En trist oplevelse vi gerne ville have været foruden. Tjeneren der skulle have betjent os glemte os, suppen var ikke varm, kyllingen var sej og de glemte både at servere brød og vand. Det eneste der v... Mehr ansehen
Virkelig fantastisk oplevelse. Modtagelsen med fremvisning var god - værelset fint og hyggeligt i fin gammel stil. Middagen med 7 retter var en fantastisk oplevelse, fin sammensat vin menu godt afste... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hotellet ligger på Bornholms smukkeste kyststrækninger mellem Tejn og Gudhjem. Fra hotellet er der en enestående havudsigt over Østersøen mod Christiansø.
Søndre Strandvej 128, 3760, Gudhjem, Dänemark
- stammershalle-badehotel.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Køkken i top - ringe betjening!
Vi nød i går den 30. juni jeres 4-retters menu, som var fuldstændig fantastik hele vejen igennem. Det er længe siden, vi har fået så afstemte og indbydende retter. Kæmpe ros til jeres køkken!
Betjeningen i restauranten derimod var direkte ringe. Tjenerne var hverken meddelsomme, informative og virkede direkte uinteresserede. De var nussede i tøjet og tæt på uhøflige. “Farvel og tak for besøget” var der heller ikke noget af. Meget synd for den utrolig høje standard i køkkenet…
Dejlig bryllupsfest, men med lidt skønhedsfejl
Generelt havde vi en fantastisk aften med vores gæster på Stammershalle. Maden og vinene hører til noget af det bedste vi nogensinde har smagt. Dog var der lidt skønhedsfejl undervejs. Ved ankomst var der ikke nok velkomstdrinks, på trods af vi selvfølgelig havde oplyst, hvor mange vi kom. Dog kom der hurtigt flere glas til. Under hovedretten var det kun mændene der blev spurgt, om de ønskede en 2. portion. Dette blev vi kun bekendte med efter festen. Kaffen og petit fours blev serveret stort set samtidig med desserten - her havde vi et indtryk af, at det ville blive serveret senere på aftenen. Vi endte med at betale det samme for vores 2-årige der fik pasta og kødsovs, som for vores øvrige gæster, der fik kalveculotte. Til sidst fik vi at vide, at de skulle bruge lokalet til et andet arrangement, hvilket vi heller ikke var vidende om på forhånd. Dog var vi ved at runde af på dette tidspunkt. Generelt en uforglemmelig aften i fantastiske omgivelser, men koordinering og servering kunne godt være en tand bedre, til den pris man betaler. Dog kommer vi helt sikkert igen.
Fantastisk oplevelse i smukke rammer
Fantastisk oplevelse i de smukkeste rammer. Jeg har været på mange badehoteller igennem tiden, men Stammershalle er klart det bedste og mest gennemførte jeg har prøvet. Personalet er super hjælpsomme og flinke og altid med et smil på læben. Maden er i en liga for sig selv, det samme er vinen med det store udvalg for den mest gennemførte vinkælder jeg nogensinde har set. Kæmpe ros herfra, og kæmpe anbefaling. Skal I slappe af i gode rammer, så skal i tage en tur forbi Stammershalle.
Vi nød en 7 retters menu
Vi nød en 7 retters menu, rigtig lækker mad, veltilberedt.Hyggelige lokaler med en skøn udsigt.Dog syntes jeg ikke det er i orden at personale spørger om vi vil opgradere pighvar med kaviar og vi så skal betale 95 kr Per person, når menuen i forvejen koster tæt på 1000 kr, det var en meget lille tsk kaviar der blev pyntet med.Prisen på kaviar blev selfølgelig ikke oplyst.
Dejlig aften 3-4 af retterne er de…
Dejlig aften 3-4 af retterne er de bedste jeg har fået i flere år.
Vi fik 7 små retter og dertil lidt ekstra - en af os fik alkoholfri vin/saft menu og vi andre 3 fik Riesling, Sancerre og en dejlig Riesling Auslese til desserterne.
Pigvar retten er noget ud over det sædvanlige ( tror det er den bedste ret jeg har fået )De andre suveræne retter var Kammusling , Blomkål og den sidste dessert. Besøg Stammershalle når I er på Bornholm
Lækket god mad god betjening lækket toilet forhold lækket sæbe vil helt klat anbefale det til andre kommer fra Randers
Vildt lækket til midste detjalje vil helt klat komme igen taget 7 rettet og vinmenu til men holdt kæft det er godt
Fantastisk oplevelse endnu engang
Fantastisk oplevelse endnu engang! De nyrenoverede værelser er simpelthen helt fantastiske!
