Sportsbag.dk Bewertungen 137

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Generelt godt tilfreds. Varen kom hurtigt dog til forkert leveringssted! Iøvrigt samme sted som Sportsbag.dk indleverede min pakke, så hej måtte køre fra Frederiksberg til Kildegårds Plads 5 i Gento... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun give sportsbag.dk de absolut varmeste anbefalinger. En helt igennem positiv oplevelse, med kompetente svar på spørgsmål, Super god service hele vejen og levering af produkt som forvent... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service. Pakken med en adventsgave til min søn var blevet fejlsorteret hos fragtfirmaet, og var derfor ikke ankommet. En medarbejder fik ordnet sagen, så jeg alligevel nåede at få pakken -... Mehr ansehen

1. Aktivbekleidungsgeschäft
  2. Outdoor-Sportgeschäft
  3. Sportgeschäft
  4. Großhändler für Sportartikel
  5. Sportbekleidungshersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Bæredygtigt sportstøj og udstyr – produceret i Europa. Hos Sportsbag.dk har vi fokus på produkter, der er bæredygtige og fremstillet i Europa. Vi udvælger vores sortiment med omtanke for både miljø og kvalitet. Leverandør til klubber, foreninger og private Vi leverer sportsudstyr og sportstøj til professionelle klubber, foreninger og private – med global levering direkte fra vores webshop. Stærke priser og solid erfaring Siden 2001 har vi, som en del af Schiermacher-koncernen, specialiseret os i merchandise og udstyr til sport. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og professionel sparring til både små og store kunder. Stort sortiment til alle sportsgrene Uanset om du træner alene, er en del af et hold eller står for et større sportsarrangement, har vi udstyret – fra klassiske træningsartikler til specialprodukter til over 20 forskellige sportsgrene. Få din egen klubshop Gør det nemt for dine medlemmer at bestille tøj og udstyr! Med en klubshop hos Sportsbag.dk får du en skræddersyet løsning med jeres udvalgte produkter og klubdesign. Kontakt os på tlf. +45 60 19 10 05 eller mail: shop@sportsbag.dk – vi hjælper gerne i gang. Vores mærker Vi forhandler udvalgte kvalitetsmærker som Kelme, Erreá, Proskary og Reydon Sports PLC – nøje udvalgt til klubber og aktive sportsudøvere.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig ekspedition fra…

God og hurtig ekspedition fra Sportsbag. Varen var også helt som forventet. Jeg ringede og fik god og kompetent vejledning ift. et af produkterne.

21. August 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din anmeldelse og for at du vil bruge tiden på at skrive! Vi er virkelig glade for, at vi kunne finde en god løsning, . Det betyder meget for os at give den bedst mulige service, og at man kan få en personlig hjælp hvis der er brug for det. Det er dejligt at høre, at du værdsatte det. Vi glæder os til at handle med dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedering og produkt som lovet…

Hurtig ekspedering og produkt som lovet og vist. 1 dags levering.

God anbefaling herfra.

4. August 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er glade for at høre, at både levering og produkt levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os – vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den ene af 2 bestilte varer blev ikke…

Den ene af 2 bestilte varer blev ikke leveret- da den pludselig var udsolgt

7. August 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Tak for din anmeldelse – og for din ordre.

Vi beklager meget, at du kun modtog én af de to varer. Inden afsendelse skrev vi til dig på mail for at informere om, at den ene vare desværre var udgået fra vores leverandørs sortiment – noget vi desværre ikke selv var blevet informeret om i tide. Det beklager vi oprigtigt.

Vi forstår din skuffelse og arbejder løbende på at forbedre vores lagerinformation, så lignende situationer undgås fremover.

Hurtig ekspiditionen

Hurtig ekspiditionen

29. Juli 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig ekspedition – det betyder meget for os.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og du er altid velkommen tilbage!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilling og levering var der ikke…

Bestilling og levering var der ikke noget at udsætte på.
Selve varen er dog ikke som forventet. Den lugter meget kraftigt på en meget kemikalieagtig måde, og selv om den nu er vasket 2 gange, er det ikke særligt behageligt at lugte til den.

