Goddag. Her sidder man, i al sin 66 årige forfængelighed, og ind dumper et "Multi Ur". Forpligtende? Åhhhh jo. Med er en rar hilsen fra Magnus, og to flødekarameller!! Spørgsmålet er ikke om uret fun... Mehr ansehen
Abingo hørertelefonerne er virkelig min redning på løbeturene. Supergod lyd, som får kilometerne til at føles lettere med alle mine yndlingshits. Hvis du har sarte ører i vind og kulde og nemt får... Mehr ansehen
Intet at udsætte på bestilling og levering. Men produktet Sport Cozy 2.0 høretelefoner, er skammeligt ringe. Dårlig lyd i blæsevejr, sidder elendigt i øret ved den mindste sved påvirkning, man ska... Mehr ansehen
Bestilte SmartFit SH2 - Smartwatch aktivitetsur Appen WearPro skal installeres og den skulle kunne tracke hvor man har gået, men uret går død og vil ikke gemme. Sports-headset kontaktede mig og for... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har et stort udvalgt af lækre trådløse høretelefoner og smartwatch, som du kan bruge på løbeturen, arbejdet eller bare derhjemme. Vores produkter er af høj kvalitet og sælges til en skarp pris. Vi har gratis fragt og dag-til-dag levering på alle vores produkter.
Silkeborgvej 142, kl. 1, 8000, Aarhus C, Dänemark
- kontakt@sports-headset.dk
- sports-headset.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan kun sige at det var en god…
Kan kun sige at det var en god oplevelse og ikke sidste gang jeg handler der.. Kan kun anbefale 👍👍

Antwort von Sports-headset
Genial lyd- næsten som at være på…
Genial lyd- næsten som at være på diskotek 😍
Hurtig levering og lækkert design💕

Antwort von Sports-headset
Nem bestilling og hurtig levering
Fin hjemmeside. Nemt at bestille og hurtig levering.

Antwort von Sports-headset
Hurtig og korrekt levering.

superhurtig levering.
Tak for en nem bestilling, betaling og hurtig levering. Det var en fornøjelse😊👍

Antwort von Sports-headset
Super god service og fantastisk…
Super god service og fantastisk produkt.
Pakken kom rigtig hurtigt, god info hele vejen igennem og det er anden gang vi handler her, begge gange har det været super. Vi har købt samme produkt begge gange og det er et helt fantastisk produkt, tak

Super god service
Super god service. Vi fik tilsendt 4 headsets. Desværre var der et sæt der ikke virkede, men de var søde og sende nogle nye (dyere) uden mer betaling, og de sendte dem med det samme, inden de havde fået de andre retur. Kan kun varmt anbefale dette firma. Det er første gang jeg handler her, men bestemt ikke sidste

Antwort von Sports-headset
Nemt at bestille og meget hurtig…
Nemt at bestille og meget hurtig levering.

Hurtig korrekt levering
Hurtig korrekt levering. Er meget tilfreds.

Super vare super levering
Super vare super levering, MEN mangle en forståelse brugervejledning, engelsk/kinesisk, mangler en på Dansk
Jeg købte et ur som jeg havde problemer…
Jeg købte et ur som jeg havde problemer med kontaktede Sports-Headset og aftalte at jeg skulle sende uret retur til tjek. Jeg sender uret retur med Sports-Headset modtager en tom kuvert😳
I dag modtager jeg et nyt ur fra Sports-Headset😍
Sports-Headset får et helt klar 10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ For god kundeservice
Fingertime headset med Noise Cancellation.
Købte et Fingertime headset med Noise cancellation til 749kr, til min svigerdatter.
Som jeg har dekoreret med hendes yndlings blomster,🌻 og hendes LGBT flag. Hun blev så glad for dem.😁
Det kom hurtigt med posten, og da jeg afprøvede det, blev jeg helt jealous på hvor meget bedre det er end mit sygt dyre Sony Headset som kostede 1300kr.🎧
Det at man kan have Noise cancellation tændt uden at man behøver at skulle have headsettet sat til Bluetooth og musik kørende før det virker, er så fedt.
Og lyden er super god...🎵🎶
Når jeg har sparet penge sammen køber jeg også et til mig selv...🥰
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition og besvarelse på spørgsmål.
Elendigt produkt
Super god og hurtig service - men et elendigt produkt! Købte et headset, hvor lyden i mine ører fungerer fint, men der er virkelig dårlig lyd for andre, hvis det bruges til at tale i.
Fantastisk service😊
Fantastisk service😊
PostDanmark mister i deres transport indholdet af min pakke😤 De har den frækhed at sige; det er et problem mellem sport-headset og dig??? hverken sports-headset eller jeg har gjort noget galt😤😤 jeg kontakter sports-headset og forklarer og de sender straks en ny pakke til mig.
DET ER SERVICE.
Meget glad for mit køb
Meget glad for mit køb - Sport Cozy 2.0 - med fin lyd, og så sidder de fast og falder ikke ud af ørene, uanset hvor meget der knokles i fitness center eller løb i skoven, så meget ok. Havde forud købt 2 andre mærker andre steder, men dem kunne jeg ikke holde i mine øre.

Mine nye Abingo ANC headset
Mine nye Abingo - Noise Cancelling headset
Farve: Beige er super lækre og jeg er meget tilfreds med hjemmesiden, som fungerer godt og intuitivt. Levering på 3-4 hverdage er ganske glimrende.
Jeg handler gerne hos Jer igen 😊

Kundeservice efter køb??
Jeg modtog mine nye høretelefoner og da jeg ville tage dem i brug, var de sat på kinesisk sprog. Hverken manualen som følger med, eller YouTube kan hjælpe med med at ændre dette. Derfor har jeg skrevet flere mails til sports-headset for at få dem til at hjælpe med at løse problemet. Desværre var der lang svartid og jeg nåede at blive rimelig frustreret over at have købt en ubrugelig vare. Heldigvis har jeg nu fået kontakt, og problemet bliver løst med det samme, tak Nikolaj. Så handel og afsendelse, god og hurtig, efter lidt længere svartid på kundeservice end lovet også god kundeservice.
Jeg opfyldte et fødselsdagsønske fra…
Jeg opfyldte et fødselsdagsønske fra min sportsaktivive svigerdatter. Hun blev meget glad for det sports-headset, som jeg havde købt hos jer, og hun testede det straks, så der var to, der var glade og tilfredse.
Pakken var beskadiget - uret var næsten ubrugeligt
Pakken var beskadiget.
Uret jeg købte var et Smart-ur. Men der var utrolig mange problemer med uret, så den var næsten ubrugeligt. Nu skal jeg betale Porto for at sende den tilbage.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.