Ingen kommunikation
Kontaktede starracing af flere omgange, for hjælp til køb af intercom udstyr. Ingen retursvar på hverken mail, eller Facebook. Efter at have skrevet igen på facebook får jeg et svar, som ikke giver mig det konkrete svar på spørgsmålet.
Jeg vælger at bestille det igen, efter at jeg selv har researchet nettet tyndt efter svar.
Da jeg bestiller, får jeg en bekræftelse på mail, men så sker der ellers ingenting. Ingen opdateringer, ingen forventer leveringstid, og værst af alt, ingen svar når man efterspørger en status.
Jeg skriver igen, også på facebook, 9 dage efter ordren er afgivet, men ingen svar.
Jeg ringer til sidst på nummeret, og får fat i en herre som lover at varen kommer imorgen, og en sang fra de varme lande om spam indbakker og andet.
Gæt engang, varen kom ikke dagen efter, men 4 dage efter.
Starracing virker uorganiseret, og ikke særlig interesseret i at yde en god service, eller hjælpe kunderne.
Jeg har givet 2 stjerner fordi at varerne kom, og varerne lever op til min forventning.
OPDATERING 17/03-2024
Jeg er lige blevet ringet op, og nærmest truet grundet denne anmeldelse, som skulle angiveligt være brygget på en "løgnhistorie", og at jeg skulle udelukkende have handlet ved dem, da jeg selv driver en webshop som sælger simulator udstyr.
Jeg fik afvide han mit navn ville blive husket.
Kan ikke huske hvornår jeg sidste gang er blevet truet, efter at have lagt penge i en butik.
For din egen skyld find et andet sted at handle dine ting.
13. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung