Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse. Jeg bestilte i november en håndboldtaske og en håndbold til mit barnebarn til jul. Pakken kom hurtigt, men desværre var bolden punkteret. De sendte straks en ny. Nu er nettet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gentofte-Vangede Håndboldklub 1978 har siden 2014 haft et fantastisk samarbejde med Sportyfied.com. Det har gjort indkøb af rekvisitter og klubtøj både nemt og overskueligt. Vi vil gerne give stor ros... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moralen må være at Sportyfied ændre procedure på bestilling af holdtøj, med kommentarfelt eller anden tilføjelse til ordren. Uholdbar løsning, at forbrugeren skal henvende sig for at få tilsendt v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har flere gange i form af min idrætsforening bestil hos Sportyfied. God oplevelse hver gang med hurtigt levering indenfor den lovede tid. Under min seneste bestilling, var jeg nødt til at tilføje... Mehr ansehen

1. Aktivbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi forhandler sportstøj, sportsudstyr og holdtøj til en lang række sportsgrene, som f.eks. håndbold, fodbold, basketball, løb, fitness, svømning, e-sport og meget mere. Vi levere til hele Danmark indenfor 2-10 hverdage, det gælder også holdsæt. Vi har fri fragt ved køb over 499 kr.

4.4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte målmandssæt + sokker…

Jeg bestilte målmandssæt + sokker gennem Christian. Super god service og lynhurtig levering! Har allerede fået tøjet her dagen efter bestilling :O

11. Januar 2024

Hej Rasmus.

Tak for de pæne ord. Godt vi kunne hjælpe dig hurtigt, så du kunne komme i gang med at redde en masse bolde.

Mvh. Magnus, Sportyfied

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice og hurtig…

Fantastisk kundeservice og hurtig levering.
Vil absolut anbefale!

23. Dezember 2023

Hej Henriette.

Mange tak for den fine anmeldelse.
Den røg lige ind på listen over årets bedste julegave til firmaet.

Dårlig leveringstid

Næsten 6 ugers ventetid er ikke cool

11. Dezember 2023

Hej Karl Peter.
Er ked af at høre du ikke har været tilfreds med oplevelsen hos os. Taak shoppen du har handlet på er lavet i samarbejde med det Grønlandske Håndboldforbund og Blue Water shipping, hvor de har besluttet leveringsmetoden, som er med skib til Grønland.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, super imødekommende.

28. November 2023

Hej Tim.
Tak for de pæne ord og de 5 stjerner. Det er meget værdsat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service ved reklamation af beskadiget vare under forsendelse.

15. November 2023

Hej Dorthe.
Tak for din anmeldelse og glad for vi kunne finde en løsning på de beskadige varer, hvor vi har sendt nyt til dig.

9. November 2023

Hej Jane.

Glad for vi har kunne hjælpe og du har været tilfreds med servicen.

Fast delivery

6. November 2023

Antwort von Sportyfied

Thank you for your review. We greatly appreciate the 5 stars.

Best Regards.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Kan kun anbefale Sportyfied på det…

"Kan kun anbefale Sportyfied på det aller varmeste, super hurtig levering, og virkelig en god kundeservice! Klasse"!

13. September 2023

Hej Jens-Christian.
Mange tak for den finde anmeldelse.
Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ventede i en hel måned på min pakke

Hej
Jeg bestilte en pakke med joggingtøj d. 8. august. Jeg modtog først pakken med tøjet d. 6. september. Jeg synes, at det uacceptabelt, at jeg skal vente så længe, især når man betaler penge for professionel service!!
Der står på Sportyfieds hjemmeside, at leveringstiden er mellem 2-12 dage. Desuden fik jeg ingen besked om, at pakken var på vej eller leveret. Det er simpelthen for dårligt.
Da der var gået 14 dage skrev jeg og spurgte, hvor min pakke var henne, hvortil de svarede, at der var sket en fejl i leveringen mht. størrelsen. Det er fair nok, at der var sket en fejl, men jeg finder mig ikke i at vente en hel måned... Og så uden at få nogen som helst information om, at der er sket en fejl.

Tøjet er dog rigtig fint, og jeg er meget glad for det. Men jeg tvivler på, om jeg vil bestille derfra igen.

7. September 2023

Hej Sofie.

Tak for din anmeldelse og din fair kritik. Den tager vi til os.
Vi beklager mange gange fejlen der var sket og vi gør vores bedste hver dag for at undgå fejl, men vi er desværre mennesker.
Er glad for at høre du er tilfreds med tøjet og håber du på trods vil komme tilbage en anden gang, så vi kan få lov at gøre det bedre.

God dag.
Med venlig hilsen.

Tip top service

Tip top service, 5 stjernet kundeservice. Allan gjorde det muligt at vi kunne afhente vores ordre samme dag, selvom den ikke var på lager. Og vores drenge kunne få en god fodboldskole uden at blive plask våde.
Tak for hjælpen

31. Juli 2023

Hej Patricia.
Mange tak for de pæne ord og håber drengene får en god fodboldskole.
Glad for vi kunne hjælpe.

Team Vamos / Edu 🎾🔥🇪🇸🇩🇰

Tak for de smukke t-shirts til vores padel-workshops med logoet: Team Vamos / Edu.
Leveringen var gennemtænkt 🙌.
Kvaliteten af materialet var/er i top 🥇.
Vi glæder os til det fremtidige samarbejde ✨.
Endnu engang tak til dig, Søren Herskind og Sportyfied.
Dbh Team Vamos 🎾🔥🇪🇸🇩🇰

15. Juli 2023

Hej Team Vamos.

Tusind tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at I har haft en god oplevelse med både levering og kvaliteten af t-shirts. Vi står altid klar til at hjælpe jer igen i fremtiden.

Kim, Sportyfied

Service og løsningsorienteret

Vi oplever som sportsklub generelt høj service.
Både grafiker og salgsafdelingen arbejder hurtigt og der er altid vilje til en løsning.

3. Juli 2023

Hej Line.

Mange tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på.

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.
Bestilte en trøje til gave, som var til afhentning på deres lager.
Trøjen skulle dog returneres og jeg afleverede den igen på lageret og fik pengene retur næste dag.

21. Juni 2023

Hej KJ.

Tak for din anmeldelse og glad for at høre du har haft en gnidningsfri oplevelse til trods for at noget skulle returneres.

Hurtig service!

Ikke nok med at de fører trøjerne fra Københavns vigtigste og mest traditionsrige fodboldklub, så giver de også super god service. Jeg ringede til dem og spurgte om det var muligt at skaffe en BK Frem trøje til samme dag, og det kunne sagtens lade sig gøre hvis jeg bare bestilte den på hjemmesiden og valgte afhentning. Halvanden time senere stod jeg med min nye trøje i hånden. Det er sgu i orden. Priserne er også rigtig fornuftige.

21. Juni 2023

Hej Mikkel.

Vi er stolt leverandør til BK Frem, men bliver endnu mere stolte når vi får en anmeldelse som din.
Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Bestilte en håndbold str

Bestilte en håndbold str. 21 cm. Jeg modtog en lille bold i tennisbold størrelse 5 cm, Da jeg gør virksomheden opmærksom på dette,fortæller de at de regner i ‘omkreds’ på bolde. Og derfor mener de at 79 kr for en ‘tennis bold’ str. er helt ok. Det mener jeg ikke og jeg får beskeden at jeg kan betale 49 kr. for at få sendt bolden tilbage. Jeg oplever at være snydt.

22. Juni 2023

Hej Camilla.
Tak for din anmeldelse selvom jeg er ked af du ikke har haft den købsoplevelse, vi normalt gerne vil give vores kunder.

Som jeg også har forklaret på mail, så er den bold du har bestilt 21 cm i omkreds, som vi også skriver både i i produkttekst og i størrelsen.
Alle bolde i både håndbold, fodbold osv angives af alle de store brands som Select, Hummel, Adidas etc. i omkreds. Vi angiver derfor også vores bolde i omkreds, hvis det de ikke er produceret til en specifik sportsgren, hvor størrelserne er beskrevet ud i forbundets regler.

Vi har selvfølgelig tilbudt at tage bolden retur og i den forbindelse tilbyder vi en returlabel for 49,- som er lidt billigere end det man kan købe en label for hos GLS.

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside
Hurtig handle
God til at underrette hele vejen indtil man får sin varer.
Nem og enkel system

16. Mai 2023

Hej Stine.

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot service hele vejen igennem

Flot service hele vejen igennem. Claus fra Sportyfied hjalp os med valg af dragter og design. Hurtig produktion og levering. Alle spørgsmål i forløbet blev hurtigt besvaret og vi har nu 70 glade og velklædte børn og ledere i Læsø Ungdom!

8. April 2023

Perfekt kvalitet, bare billigere

Sparede lige lidt over 220kr. på 10 t-shirts, ved at købe dem hos Sportyfied, frem for et andet sted, hvor de ovenikøbet havde rabat. Leveringen tog 4 dage, men blev oplyst på forhånd til 2-6 dage, så jeg er fint tilfreds. Dette er vist kun mit andet køb hos Sportyfied, men det er helt sikkert her jeg fremover køber t-shirts og nok også andet fremover. De bedste anbefalinger herfra. :)

12. März 2023

Hej Thomas.
Mange tak for din anmeldelse.
Og så endda på vores 11 års fødselsdag.

Glad for du kunne lide t-shirtsene og håber vi igen en anden gang kan hjælpe.

Monster tilfreds kunde

Under min seneste bestilling, var jeg nødt til at tilføje to produkter mere. Jeg skriver til Sportyfied og får svar 20 min efter. Mega sød medarbejder, som virkelig redede min popo. Kæmpe anbefaling herfra

2. März 2023

Hej Kirstine.

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og glade for vi kunne hjælpe dig i mål med ordren.

Magnus, Sportyfied.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr