Eigenlijk 0 sterren maar dat is niet mogelijk. Mijn dochter heeft hier een trui besteld, welke pas vele weken later geleverd werd. -Maat klopte niet -goedkoop materiaal -afbeelding en prin... Mehr ansehen
This is a total scam. What you get is not what is advertised. The quality is abysmal! They pretend that you can send back the stuff, but it should go back to China, which costs more than the item... Mehr ansehen
My bracelet or bracelets are on the way & I can’t wait to have them home & enjoy wearing them . But this review is all dedicated to Anne , her amazing qualities as human being & her dedi... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Eigenlijk 0 sterren maar dat is niet mogelijk
Eigenlijk 0 sterren maar dat is niet mogelijk.
-Maat klopte niet
-goedkoop materiaal
-afbeelding en print van slechte kwaliteit en klopte niet met foto’s op website.
Dit is gewoon drophipping, een goedkoop artikel bestellen via AliExpress/temu en dan voor veel geld doorverkopen!
Gemaild, totaal geen reactie!!
Tip: betaal met Paypal als dat mogelijk is, dan kan je altijd nog je geld terughalen.
Onze dochter is helaas 40 armer en een prul rijker…..
This is a total scam
They pretend that you can send back the stuff, but it should go back to China, which costs more than the item does.
At the time of writing, the website isn't even showing anything anymore.
NIETS BESTELLEN DAAR
NIETS BESTELLEN DAAR! HEB EEN AANTAL BEDELS GEKOCHT DIE NIET GOED WAREN. KETTING KREEG JE MET GEEN MOGELIJKHEID DICHT. HEB AL VELE MAILS EN FOTO'S EN FILMPJE GESTUURD MAAR ZE REAGEREN NIET.
Verschrikkelijk
Lange levertijd. Lage kwaliteit, Product voldoet niet aan hoe het geadverteerd is. Fijne feestdagen...
Waardeloos
Geen reactie op diverse mails na fout in levering. Slechte kwaliteit, maten kloppen totaal niet. Vermijden!
TRUFFA! Ho aspettato piu' di 3 Settimane.
TRUFFA! Ho aspettato piu' di 3 settimane e pagato 34,90 Euro per questa robaccia che non vale niente. Su Temu con 1 Euro puoi comprare orecchini bellini. Vorrei aggiungere una foto ...ma non vedo il modo.Ah, dimenticavo....Non c'è nemmeno la confezione. Gli orecchini (che poi e solo uno, sono in un piccolo sacchettino di nylon, penoso. Saluti, Canzio
Ik heb voor 60 euro 2 buikkettingen gekocht daar met het idee dat het 14 k bladgoud zou zijn trap hier niet in het is gewoon zooi van aliexpress echt een smerig spelletje wat ze spelen bij deze websit
Be honest to your cliënts and give them refund because this is unacceptable
Be warned, total SCAM!!
Be careful the products they propose on their site is not what you will receive!! really bad quality, payed 35 euros for earrings that are not even worth 3 euros!
I tried to return the item but they don't reply to my email! ( 5 sent in total)! they have a 14 day return policy, total scam!!
Op 19 september 6 artikelen besteld
Op 19 september 6 artikelen besteld, na 2 weken komt er eindelijk 1 artikel binnen zonder informatie.... en dan ook nog een verkeerd artikel binnen krijgen... nu al meerdere mails gestuurt aangezien dat de enige mogelijke manier van contact is met dit bedrijf... maar nul reactie....
Ik ga hier geen 2e keer bestellen... erg jammer dit
Mooie assortiment
Mooie assortiment, mijn 3e bestelling al hier. Super tevreden!
Dropshipping company
Dropshipping company. Pictures are right, but quality is really low.
Very poor quality
Very poor quality, nothing like the pictures. They don't respond on emails. (Order #2630)
Never order from them
Never order from them! Cheap quality ring wouldn’t pay 5 euro for it. My son paid 42 euro. Can’t expect a lot of course but this was just a rip off. Trying to return it but you have to email them for the return instructions. That was a week ago. Still waiting!

Antwort von Stellarjewellery
Goede kwaliteit, snelle levering en contact …
Een prachtige armband mogen ontvangen van goede kwaliteit! Snel geleverd en per ongeluk door mij zelf in de verkeerde kleur besteld.
Anne reageerde meteen via de mail en heeft direct mijn geld teruggestort, zodat ik de juiste kleur kon bestellen! Er werd binnen enkele minuten op mijn mails gereageerd.
Ik kan niet anders zeggen dan een hele goede service!
VERY low quality+ returns to China
I ordered 2 sweaters on this site. Unfortunately, the quality of the sweaters was very low. The fabric of the sweater is more like plastic so not comfortable for wearing and the images are low quality as well. I wished I could return these, but the return address is apparently in China....
Also, I ordered size M. One sweater fit me (not oversized fyi), however, the other sweater that I ordered was too small even though it was also in size M.
Btw, the shipping takes long, but that is communicated beforehand.
Mooie oorbellen
Mooie oorbellen, precies als op foto. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het traject van het pakketje. Duurt wat langer, maar dat wordt ook duidelijk gecommuniceerd. Dus betrouwbaar bedrijf en prima product.
Dit is een grote scam
Dit is een grote scam. Het shirt dat ik heb ontvangen is echt lachwekkend lelijk en totaal niet wat ik heb besteld. De stof is anders dan het zou moeten zijn. Zou katoen moeten zijn maar is van een soort sport achtige stof gemaakt. De print zit ook in het shirt gedrukt in plaats van dat het erop is gedrukt.
Let op wanneer je hier besteld want de site doet zich veeel mooier van dan het is!
Ik ben erg tevreden met de gekochte…
Ik ben erg tevreden met de gekochte sieraden, super cadeau
Gewoon niet kopen hier
Zoals de rest van de 1 ster reviews zeggen, verkopen ze gewoon dingen van AliExpress. Ik vergat om op trustpilot te kijken dus nu heb ik een trui gekocht die slecht voor het milieu is voor €35 wat op Ali €7 kost. Ik kocht het omdat ik dacht dat het op de trui geborduurd was, maar als ik anderen hun foto’s zie, is dat totaal niet zo (wat de foto’s op hun site wel doen lijken). Gewoon een illegale business. Update: sinds ik dit heb geplaatst hebben ze me mails gestuurd en doen ze er alles aan om mijn trustpilot review offline te krijgen als dat niet verdacht is dan weet ik het ook niet meer.
Let op !!! Dropshipping
Grote oplichters.
Dit komt allemaal van Temu of AliExpress vandaan. Zelf de afbeeldingen zijn gejat direct van deze sites.
Koop hier absoluut NIETS !!!