds, som oplyser, at der generelt er problemer med at få leveret det aftalte til tiden - gudskelov for ikke at havne i en så uheldig situation.
Heldigvis fundet en anden florist, der tager sit arbejde alvorligt.
Bedste oplevelse og service.
Ikke alene er Mathilde super talentfuld og kreativ, men hendes sans for detaljer og unikke touch sikrede mig de pæneste blomster jeg kunne forestille mig.
Jeg kan kun anbefale Stilk Copenhagen på det varmeste.
Jeg skrev til stilk at jeg var interesseret i blomster til mit bryllup og vi havde et rigtig fint møde. Den buket hun havde på sin hjemmeside ville jeg 1:1 gerne have, men hvis den skulle bindes til brudebuket ville det koste 1500,-(fremfor bukettens pris på 520.-)
Vi mailer frem og tilbage, der er langt imellem svarene og jeg skal rykke flere gange… da jeg skriver jeg gerne vil ligge en ordre på 5 knaphulsblomster og en alm buket (da jeg har en blomsterbinder i familien) stopper alle svar på mail. Jeg skriver på Instagram for at se om hun ser mine beskeder, og samtlige beskeder bliver læst - og ikke besvaret.
Så hun brændte mig totalt af.
Fandt heldigvis en anden sød blomsterbinder som forstod kundeservice.
Så jeg kan virkelig ikke anbefale Stilk Copenhagen!
Jeg fik lavet en sindsygt flot buket til min kone, som simpelthen bare elsker jeres stil. Derudover super service fra første kontakt, til levering af buketten. De varmeste anbefalinger herfra.
Vh
Christian
Jeg har brugt Stilk flere gange.
Altid med den absolut bedste og sødeste service.
De flotteste buketter.
Stilk har også hjulpet mig med virkelig præsentable og lækre gavekurve et par gange, bl.a. med økologiske lækkerier.
Stort hjerte og stolthed, i det de laver.
Enormt sød og hjælpsom blomsterbinder, og høj kvalitet!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.