Unternehmen hat geantwortet
Generelt godt tilfreds. Varen kom hurtigt dog til forkert leveringssted! Iøvrigt samme sted som Sportsbag.dk indleverede min pakke, så hej måtte køre fra Frederiksberg til Kildegårds Plads 5 i Gento... Mehr ansehen
Kan kun give sportsbag.dk de absolut varmeste anbefalinger. En helt igennem positiv oplevelse, med kompetente svar på spørgsmål, Super god service hele vejen og levering af produkt som forvent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk service. Pakken med en adventsgave til min søn var blevet fejlsorteret hos fragtfirmaet, og var derfor ikke ankommet. En medarbejder fik ordnet sagen, så jeg alligevel nåede at få pakken -... Mehr ansehen
Bæredygtigt sportstøj og udstyr – produceret i Europa. Hos Sportsbag.dk har vi fokus på produkter, der er bæredygtige og fremstillet i Europa. Vi udvælger vores sortiment med omtanke for både miljø og kvalitet. Leverandør til klubber, foreninger og private Vi leverer sportsudstyr og sportstøj til professionelle klubber, foreninger og private – med global levering direkte fra vores webshop. Stærke priser og solid erfaring Siden 2001 har vi, som en del af Schiermacher-koncernen, specialiseret os i merchandise og udstyr til sport. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og professionel sparring til både små og store kunder. Stort sortiment til alle sportsgrene Uanset om du træner alene, er en del af et hold eller står for et større sportsarrangement, har vi udstyret – fra klassiske træningsartikler til specialprodukter til over 20 forskellige sportsgrene. Få din egen klubshop Gør det nemt for dine medlemmer at bestille tøj og udstyr! Med en klubshop hos Sportsbag.dk får du en skræddersyet løsning med jeres udvalgte produkter og klubdesign. Kontakt os på tlf. +45 60 19 10 05 eller mail: shop@sportsbag.dk – vi hjælper gerne i gang. Vores mærker Vi forhandler udvalgte kvalitetsmærker som Kelme, Erreá, Proskary og Reydon Sports PLC – nøje udvalgt til klubber og aktive sportsudøvere.
Kildegårdsvej 8C, 2900, Hellerup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God og hurtig ekspedition fra Sportsbag. Varen var også helt som forventet. Jeg ringede og fik god og kompetent vejledning ift. et af produkterne.

Antwort von Sportsbag.dk
Hurtig ekspedering og produkt som lovet og vist. 1 dags levering.
God anbefaling herfra.

Den ene af 2 bestilte varer blev ikke leveret- da den pludselig var udsolgt

Antwort von Sportsbag.dk
Bestilling og levering var der ikke noget at udsætte på.
Selve varen er dog ikke som forventet. Den lugter meget kraftigt på en meget kemikalieagtig måde, og selv om den nu er vasket 2 gange, er det ikke særligt behageligt at lugte til den.

Antwort von Sportsbag.dk
Jeg købte en fodboldtræner notesbog, som h or man kan skrive notater ned på den ene side, og tegne øvelser på den anden side hvor der er afbillede af en fodboldsbane.
Jeg følte mig lidt snydt da på deres hjemmeside er afbilledet af en fodboldbane som er tegnet op på ternet papir, men i notesbogen er fodboldsbane regeret på blank papir. Det er lidt øv.
Det var hurtig levering fra jeg bestilte varen. Då det var rigtig godt

Antwort von Sportsbag.dk
Very wide assortment and good prices. Convenient ordering and very fast preparing to shipping of the ordered goods. It was very easy and convenient to buy.

A++ service and communication

Antwort von Sportsbag.dk
Formidabel god service. Den vare jeg havde bestilt var i restorder. Det var lidt kritisk da det faktisk var en julegave. Efter telefonkontakt blev jeg kontaktet af Sportsbag, man havde fundet super fin løsning på mit problem således at jeg kunne få det bestilte + et ekstra par strømper som tak for min ulejlighed. Jeg vil helt sikkert handle i denne butik igen

Antwort von Sportsbag.dk
Bestilte en varer…..om aftenen kom hjem på adressen næste dag, under et døgn.
Og produktet var en del billigere.
Super hurtigt

Antwort von Sportsbag.dk
Efter 17 dage har jeg endnu ikke modtaget min ordre til 1600 kr. Firmaet oplyser de ikke kan gøre mere da de har afsendt den og kontaktet postnord. Jeg får et "beklager!" Håber min vare dukker op og er i den kvalitet vi betaler for. Der handler vi ikke igen
Som svar til sportsbag : I afsendte 5.12 10 dage og 8 hverdage efter min bestilling. Jeres mail til mig " vi kan ikke gøre mere herfra beklager" men efter en dårlig anmeldelse på trustpilot skriver I herinde at i selvfølgelig hjælper til jeg har mine varer. Ikke det I melder ud til mig.

Antwort von Sportsbag.dk
Enkelt, tydelig kommunikation fra ordre til levering, så man var klar over hvad man kunne forvente af leveringstid.

Lang leveringstid.
Der er blevet kommunikeret at de 1-3 dage er den tid det tager for at sende ordren, samt herefter 1-3 dage for levering.
Dette burde rettes til 4-6 levering.
Jeg ville have søgt andre steder for at købe produktet der skulle bruges inden for de 1-3 dage.
Bedre forventningskommunikation var ønsket.

Antwort von Sportsbag.dk
Meget tilfreds med mit køb! Der var ikke mange der har varmeposer med tilhørende pose til, på det danske marked og det havde i. Køber helt sikkert fra jer igen.

Antwort von Sportsbag.dk
Hurtig levering, fine produkter og god service generelt. Nok ikke sidste gang vi bestiller fra sportsbag.

Antwort von Sportsbag.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.