6. Juni 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Vi er glade for at høre, at bestilling og levering gik, som det skulle – men vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds med selve varen.

Nogle produkter kan desværre have en kraftig lugt fra produktionen eller emballagen, som normalt forsvinder efter et par vaske. Da det ikke har hjulpet i dit tilfælde, vil vi gerne foreslå, at du prøver at lægge produktet i blød i koldt vand tilsat lidt ufarvet husholdningseddike (fx 1 dl eddike til 1 liter vand). Det kan ofte hjælpe med at neutralisere uønsket lugt.

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system, men med lidt information (fx ordrenummer eller produktnavn), hjælper vi dig meget gerne videre.

Mvh
Team Sportsbag

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte en fodboldtræner notesbog

Jeg købte en fodboldtræner notesbog, som h or man kan skrive notater ned på den ene side, og tegne øvelser på den anden side hvor der er afbillede af en fodboldsbane.
Jeg følte mig lidt snydt da på deres hjemmeside er afbilledet af en fodboldbane som er tegnet op på ternet papir, men i notesbogen er fodboldsbane regeret på blank papir. Det er lidt øv.
Det var hurtig levering fra jeg bestilte varen. Då det var rigtig godt

3. April 2025

Hej Per,
Tak for din anmeldelse – og fordi du gjorde os opmærksom på fejlen i produktbilledet. Du har helt ret, og vi forstår godt din skuffelse. Vi har nu rettet billedet på hjemmesiden, så det matcher det faktiske produkt.
Vi er glade for, at du var tilfreds med den hurtige levering, og vi håber, du alligevel får glæde af notesbogen i din trænerhverdag.
Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wide assortment, good prices and fast delivery

Very wide assortment and good prices. Convenient ordering and very fast preparing to shipping of the ordered goods. It was very easy and convenient to buy.

25. April 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Thank you so much for your fantastic 5-star review!
We’re thrilled to hear that you were happy with our assortment, prices, and fast delivery.
Your feedback means a lot to us and motivates our team to keep providing the best service possible.

We look forward to welcoming you back soon!

A++ service and communication

A++ service and communication

5. April 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Thank you so much for your 5-star review!
We're thrilled to hear that you were happy with our service and communication – it truly means a lot to us. A++ customers like you make our day! 😊
We hope to welcome you back again soon

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt service og produkt.

11. März 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er glade for, at både service og produkt levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering

3. Februar 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐️ Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og levering. Det betyder meget for os! Vi håber, at du får stor glæde af dit køb, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. 😊

Formidabel god service

Formidabel god service. Den vare jeg havde bestilt var i restorder. Det var lidt kritisk da det faktisk var en julegave. Efter telefonkontakt blev jeg kontaktet af Sportsbag, man havde fundet super fin løsning på mit problem således at jeg kunne få det bestilte + et ekstra par strømper som tak for min ulejlighed. Jeg vil helt sikkert handle i denne butik igen

17. Dezember 2024

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at vi kunne finde en god løsning, så du fik din julegave i tide. Det betyder meget for os at give den bedst mulige service, og det er skønt at høre, at du værdsatte det. Vi glæder os til at handle med dig igen!

hurtig levering

God pris, hurtig levering

6. Januar 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering. Vi håber at handle med dig igen snart! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega hurtig levering. Super service. Og billigere end de andre på markede.

Bestilte en varer…..om aftenen kom hjem på adressen næste dag, under et døgn.
Og produktet var en del billigere.
Super hurtigt

14. Januar 2025

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen, servicen og prisen på vores Epsom Salt. Det betyder meget for os, at vi kan levere hurtigt og tilbyde kvalitetsprodukter til gode priser.

