Jeg fandt en badedragt på Sportzoo.dk langt billigere end jeg havde set den i nogle fysiske butikker. Så det blev jeg rigtig glad for. Der var nogle problemer da jeg skulle betale i webshoppen. Men k... Mehr ansehen
Super god oplevelse. Havde bestilt en vare, fik den inden et par dage, måtte sande at størrelsen var forkert, sendte retur med vedlagte frankeret returadresse, fik bekræftelse på at de havde modtaget... Mehr ansehen
Jeg fandt mine drømmesko, 200 kroner billigere end i butikkerne, bestilte dem, og fik bekræftelsen med det samme. Efter 6 dage uden sko, kontaktede jeg til SportZoo.dk og kunne ikke få nogen grund t... Mehr ansehen
købte forleden et par sko fra sportZoo, blev fantastisk overrasket over hvor hurtigt (efter 2 dage) jeg modtog dem. Desværre passede størrelsen ikke, så måtte ombytte dem. Men, jeg har i hvert fald ik... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos SportZoo.dk gør vi alt hvad vi kan, for at give kunderne det største sortiment af de bedste produkter indenfor sport, samtidig med at vi bestræber os på at yde en fantastisk service. Vi har et bredt udvalg fra de førende leverandører, men vi er også altid på jagt efter nye og spændende mærker. Vi er efterhånden "gamle i gårde", da vi har været i sportsbranchen i mere end 20 år, og SportZoo.dk er fra efteråret 2011. Vores produkter er altid indkøbt hos de officielle leverandører i Danmark, så du finder ingen parallelimporterede varer på SportZoo.dk. Hvis du har spørgsmål vedr. SportZoo.dk, vores produkter, eller noget helt tredje, skal du naturligvis være meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 24 27 29 99, eller sende os en e-mail på info@sportzoo.dk. Vi håber, at du finder, hvad du har brug for. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen Ruben Andersen Indehaver
Søndergade 10, 8370, Hadsten, Vereinigte Staaten
- info@sportzoo.dk
- sportzoo.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig leverering - og fin indpakning.
Smertefri - og hurtig handel. Absolut intet at udsætte på SportZoo.dk - tilmeld også meget konkurrencedygtige priser. Jeg ønskede at få min vare pakket ind, hvilket de klarede fint.
godt og billigt
nem side at finde rundt på, gode billige varer
Super nemt og hurtigt
Varene kom hurtigt og levede fuldt op til mine forventninger
Hurtig og effektiv fra bestilling til modtagelse.
Hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition, fik varen dagen efter bestilling.
Nem hjemmeside og holdt ajour hele status i hele forløbet.
Ved telefonisk henvendelse super service og hurtig ekspedition.
Perfekt - hurtig levering
Hurtig og fejlfri levering :-)
Super hurtig levering af korrekt varer til en god pris.
super god service og hurtig levering :-)
Jeg elsker at net shoppe når tingene bare kører på skinner. Super service og meget hurtig levering :-)
Helt perfekt
Super service. Kan ikke andet end at rose sportzoo.dk.
super oplevelse. Hurtig levering og helt problemfrit!
Havde en super oplevelse, da jeg handlede hos sportzoo. Helt problemfrit, rimeligt fragtgebyr og hurtig levering.
Hurtig levering. Desværre havde SportZoo ikke det produkt jeg bestilte, men fik en opringning hvor de spurgte om jeg ønskede produktet i en anden farve - God kundeservice.
Hurtig levering og tilbagebetalingsret af penge ved varer retur
Hurtig og nemt internet handel
Alt var som bestilt og varen kom efter 2 dage
god hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering
fik hvad jeg skulle have, hurtigt, nemt.
Lige som det skal være
Hurtig levering og varen er som forventet og afbildet - vil handle her igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.