Bestilling til levering primo juni. Ingen levering. Da jeg rykkede for levering, fik jeg først nogle søforklaringer men efter jeg stillede krav om afsendelse inden for 3 dage, hørte jeg intet. Jeg fik... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi har været kunder i flere år. Det startede under Corona, hvor vi tegnede en månedscocktailabonnement. Det er vi fortsat med, det totalt fantastisk voksen forkælelse at få den pakke hver måned, som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den 31. Maj bestilte jeg et cocktail abonnement til 399,- pr. Måned. På deres hjemmeside stod der, at varerne ville blive sendt efter 1-3 hverdage. Den 9. Juni trækker de beløbet fra min konto og selv... Mehr ansehen
Helt fantastisk service. Vi har bestilt årets julekalender. Da vi modtog pakken var en lille flaske desværre smadret. Jeg skrev en mail med billeder til kundeservice og fik hurtigt svar. Fik hurtig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Über Spiritium Cocktails
Vom Unternehmen geschrieben
Cocktailpakker fra Spiritium Cocktails leveres direkte til dig og indeholder alle ingredienser, til at lave seks til otte cocktails af høj kvalitet, med simple trin-for-trin instruktioner til at kreere og servere cocktailene.
Hver måned udvikler vi en ny cocktail, som du får adgang til som medlem af cocktailklubben, med lokale og eksklusive ingredienser, så du nemt kan gå på opdagelse i en verden af spændende cocktails - måned efter måned. Cocktailklubben byder også på et hav af unikke medlemsfordele, udover lækre cocktails.
Kontaktinformationen
Marielundvej 20, 2730, Herlev, Dänemark
- 30208200
- hej@spiritium.dk
- spiritium.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
gode drinks, lækker råvare, god kundesevies
Altid gode og spændende drinks, med virkelige lækker kvalitets vare, kan varmt anbefales, har fået drink fra dem i ca 5 år inge dårlige oplevelser endnu.
Fantastisk kunsevis, i sær via deres sociale medier, svare på hurtigt og på alle tider af døgnet
Altid en god oplevelse
Altid dejlige forskelige velsmagende…
Altid dejlige forskelige velsmagende cocktails og super nemme at lave👍🏻🍹🍹
Smager “ desværre” altid af mere!😉😄
Bruger tit en kasse til værtinde- gave🥰 til stor Lykke.
Meget flot pakket.
Kommer altid til tiden hver mdr.😊
Kan klart anbefaledes .
Som altid super lækker drinks
Altid hyggeligt at få månedens cocktail…
Altid hyggeligt at få månedens cocktail pakke.
Altid god og hurtig service 🤩
Kæmpe anbefaling
Vi har modtaget første måneds kasse, og det er bestemt ikke den sidste. Nem cocktail, god smag og hele 8 drinks, hvor vi stadig har sirup til flere drinks
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Pakken var så fint pakket ind og det hele var med til at gøre aften virkelig hyggelig!
Opskrifterne var nemme at følge, og vi var imponeret over den gode smag 😊
Ikke sidste gang at jeg bestille herfra 😊
Kejserens nye klæder
Denne gang fik vi en gin med smag af rosmarin, en sukkersirup (man selv kan lave), en flaske limejuice (købe selv samme i ens supermarked) en lille flaske æblemost og tørrede æblestykker (kan også benytte frisk fra supermarkedet) - ikke særligt opfindsomt. Det er jo en cocktail man kan købe sig til i sit supermarked uden problemer. De 35 cl gin I har medsendt, kan købes for 219 kr. på nettet, så man giver altså 130 kr for de øvrige ingredienser - tankevækkende
Ryst nu shakeren og kom op med noget mere kreativt. Nej drop det, vi er ude.
Altid gode smage og inspiration i jeres…
Altid gode smage og inspiration i jeres pakker. En fornøjelse.
Altid fantastiske drinks
Altid fantastiske drinks. Sjove og spændende opskrifter - ofte med danske produkter.
Jeg bestilte torsdag eftermiddag
Jeg bestilte torsdag eftermiddag, og fredag formiddag modtog vi pakken.
Super fin service :-)
Altid bare dejligt at modtage en…
Altid bare dejligt at modtage en perfekt pakket drinkskasse som bare smager 🏆🍹👌🏼
Elsker julekalender konceptet…
Min mand og jeg er vilde med Spiritiums julekalender som vi har købt de sidste to år. Drinks smager super godt, lækre råvarer og nemme at følge opskrifter.
Vi har også prøvet abonnementet, som også er godt, men da vi som regel bare vil lave en drink til to personer, passer det i størrelsen ikke helt til os.
Men mega fedt koncept og virkelig godt udført! Vi vender tilbage til næste jul.
Jeg havde købt advent kalenderen fra…
Jeg havde købt advent kalenderen fra 2024 og det er et rigtig fint koncept, dog vil jeg sige jeg syntes at 3 ud af 4 cocktails var enten til den meget sure eller bitre side. Til den pris kommer jeg ikke til at købe en lignende vare igen.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.