Varm anbefaling herfra!
Fantastisk oplevelse
Smukke værelser, fantastisk udsigt, dejlig morgenmad og sødt personale - alt i alt, helt fantastisk oplevelse!
fantastisk sted og super søde værter!
Klasse oplevelse for alle pengene
Vi er 2 par lige kommet hjem fra 4 dejlige dage på Stammershalle Badehotel. Vi havde et pragtfuldt gourmetophold, langt bedre end vi have forventet - alt spillede perfekt. Made og vine super afstemt, og særdeles kompetente tjenere og kokke - alle gjorde det supergodt, både Susanne, receptionen, og hele flokken i restauranten, men vil dog fremhæve Tim og Morten - det var dem vi talte mest med - men igen, samtlige på Hotellet gjorde det til UG. Et sted vi kommer tilbage til, og varmt kan anbefale. Vh. fam Hansen og Vestergaard`s. ( boede der fra 4-7 maj 2023.)
Top service fra ankomst til afrejse
Top service fra ankomst til afrejse. Perfekt mad og afstemte vinmenuer. Gode senge 5 stjerner med pil op ad herfra.
Ikke pengene værd
Ikke pengene værd
Den skønneste udsigt med dejligt terrasse .
Havde bestilt suite med privat balkon , havde forventet et større rum , at det havde været opdelt! Lille sofa og en enkelt stol . Manglede elkedel, mulighed for at lave the/ kaffe . Ingen glas på værelset , kun tandglas på badeværelse . I forhold til pris på værelse havde jeg forventet lidt mere luksus , kleenex , toiletartikler mv .
Jeg havde inden ankomst ringet til hotellet og forespurgt om mulighed for særkost til mit barnebarn . Talte med køkkenchef som sagde at det ikke var noget problem det skulle de nok klare . Jeg var glad for at det kunne lade sig gøre og vi glædede os til middagen .
Ankom til restaurant og desværre var personale ikke forberedt. Middagen til mit barnebarn blev serveret , desværre var intet som aftalt , kyllingebryst var råt indeni, sovs mega salt , kartoffelmos med skræller og rygeost, intet som aftalt og uspiseligt .
Der var også bestilt is , da den blev serveret var den smeltet.
Jeg bestilte vildsvinefilet til hovedret, vildsvin var sejt , tilbehør i form af kål ikke ordentlig tilberedt, salt sovs ... kunne ikke spise retten ...
Vi gik sultne fra bordet , havde kun fået brød . Personalet undskyldte , forstod ikke hvad der var gået galt i køkkenet , men kom dog ikke med nogle forslag til hvordan det kunne løses .
Talte efterfølgende med direktør som undskyldte med den forklaring at køkkenchef var fraværende og det måske var derfor det var gået galt . Udover kreditere regning blev vi ikke tilbudt nogen form for kompensation for en ødelagt aften !
Dejlig morgenmad med sødt personale , meget imødekommende .
Et ophold der desværre ikke levede op til vores forventninger - ikke pengene værd !
Charme, stil og venlighed
Super hyggeligt, stilfuldt og charmerende hotel, beliggende helt ned til vandet med den smukkeste udsigt fra værelser, dagligstue og restaurant. Værtspar og personale er hjælpsomme, søde og imødekommende med en dejlig energi. Man føler sig velkommen, set og serviceret. Tak for nogle dejlige dage hos jer, for lækker mad og god behandling, samt et rigtig fint og dejligt værelse, rent og pænt, med den flottest udsigt fra både værelse og bad. Jeg ønsker jer al det bedste med dette flotte sted.//Betina Inauen
Dårlig service
Vi spiste den 3. september på jeres umiddelbart ganske fine restaurant hvor vi virkelig havde glædet os til en 4 retters menu med selvvalgte fin.
Men ret hurtigt efter ankomst startede en uheldig aften med et serviceniveau langt under hvad der forventes generelt og i særdeleshed et sted hvor man betaler et ganske betragtelig beløb.
Absolut ingen vejledning i valg af vin. Tjeneren havde stort set intet kendskab til vinene.
Absolut ingen opskænkning af vin eller vand i løbet af de 3 timer vi var der.
Enkelte retter som brød og nødder blev glemt og nærmest kastet på bordet.
Helt igennem dårlig service og manglende følelse af at være en kunde.
Regningen tog meget lang tid at og taxaen holdte og ventede (og tikkede derudaf).
Intet “farvel og tak for denne gang”
Heldigvis eller måske uheldigvis var vi ikke de eneste der havde denne oplevelse. Et andet selskab sagde det samme til os.
Nok mest en skuffelse
Stammeshalle er umiddelbart en flot gammel bygning. Den ser hyggelig ud på diverse billeder, og vi havde glædet os. Ved ankomst blev vi informeret om, at vores middag om aftenen var fastlagt til kl 18.00 og middagen dagen efter til kl 18.30. Vi meddelte, at vi fandt det lidt tidligt, men det var meget vanskeligt at ændre og den samme aften fik vi så ændret til kl 19, den den næste aften ikke stod til at ændre. Det er meget lidt fleksibelt.
Tre stjerner er for beliggenhed, sød betjening og dejlig morgenmad.
Vi fik værelse - ikke i den smukke gamle bygning - i et anneks, som vi, da vi ankom, troede var en feriekoloni eller lignende. Værelset fejlede ikke noget, der var, hvad der skulle være, måske lige med undtagelse af håndsæbe.
2 retters menu første aften var ganske god, og vi havde en meget hjælpsom ung mand, der fandt noget vin til os. Rigtig god aften. Lækker morgenmad dagen efter, hjælpsom betjening. 2. aften havde vi bestilt 7 retters gourmetmiddag. Vi blev placeret et temmeligt kedeligt sted, mens vi kunne se på to borde ved vinduet, som ikke blev optaget, før 11/2 time efter, vi havde sat os. De 7 retter var absolut ikke uspiselige, men nok ikke noget, vi ville kalde gourmet. En meget oplagt vinkyper præsenterede vinmenuen, som stort set var elendig. En eller to af vinene var gode, resten var dårlige og ikke pengene værd. Vi mener, at vi har betalt mange penge for, som nævnt i en tidligere anmeldelse “Kejserens nye klæder”. Vi tvivler meget på, at vi kommer igen.
Thomsens
Rigtig god morgenmad
Rigtig god morgenmad, sødt personale, virkelig dårlig værelse
På alle måder et fremragende ophold
Vi var på et 3 dages ophold (2 overnatninger), og det var helt fantastisk. Restauranten serverede de lækreste og mest velsmagende middagsretter, og de blev serveret af et udpræget venligt og professionelt personale, så atmosfæren var rolig og i top. Den dygtige pianist bidrog også til den hyggelige stemning ligesom den skønne udsigt til klipper og havet. Morgenmaden var ligeså god. Hjemmelavet det ene og hjemmelavet det andet fra Bornholm. Vi boede i et nyrenoveret lækkert værelse, hvor det var tydeligt, at der var lagt vægt på at skabe et stiligt og hyggeligt badehotel. Fra værelset havde vi den skønnest udsigt til havet, som vi også nød fra terrassen. Om formiddagen var der mulighed for at blive vist rundt i området, og vi fik fortalt de spændende historier om egnen. Der var også mulighed for at låne cykler.
Så alt i alt et stort sanseindtryk, og vi vil helt sikkert vende tilbage.
En udsøgt perle midt i en smuk natur
Stammershalle Badehotel er ikke bare et hotel, som man tjekker ind og ud af. Det er et helt særligt og magisk sted, som inviterer til ro og hygge. Stedet har undergået en forvandling med istandsættelse i særklasse, hvor nøgleordet er gennemført luksus med respekt for bygningens charmerende stil.
Personalet er nærværende, dygtige og søde og man føler sig hurtigt hjemme, når de kan genkende en, bare efter en aften og husker hvordan man vil have sin kaffe om morgenen. Kokken og somelieren serverer det lækreste og uforglemmelige mad og vin, som helt klart er i toppen af skalaen. De nye ejere med Susanne i spidsen er lykkedes med at skabe en smuk og poleret perle midt i nordbornholms vidunderlige rå og uberørte natur. Og det virker som om, at er planer om endnu mere.
Tak for denne gang Stammershalle Badehotel. Vi kommer helt sikkert igen.
Leila og Bo
Fantastisk oplevelse af et lækkert…
Fantastisk oplevelse af et lækkert hyggeligt sted. Værelser var smukke og maden var helt i top. Skønt sted at opleve. Tak for denne gang.
❤️👍
Langt under standard ….
2 timers venten på check-in … værelset skulle have været vores kl 15, men blev først afleveret til os kl 17. Det viste sig at være et værelse langt under den standard, som Stammershalle ellers står for. Håndværkere havde boet der i en længere periode. Der lugtede af “sur karklud”. I bedste fald kunne værelset bruges til lejrskole. Der var ikke lagt billeder op på hjemmesiden af dette værelse, så vi havde ingen muligheder for at vide, hvad vi gik ind til. Desværre kunne direktøren for hotellet ikke finde en løsning, så vi måtte checke ud igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.