Vi ser frem til at handle med dig igen og fortsætte med at leve op til dine forventninger! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter 17 dage har jeg endnu ikke…

Efter 17 dage har jeg endnu ikke modtaget min ordre til 1600 kr. Firmaet oplyser de ikke kan gøre mere da de har afsendt den og kontaktet postnord. Jeg får et "beklager!" Håber min vare dukker op og er i den kvalitet vi betaler for. Der handler vi ikke igen

Som svar til sportsbag : I afsendte 5.12 10 dage og 8 hverdage efter min bestilling. Jeres mail til mig " vi kan ikke gøre mere herfra beklager" men efter en dårlig anmeldelse på trustpilot skriver I herinde at i selvfølgelig hjælper til jeg har mine varer. Ikke det I melder ud til mig.

26. November 2024

Antwort von Sportsbag.dk

Din pakke blev afsendt fra os den 4. december, og vi har fulgt op med PostNord flere gange for at forsøge at fremskynde leveringen. Ifølge deres oplysninger skulle pakken befinde sig på Posthus 2600 Glostrup, men desværre har den endnu ikke været korrekt skannet.

Vi har kontaktet PostNord gentagne gange (som vi også har orienteret dig om) og vil fortsætte med at følge op, indtil der er en løsning. Vi er meget optagede af at sikre, at du modtager din vare og er tilfreds med både produktet og din oplevelse med os.

Vi håber på forståelse for, at transportørforsinkelser er uden for vores kontrol, og er derfor kede af at det er os der skal have 1-stjerne i stedet for PostNord, men vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at få din pakke hurtigst muligt.

Som tidligere nævnt, har vi vendt tilbage på alle dine mails, meget kort tid efter at vi har modtaget dem, og som vi skriver til dig af flere omgange, så har vi kontaktet PostNord hver gang. Det er desværre ude af vores hænder hvornår at pakkerne bliver leveret, når vi har afleveret dem til PostNord.

Enkelt

Enkelt, tydelig kommunikation fra ordre til levering, så man var klar over hvad man kunne forvente af leveringstid.

12. November 2024

Antwort von Sportsbag.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores kommunikation og tydelighed omkring leveringstiden. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt informeret hele vejen fra ordre til levering. Vi håber at se dig igen snart! 😊

Lang leveringstid.

Lang leveringstid.
Der er blevet kommunikeret at de 1-3 dage er den tid det tager for at sende ordren, samt herefter 1-3 dage for levering.

Dette burde rettes til 4-6 levering.
Jeg ville have søgt andre steder for at købe produktet der skulle bruges inden for de 1-3 dage.

Bedre forventningskommunikation var ønsket.

25. Oktober 2024

Antwort von Sportsbag.dk

Tak for din feedback. Vi beklager, at leveringen ikke levede op til dine forventninger.

Du har helt ret i, at vi kunne have været tydeligere i vores kommunikation omkring leveringstiden. De 1-3 dage, vi nævner, henviser til den tid, det tager at behandle og sende ordren, og herefter skal der påregnes yderligere 1-3 dage for selve leveringen. Vi arbejder på at justere denne information, så det bliver mere klart fremadrettet.

Vi er kede af, hvis det har medført gene for dig, og vi håber, at du vil give os en ny chance en anden gang. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med mit køb

Meget tilfreds med mit køb! Der var ikke mange der har varmeposer med tilhørende pose til, på det danske marked og det havde i. Køber helt sikkert fra jer igen.

10. Oktober 2024

Hej Olivia,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og at vores varmeposer med tilhørende pose levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne tilbyde noget, der skiller sig ud på markedet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage, når du er klar til næste køb! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering, fine produkter og god service generelt. Nok ikke sidste gang vi bestiller fra sportsbag.

21. September 2024

Antwort von Sportsbag.dk

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringen, produkterne og vores service. Det varmer at høre, at du overvejer at bestille fra os igen – vi glæder os til at sende din næste ordre afsted!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr