Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første gang og sidste gang , For tynd pizza ca 0,5 cm tyk , Skulle køre 2 gang fordi de har lave fejl første gang , vi forventet sprød pizza men det føltes som havre grød !! Mangle smag , tørt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man kan aldrig gå galt i byen med et besøg på Spröd! Maden smager altid rigtig skønt! Man skal dog være opmærksom på, at man ikke får meget mad for pengene - rent volumemæssigt. Jeg elsker deres... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har besøgt Risskov restauranten hvor jeg havde bestilt 4 forskellige pizzaer til familien til takeaway. Selvom det nogen gange kan være svært at stille alle tilfreds, var det en kæmpe succes. Hele fam... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vores første pizzaer blev modtaget med lidt skuffelser. Bundene var alle bløde og seje. Når man kalder sig "Spröd", bør man have styr på bundene. Man kunne godt smage at der var gode råvare på pizza... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Pizza-Abholrestaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Vi laver pizza af bedste mulig kvalitet, med fokus på økologi og bæredygtighed.

3.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første gang og sidste gang

Første gang og sidste gang ,
For tynd pizza ca 0,5 cm tyk ,
Mangle smag , tørt pizza .
Vi endt sultne og har så lavet extra mad hjæmme .
Alt for dyrt for en tynd produkt .

8. März 2026
Sprod-Logo

Antwort von Sprod

Hej,
Det er vi kede af at høre. Det lyder ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Hvor hentede i pizza henne ?
At I skulle køre to gange på grund af en fejl fra vores side, er selvfølgelig ikke i orden, og det beklager vi oprigtigt. Vi bestræber os altid på at lave pizzaer med gode råvarer og smag, så det er ærgerligt at høre, at de ikke levede op til jeres forventninger.
Hvis I har lyst, må I meget gerne kontakte os på [mail/telefon], så vi kan følge op på sagen.
Tak fordi I tog jer tid til at give feedback.
Sprōd

Vi besøgte restauranten i Risskov

Vi besøgte restauranten i Risskov, og første indtryk, var ikke imponerende, det bar præg af, at stedet primært lever af Take Away, og vi var da også de eneste gæster. Betjeningen var sød og hjælpsom, men de var ikke til stede i restauranten, så hver gang vi havde brug for noget, skulle vi op til baren, for at ringe på en klokke.
Alt dette til trods, så har jeg valgt at give Spôd 5 stjerner. Det har jeg fordi pizzaerne vi fik, var helt fantastisk gode, super lækre luftige surdejsbunde og fyld som var af høj kvalitet. Vi var 5 mennesker og vi bestilte 5 forskellige pizzaer, og tjeneren skar den i 6 stykker for os, så vi alle kunne smage dem alle sammen, og det fungerede super godt. Der var noget for en hver smag og særligt den med svampe på, var helt fantastisk god. Derudover var deres Skorpedip gode, specielt den grønne som var forrygende, og tilføjede en ny dimention af pizzaspisning. Priserne er rimelige, og den hjemmelavede lemonade smagte dejlig frisk. Vi sluttede af med Tiramisu, men det var en skuffelse, Ladyfingers var stadig hårde, men smagen var ok.

Opsummering:

Vi er en familie der i forvejen selv laver napolitanske pizzaer jævnligt, og vi var alle meget imponeret over pizzaerne, så selvom der var et par negative ting, så er det fuldstændig ligegyldigt, Man skal besøge Spröd hvis man vil have rigtig kvalitetspizza, og så skal man ignorer det andet. Det er i hvertfald ikke sidste gang vi kommer forbi:):)

2. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pizza mangler sprød kant og bund

Lige hentet 2 pizzaer i Sprød Højbjerg 18.7.25 -Søren og Børge - plejer at være så gode. Det var en skuffelse☹️. Slet ikke bagt nok. Havde glædet mig til den sprøde kant og bund, men idag var den bare blød og sej. Så ærgeligt😮‍💨

18. Juli 2025
Sprod-Logo

Antwort von Sprod

Tak fordi du skriver – og ærgerligt at høre, at pizzaerne ikke levede op til forventningerne i dag. Det beklager vi. Vi gør vores bedste, men vi er ikke maskiner og det kan variere. – Men vi tager det med videre til teamet i Højbjerg.

Husk også endelig at skrive, når det sidder lige i skabet – det betyder meget for os 😊
Sprøde hilsner,
Rasmus

God service, venligt personale

Var ved en fejl kommet til at bestille to pizzaer til afhentning i Højbjerg, og da vi spurgte efter dem i Åbyhøj, lavede de lynhurtigt to nye til os uden beregning. Begge pizzaer vi havde bestilt smagte dejligt. Tak for super god service og gode pizzaer 🍕

12. Juli 2025

Blød sprød

Første gang vi prøvede en Spröd pizza fra Risskov men blev noget skuffet. Pizza levede absolut ikke op til det sprøde, hverken bund eller kanterne. De var bløde i dejen, kunne ha brugt 2-3 mere i ovnen. Virkelig skuffende. Men fylder smagte godt

8. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var ved en fejl kommet til at…

Vi var ved en fejl kommet til at bestille i den forkerte forretning, og opdagede det først da vi var gået op for at hente pizzaerne.
Vi fik af vide hvis vi ville vente 10 minutter lavede de bare vores bestilling her i Højbjerg i stedet for. Super god service.

1. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde den bedste oplevelse hos…

Jeg havde den bedste oplevelse hos Sprod på Odense Gade! En stor tak til Victor, som var utroligt hjælpsom, imødekommende og fik os til at føle os virkelig velkomne. Hans service var helt i top og gjorde hele besøget ekstra mindeværdigt.

Og pizzaerne? Fuldstændig fænomenale! Sprøde bunde, perfekt bagt, og fyldt med lækre, friske råvarer. Hver eneste bid føltes som en tur til Italien. Kan varmt anbefales – jeg kommer helt sikkert tilbage

10. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God pizza, mangelfuld service

Flere gode oplevelser med Spröd, men dette var ikke en af dem. Den ene skulle have haft skinke, parmesan, rucola og olivenolie på. Både rucola og olivenolie manglede dog da jeg kom hjem..
Ringede til stedet: olivenolie var der åbenbart ikke på pizzaen længere (selv om det stod på menukortet).
Rucolaen havde de glemt. Fik tilbudt at de kunne lave en seddel med at jeg kunne få gratis rucola en anden gang..🙄
Gode pizzaer, dårlig service..

1. Mai 2025

Kartoffel-skiver tynde som bagepapir

Jeg syntes virkelig det er SÅ nærigt og utrolig tarveligt at i ikke skære jeres kartoffel-skiver noget tykkere?? Det er seriøst kartoffelskrald man får på? Skiver så tynde som bagepapir? Man kan se igennem kartoflerne.. Til en pizza på 130,-kr.?

Jeg har spist hos jer med min familie før (for over 1000,-kr.) fordi jeg kan lide jeres sprøde pizzabunde med surdej som hæver i 72 timer, og i har et hyggeligt og pænt sted hvor man kan sidde og spise. Det er dejlig nemt at man på jeres hjemside kan vælge til og fra af de ingredienser man ønsker eller ikke, og se prisen også, men lige den med kartoflerne chokerede os! Jeg fravælger nemlig kød og ost fra min pizza, så hvis den skal mætte - også til 130,-kr. ønsker jeg kartofler på. Bare ærgerligt når skiverne er tynde som bagepapir, så er der ikke andet at spise end dej og tomatsovs.. det vil jeg ikke gi’ 130,-kr. for?

Hvis i kan lave en pizzabund med speltmel, og tykkere kartoffelskiver får i 5⭐️ af mig.

12. Juni 2024

Super lækkert og hyggeligt

Har på restauranten i Risskov spist de mest fantastiske arancini efterfulgt af en super lækker og smagfuld pizza. Dertil et dejligt glas vin. Hyggeligt omgivelser og god betjening, vil I ikke nok åbne en restaurant i Vedbæk? 🙏🏼

9. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De dyreste 4 stykker ristet brød nogensinde...

Lad mig starte med det positive: Personalet var utrolige søde og imødekommende, og pizzaerne blev fremstillet imponerende hurtigt i betragtning af, at vi kom ind fra gaden en tavl lørdag aften uden at have bestilt på forhånd.

Men..... Vi købte 4 pizzaer - og det er de dyreste stykker ristet brød jeg nogensinde har fået!
Vi bestilte 4 forskellige pizzaer og delte dem imellem os, så alle smagte "hele vejen rundt", og der var som sådan enighed om at pizzaerne var velsmagende - men der var ingen der kunne smage hverken gedeosten eller den hjemmelavede pesto; desværre var det umuligt at vurdere, om det skyldte at ingredienserne var blevet glemt, eller om det snarere skyldes den næsten imponerende mikroskopiske mængde fyld, pizzabageren var sluppet igennem med at forsyne bundende med.
Der var bred enighed om, om INGEN af os nogensinde havde fået en pizza der var så tør og med så lidt fyld; på større områder var pizzaerne tørre og kedelige, fordi fyldet nærmest var ikke-eksisteren eller så tyndt skåret/spredt ud, at hele mundfulde bare var dej. Og her er jeg ikke engang kommet ind på de ekstraordinært brede "håndtag" pizzaeren havde fået; én pizza blev vurderet til at være en half´n´half - altså halvdelen med fyld, halvdelen uden....

Pizzaerne blev spist, men to af os måtte i køleskabet for at supplere op for at blive mætte. Det havde måske også været okay, hvis ikke vi havde betalt 470 kr. for ovenstående oplevelse....

Jeg ved ikke om vi ramte en uheldig dag, men til dén pris tror jeg ikke at nogen af os har lyst til at gøre forsøget med Spröd igen...

6. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr