sswoss Bewertungen 228

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Badkamerwisser voldoet absoluut niet aan verwachtingen; de helft van de wisser doet vrijwel niets, terwijl de andere helft vreselijk streept, ongeacht hoe hard je er op drukt. Het enige positieve is d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle reactie , alleen door slordigheid van dhl kreeg ik mijn pakket niet op Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending, fijne producten, zeer tevreden dus. Muurwisser en doek werken perfect. Mooi design, ook de vloerwisser ziet er prachtig uit. Staat mooi in onze nieuwe badkamer. Enige kleine nade... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering Goed product Mooi design Top kwaliteit Voor een wisser aan de prijzige kant maar een absolute aanrader! Gaat jaren mee

1. Bäderstudio
  2. E-Commerce-Dienst
  3. Drogeriemarkt

Vom Unternehmen geschrieben

De badkamer is misschien niet de grootste kamer in huis maar je brengt er meer tijd door dan je denkt. De badkamer moet een plek zijn waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. Met de producten van sswoss kunt je genieten van comfort en welzijn.

4.5

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Product voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting. Levering mocht iets sneller

17. August 2023

Antwort von sswoss

Beste Quarles, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze 4 sterrenreview. Fijn dat ons product aan al je verwachtingen voldoet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Droogdoek doet wat is beloofd.

Bestelling snel ontvangen en droogdoek werkt zoals beloofd. Wij zijn er tevreden mee.

26. August 2023

Beste André,

Dank voor jouw 5 sterrenreview! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd en alles naar wens is.
Veel plezier met je aankoop.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, alles in orde

2. August 2023

Beste Rita,

Heel erg dank voor jouw review. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Nog veel plezier met je aankoop.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

SSWOSS badkamer wisser, mooi, maar geen topper

In twee delen, deel 2 eerst!
2. Als u deel 1 hieronder leest, Swoss benaderde me na deze recensie vrijwel meteen en zorgde voor een nieuwe wisser die dezelfde dag werd opgestuurd en het TOP doet! Wat wens je nog meer als consument?
Dus prijs prestatie: GOED! (nu nog een iets bredere variant)
Ik ga nu ook hun Microvezel doek Deluxe bestellen!

1. Goede marketing (mooi beeldmateriaal) en snelle verzending. De aangeschafte badkamer wisser is prima, maar geen topper (onze wisser heeft bij levering een paar onvolkomenheden - de strip is op twee plekjes licht geribbeld) waardoor er toch wat streepjes op het glas achter blijven. Tevens had wat mij betreft de wisser wat breder mogen zijn om een groter oppervlak te bestrijken. Prijs, prestatie, acceptabel.

7. August 2023

Beste Steeph,

Dank voor jouw eerlijke review! Goed om te horen dat alles op tijd is geleverd. Daarnaast hoort het rubber glad te zijn zodat alles streeploos droog kan worden gemaakt. Graag komen we met je in contact om te kijken naar een oplossing. Zou je ons een mail kunnen sturen?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele snelle bezorging netjes verpakt

Hele snelle bezorging netjes verpakt. En goeie kwaliteit super blij mee👍👍

26. Juli 2023

Hoi Marga,
Super om te horen dat je blij bent met de service en kwaliteit van sswoss. We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, voldoet aan verwachtingen en mooi design

19. Juli 2023

Hoi Rob,

Dank voor jouw mooie 5 sterrenreview. Fijn om te horen dat de levering en het product naar wens zijn.
Heel veel plezier met je aankoop.

Beste Huub,

Dank voor jouw 5 sterren review! Goed om te horen dat je alles naar wens is geweest. Heel veel plezier met je product.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product is beschadigd en geretoucheerd

Product is beschadigd en geretoucheerd. Product neemt water niet goed af en laat strepen achter.

21. Juni 2023

Beste Frederic,
Wat vervelend om te horen dat je product beschadigd is. Dit is uiteraard niet de bedoeling! We hebben je een mail gestuurd zodat we dit samen kunnen oplossen :)
Helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen. Hopelijk kunnen we met elkaar in contact komen.

Betrouwbare winkel

20. Juni 2023

Beste Rick,
Dank voor jouw mooie review. Fijn dat je ons een betrouwbare webshop vindt.

Wisser

Snelle levering, goed product.

18. Juni 2023

Beste Erik,

Dank voor jouw review! Heel veel plezier met je aankoop.

Er werd snel geleverd

Er werd snel geleverd, in een fatsoenlijke verpakking.

12. Juni 2023

Beste Cas,

Super bedankt voor jouw 5 sterren review. Fijn om te horen dat ook alles op tijd geleverd is. Heel veel plezier met je aankoop.

Meer dan waard!

Snelle levering, prijs-kwaliteitverhouding is top en voorziet van extra schoonmaakgemak.

10. Mai 2023

Beste Limpens,

Dank voor deze 5 sterren review! Wat goed om te horen dat zowel de service als de kwaliteit voldoet aan je verwachting! Nog heel veel plezier met je aankoop.

Groet, Team sswoss

A-kwaliteit

Met lichte achterdocht (ik dacht: heb je weer zo'n hippe internet aankoop) heb ik dit product gekocht. Maar ben positief verrast door de kwaliteit. Absoluut A-kwaliteit!

15. Mai 2023

Beste Marco,

Dank voor jouw 5 sterren review! Super leuk om te horen dat je blij bent met onze kwaliteit. Heel veel plezier met je aankoop.

Top product!!!

28. April 2023

Beste Mathieu,

Dank voor jouw 5 sterrenreview! Super om te horen dat je heel blij bent met je product. Nog heel veel plezier ermee.

Groet Team sswoss

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Werk prima voor mijn vrouw en mij maar…

Werk prima voor mijn vrouw en mij maar zit een bobbeltje in de rubber waar door de trekker niet alles meepakt. We moeten hierdoor harder drukken. De kinderen laten dus strepen achter.

5. Mai 2023

Beste Gerben,

Heel erg bedankt voor deze review. Er is contact geweest met de klantenservice om te kijken naar wat het probleem is. Mochten er toch nog vragen zijn kunt u gerust contact opnemen.

Best Yvon,

Dank voor jouw 5 sterren review! Wat leuk om te horen dat alles naar wens is geweest.

Heel veel plezier met je aankoop.

Team sswoss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en correcte levering.

Bestelproces was makkelijk. Tevens was de levering ook zeer snel.

23. Mai 2023

Beste Joost,

Bedankt voor jouw review! Wat goed om te horen dat het bestellen gemakkelijk ging. Heel veel plezier met je aankoop.

Groet Team sswoss
www.sswoss.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr