Alt fungerede som det skulle.
God service, god kommunikation.
Det fungerer godt

Antwort von Stiftselskab
Stiftselskab.nu er en virksomhed der stifter selskaber online, hurtigt og nemt. Iværksættervenligt, og prisvenligt. Processen foregår online, og derfor har skåret en masse dyre mellemmænd. Virksomheden er ejet af en advokat, og derfor sparer du også en masse advokatomkostninger.
Fjeldhammervej 15, 2610, Rødovre, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Alt fungerede som det skulle.
God service, god kommunikation.
Det fungerer godt

Antwort von Stiftselskab
Havde spørgsmål vedr. oprettelse, da der ikke var noget standard for det som jeg nu ønsket.
De ringet hurtigt retur med svar, og deres advokat ringes også hurtigt retur med drøftelse pr. telefon for derefter hurtigt at sende mail med pris for opgaven.
Virkelig stor anbefaling.
Når jeg er klar, får de opgaven.

Antwort von Stiftselskab
Det har været en Kanon oplevelse!
Der var sindssyg hurtig service og de hjalp mig super godt igennem det hele og da det var første gang jeg oprettede CVR havde jeg lidt spørgsmål og man må sige de tog sig godt af mig og hjalp mig trygt igennem det hele! i kan trygt bruge dem - klar anbefaling herfra!

Antwort von Stiftselskab
Jeg kan kun anbefale at anvende Stiftselskab.nu til at stifte selskaber.
Let og overskuelig oprettelse og ansøgning på hjemmesiden.
Hurtig ekspeditionstid, vi fik CVR nr efter halvandet døgn.
Effektiv hjælp i chatten ved de spørgsmål, der opstod.
Og selskabskapitalen blev tilbagebetalt indenfor et døgn efter, at jeg havde indsendt bankoplysninger.
Vi har ved tidligere stiftelse anvendt en af de konkurrerende sider. Og det var en helt anden oplevelse med lang proces, lange svartider og mange frustrationer.
Så derfor kan jeg med ro i maven anbefale Stiftselskab.nu

Fantastisk
Det er blevet taget godt hånd om os fra start til slut.. god rådgivning. Behagelig professionel kontakt

Antwort von Stiftselskab
Hurtig eksekvering og god service. Massere af anbefalinger herfra.

Antwort von Stiftselskab
Jeg må sige det gik meget nemmere end jeg hade regnet med og der var ikke et tidpunkt hvor man var i tvivl om hvad man skulle gøre og allerede 12 timer efter hade vi fået cvr nummer godt tilfreds med oplevelsen

Hurtig og professionel service
Jeg havde en virkelig god oplevelse med stiftselskab.nu. Processen med at få oprettet mit selskab var både enkel og overskuelig, og kundeservicen var hurtig til at besvare mine spørgsmål. Det føltes trygt at bruge deres service, og alt blev håndteret professionelt.
Kan klart anbefales til andre, der vil spare tid og undgå unødige komplikationer ved selskabsstiftelse.

Antwort von Stiftselskab
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.