Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Euroscaffold basis 75x190 5,2m werkhoogte. Snel en netjes geleverd. Mooie kwaliteit. De set bevat geen tussenplatform en dat (of iets dergelijks) heb je wel nodig om het platform op 3,2 m te leggen, h... Mehr ansehen
SUPER ! Eerst paar vraagjes gesteld omdat ik bang was voor een onvolledige bestelling (ervaring bij ander bedrijf) snel antwoord, en Rolsteiger besteld, was de andere dag al bij mij in huis, supers... Mehr ansehen
Snelle afhandeling alleen jammer dat de vervoerder te beroerd is om de steiger even in de garage te leggen (een oprit) en hem op de stoep achterlaat en vervolgens vrouw er mee achterlaat. Ik vind dit... Mehr ansehen
Voor iedere klus koopt u een geschikte steiger bij Steigerverkoop.nl. Wij verkopen klimmateriaal zoals rolsteigers, kamersteigers, overig steigermateriaal, ladders en trappen. Wij verzenden steigers met onze eigen transportdienst of met transportservice Gvt. Als u de steiger op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, heeft u hem de volgende werkdag al in huis.
Noordervaartdijk 15, 1561ps , Krommenie, Niederlande
Steiger besteld met beloofde levertermijn van één werkdag met als leverdatum 1/5/24. Tot op heden nog altijd geen steiger ontvangen op 6/5/24 terwijl wij hier wel op hadden gerekend. 1/5 is een feestdag in België dus ten laatste levering op 3/5 zou perfect geweest zijn. Nu zitten we met een planning die in het water valt en annulatiekosten van onze stukadoor door de nalatigheid van Steigerverkoop.nl en hun transportfirma ID-logistics. Via telefoon van het kastje naar de muur gestuurd zonder enige actie of info. Uiteindelijk zelf naar de transportfirma gebeld om een levering te bekomen. Totaal niet volgens de afspraak en onaanvaardbaar als je via online marketing levering daags nadien promoot.

Antwort von Steigerverkoop
29-12-22 trapbesteld.
Zou 02-01-23 geleverd worden.
Datum loopt elke dag op en is nu 12-01-23
Heb 4x gebeld zou bij 2x terug gebeld worden en op dat telefoontje ben ik nog steeds aan het wachten.
Op mijn trap trouwens ook nog.

Antwort von Steigerverkoop
SUPER !
Eerst paar vraagjes gesteld omdat ik bang was voor een onvolledige bestelling (ervaring bij ander bedrijf) snel antwoord, en Rolsteiger besteld, was de andere dag al bij mij in huis, supersnel dus, en ALLES was zoals ik besteld had en compleet.
Zeer tevreden dus, TOP service !
Kan nu mooi beginnen ons huisje te schilderen.
Zeer snelle afhandeling van de bestelling ! Vandaag besteld en morgen in huis. Prima kwaliteit/ prijsverhouding van het materiaal.
snelle levering - Mooie trap - Goede kwaliteit - licht gewicht - stabiel
Vlotte en correcte dienstverlening. Prijs is ook marktconform (in onze buurt kost zo één buis € 100,00)
Prima stelling die snel in elkaar te zetten is, stabiel is en niet al te veel ruimte inneemt bij het opbergen.
Prima steiger. Licht van gewicht. Handig. Mooi materiaal
zeer duidelijke website met genoeg keuze en scherpe prijzen. Panthera trappen die ik heb besteld zijn stevige en lichte trappenloop een scherpe prijs. Ook heb ik alles snel ontvangen.
Superservice, goed bereikbaar. Erg tevreden
Kan alleen maar zeggen dat ik uiterst tevreden over jullie ben.
Product goed omschreven, aantrekkelijke prijs en snel geleverd.
Zeker aan te raden voor iedereen die een rolsteiger of zoals ik een ladder nodig heeft.
Helemaal top!! Rolsteiger voor 15.00u besteld en de volgende dag om 8.30u een chauffeur voor de deur, uw steiger meneer.....supersnelle bezorging dus.
Steiger is van prachtige kwaliteit en erg gemakkelijk op te zetten. Hier ga ik heel veel plezier van hebben.
Van tevoren gebeld, ik ben goed geinformeerd. Een dag later besteld en de eerstvolgende werkdag is alles thuis afgeleverd. Goede kwaliteit, geen bijzonderheden dus.
ideale ladder voor een heel ander doel: mijn kano van 5,5 meter op de ladder (Eurostairs home ladder enkel recht 1x11 sporten) gemonteerd, zodat ik deze zo op de imperiaal van mijn bus kan schuiven, vastzetten met ladderklemmen en gaan! Super service van Tom met meedenken hierover!
daksteiger aangschaft voor bestaande steiger voor de dakkappellen. Steiger verkoop heeft scherpe prijzen. redelijk snel geleverd op een pallet. prima communicatie. ben zeer tevreden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.