Steppin' Out Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en correcte levering. Het product is qua prijs langs de hoge kant . Suggestie : geef 20 procent korting bij aankoop van 2 producten , vrij te kiezen . Niet op 2 dezelfde producten... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overhemd vlot ontvangen, zelfde prima shirt als eerder gekocht, nu in andere kleur. Natuurlijk ook in zelfde maat besteld en ontvangen, althans dat dacht ik op grond van het overeenkomende labeltje in... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Steppin´ Out voor echte klassiekers: iconische merken en kenmerkende stukken met een verhaal. Bezoek één van onze 3 winkels of shop online.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

54 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig assortiment en prima pasvorm!

De afgelopen maanden geïnvesteerd in veel nieuwe kleren, omdat mijn gewicht aanmerkelijk is afgenomen. Ben van maat 54 naar 50 gegaan. Alles gekocht bij Steppin'Out en Suitable. Zowel online als in de winkel gekocht. Een heel mooi assortiment en prima pasvorm. Veel positief commentaar gehad op mijn outfits. Ik ben een tevreden mens.

11. Juni 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet meer de moeite waard sinds de overname

Steppin' Out is er sterk op achteruit gegaan sinds de overname door Suitable.
Steppin' Out was altijd supersterk vanwege hun eigen merk dat zonder uitzondering van hoge kwaliteit was: truien, overhemden, chino's, boxershorts etc. Bovendien wist je duidelijk wat je kreeg: alleen dat merk.
Sinds de overname is van alles veranderd, wat de ervaring voor de klant matig maakt.
- Minder producten van het eigen merk, zoals de diverse modellen chino's die in de winkel op lengte gemaakt konden worden. Nu is er nog 1 over: het ouwe lulle-model.
- Diverse winkels zijn gesloten of zijn nu suitable.
- De webshop is een ramp. Niet alleen werkt het zoeken onhandig, het grootste probleem is dat het niet meer exclusief Steppin' Out is. Het is een ratjetoe van merken die je verder ook overal kunt kopen. Precies wat ik níet wil.

Praktisch alles wat Steppin' Out onderscheidend maakte is weg. Echt zonde, zeker als je al meer dan 20 jaar klant bent.

8. April 2026
Steppin' Out-Logo

Antwort von Steppin' Out

Beste Pip, Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. We vinden het echt jammer om te lezen dat Steppin’ Out voor u niet meer voelt zoals voorheen, zeker als u al meer dan 20 jaar klant bent.
We begrijpen heel goed dat juist het eigen merk, de vertrouwde pasvormen en de herkenbare stijl voor u belangrijk waren. Daarom nemen we uw opmerkingen over het assortiment, de winkels en de webshop ook serieus.
Het is mogelijk dat er bij een recente productie een wijziging in het ontwerp is doorgevoerd. We kijken dit graag samen met u na en bespreken graag met u welke mogelijkheden er zijn.
Dank u nogmaals voor uw open en eerlijke feedback

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en correcte levering.

Goede kwaliteit en correcte levering.
Het product is qua prijs langs de hoge kant .
Niet op 2 dezelfde producten .
Zal de verkoop aanzienlijk stimuleren.

5. April 2026

Super bejegening

In de vestiging van Haarlem werd ik ontzettend vriendelijk bejegend. De mevrouw die mij hielp stemde goed af om me eerst vrij te laten kijken en daarna advies te geven. De regenjas die ik wilde was niet in mijn maat, ze heeft er gelijk twee in verschillende maten besteld. Super.

5. März 2026

2 lamswollen SteppinOut truien gekocht

2 lamswollen SteppinOut truien gekocht. Heerlijk materiaal en mooi van kleur. De collectie van SteppinOut is goed. De collectie van Suitable niet. Terug naar het oude SteppinOut, anders naar de English Hatter.

6. Februar 2026
Steppin' Out-Logo

Antwort von Steppin' Out

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.
Wat fijn om te horen dat de truien van SteppinOut die u bij ons heeft gekocht zo naar wens zijn, dat waarderen wij enorm. Tegelijk vinden wij het belangrijk om ook uw ervaring met de collectie van Suitable goed te begrijpen.
We komen hierover graag met u in gesprek, zodat u uw feedback verder kunt toelichten. We zijn één bedrijf en kijken dit graag samen met u na om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via 073-6235353, per e-mail via info@steppinout.nl of via de chat op onze website. We helpen u graag verder.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr