Inte seriösa, inget svar.
Kom en trevlig kille som sålde kläder från Stzsale som är gjorda av bambu. Dom sålde detta för att finansiera sitt UF företag (ung företagare) så vi köpte kläder men han skulle komma med kläderna senare samma dag. Kläderna kom och jag skulle prova en t shirt men han lämnade fel storlek så jag fick maila Stzsale för det ska gå via dom och killen lämnade rätt storlek till mig i brevlådan. När jag provade denna storlek så var den ändå för tajt så jag ville lämna tillbaka två tröjor. Jag fick tag i honom via hans mobil för han hade ringt mig och han skrev bara att han sålde inte längre och jag skulle ta det via Stzsale och jag mailade dom. Jag fick aldrig något svar tillbaka trotts flera mail vid olika tillfällen. Så nu står jag med kläder som inte passar för flera hundra. Jag ville prova tröjan innan jag köpte men han hade inte den med sig då. Men det är inte säljarens fel utan företaget som inte alls svarar. Så jag vill bara varna alla som kommer i kontakt med dom att inte handla via deras säljare.