Meget fine poser og indpakning, nu skal planlægningen i gang. Jeg havde forventet en længere leveringstid, men det blev så hurtigt leveret at jeg straks skal igang. Mange af blomster-blandingerne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hjemmesiden er en sand perle med masser af nyttig viden samt tips og tricks. Udvalget spænder fra klassiske produkter til mere særlige ting, som ellers kan være svært at finde. Servicen var også helt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mit første køb hos Spirekassen, som lever op til mine forventninger - og mere til. Først en overskuelig hjemmeside - dernæst hurtig levering, modtog så en fin lille pakke med spændende indhold og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering - stor værdi for pengene* - pæn indpakning 🤩 *købt en meget lækker og inspirerende bog på tilbud til blot 50,- blev positivt overrasket
Orupgade 29, 4640, Faxe, Dänemark
Arrogant kunde”service” , flabede mailsvar og en spireprocent på under 10%. Her handles ikke igen !
Der er gode beskrivelser, som gør man bliver "lokket" til også lige en af dem og dem der og nej🤩Den er da også pæn... OG PYT med der altid er nok frø i pakkerne... så må man jo bare finde et sted til dem også👍🌷

Antwort von Spirekassen
Altid hurtig levering. Rigtig gode frø. Dejligt at man kan se hvor mange frø, man bestiller

Antwort von Spirekassen
Super hurtig levering og endnu med en lille gave i pakken 🌸

Antwort von Spirekassen
Meget fine poser og indpakning, nu skal planlægningen i gang.
Mange af blomster-blandingerne er meget anderledes fra de gængse planteskolers frø.
Det bliver godt - det kan jeg mærke!!!🥰

Hurtig levering - stor værdi for pengene* - pæn indpakning 🤩

Antwort von Spirekassen
En rigtig fin hjemmeside og en god fortælling om firmaet, der gør at man føler sig personligt inddraget i deres univers.

Antwort von Spirekassen
Nemt og hurtigt. En fantastisk oplevelse og meget inspirerende

Antwort von Spirekassen
Vender altid tilbage hertil. Årsagen er ligetil: supergod kommunikation, hurtig levering, gode produkter, dejlig indpakning og alt spiller altid.

Antwort von Spirekassen
Mange fine frø at vælge imellem og hurtig forsendelse

Antwort von Spirekassen
Super god service og hurtig levering har købt der i flere år

Antwort von Spirekassen
Hurtig levering, gode produkter, okay priser, og super lækkert med ekstra gave/overraskelse 😍 💮🌸🌼

Antwort von Spirekassen
Fantastisk udvalg af frø, overskuelig hjemmeside og nemt at bestille. Jeg afhentede min ordre ( dagen efter bestilling) på adressen i Orup. Søde imødekommende personaler, smuk beliggenhed.
Glæder mig til at så og høste😀

Antwort von Spirekassen
Det er ikke sidste gang jeg handler her! Nem og overskuelig hjemmeside, hvor man i øvrigt bliver fristet af virkelig mangelækre og flotte frø, samt hurtig levering 🚚

Antwort von Spirekassen
Så fine frø🌱☀️🌼 med mange frø i poserne til super priser 💚💛🩷

Antwort von Spirekassen
Hurtig og fin levering med en lille frøgave ☀️🌷🏠🇩🇰

Antwort von Spirekassen
Meget tilfreds. Har handlet her en gang før. Og nu har jeg lige bestilt nogle frø. Og bestiller mere i næste måned. Hurtig levering, og så fik jeg endda en lille gave med. 😊👍

Antwort von Spirekassen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.