Sppklinik Bewertungen 5

Unternehmensdetails

1. Psychiater
  2. Psychologe

Vom Unternehmen geschrieben

SPP står for Søvn, Psykologi og Psykiatri, og vi er psykiatere og psykologer specialiseret i behandling af søvnproblemer som søvnbesvær, døgnrytme-forstyrrelser og mareridt, samt ledsagende tilstande som fx. angst, stress eller depression. SPP Klinik ligger centralt i Hvidovre i lyse, venlige lokaler. Vi er en privat klinik, hvorfor vi derfor ikke modtager henvisninger via det offentlige.

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

10/10 I cannot recommend SPP klink enough

10/10 I cannot recommend SPP klink enough. Marie and Ane are so compassionate, knowledgable and understanding. I felt immediate relief knowing I was speaking to people who had both expertise and extraordinary compassion. Their ethos when it comes to restraint with medication, a focus on quality of life, and their ability to demystify sleep helped me to feel so much less anxiety and fear. Absolutely worth the price.

17. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er rigtig dygtige og professionelle

De er rigtig dygtige og professionelle. Der er en rolig og tryg stemning. De lytter til dig og laver aftaler om, hvordan du skal håndtere dit søvproblem, angst,medicin osv. De er optimistiske, når man selv føler det ikke bliver bedre. For det gør det og de støtter dig hele vejen. Godt at der både er psykiater og psykolog, så der er mulighed for medicinsk behandling kombineret med samtaler. Tusind tak Marie og Kasper.

2. Februar 2026

10/10 anbefaling

10/10 anbefaling. Hvis du mangler et behandlingssted er SPP Klinik virkelig alle pengene værd. Man bliver mødt med så meget empati og forståelse, personalet er venlige og ekstremt respektfulde. Atmosfæren er varm, rolig og man føler sig taget så godt imod, fra første telefonsamtale til det videre forløb. Hvis man på nogen måde kan finde pengene, så vil jeg klart anbefale at booke en tid hos dem. Jeg har fået en overordnet ro ved blot at vide, at et sted som dette findes. Tak for jer :)

19. Februar 2026

5 stjerner på alle planer

Allerede ved den første telefonsamtale oplevede jeg, at Ida fra SSP Klinik var imødekommende, tog sig god tid, omsorgsfuldt spurgte ind til min situation og lyttede til mig - det var trygt fra første øjeblik.

SPP Klinik har en rar atmosfære, hvor du føler dig velkommen og godt tilpas. Igennem hele forløbet har jeg oplevet en ægte interesse og grundighed på alle parametre, hvor du som patient bliver “holdt i hånden” hele vejen - lyttet til, nøje forklaret dine muligheder hvad gælder bivirkninger, fordele og forventet tidshorisont samt opfølgning. Det gør dig i stand til at træffe de nødvendige beslutninger.

Jeg har følt mig meget tryg igennem hele forløbet, og ved de mindste tvivlsspørgsmål mellem konsultationerne er jeg altid blevet kontaktet med det samme. Det har gjort det meget nemt at stole på hele processen, selv når det var svært.

At tage kontakt til SPP Klinik er den bedste beslutning, jeg længe har truffet. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

27. August 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr