Spinning Jewelry Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice i verdensklasse!! Mit ønskede armbånd var udgået. Først så tilbød de et, der lignede det meget til 1/2 pris. Hvilket var meget fin service, men jeg synes ikke helt det var det samme. 2 da... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hjemmesiden lovede 10% rabat på første køb hvis man ville skrive sig op til nyhedsbrev, hvilket jeg gjorde. Men jeg måtte rykke efter koden efter nogle dage for at få koden, og så kom den endelig. Her... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The experience I had was incredible. I reached out asking if it would be possible to deliver to the United States. Not only did I receive a prompt response, they were able to accommodate my reques... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville bare lige sende mine varmeste anbefalinger afsted til Spinning Jewelry - super fine smykker og vildt god service. Jeg har købt der flere gange og kommer helt sikkert igen.

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Spinning Jewelry er et moderne og stilfuldt smykkebrand. Vores smykker er skabt med hjertet og produceres i ægte materialer og er dansk design. Gå på oplevelse i vores univers og kombiner ringe/øreringe og skab dit personlige look. Spinning Jewelry er din historie – designet af dig.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er noget ked af at I sætter produkterne…

Er noget ked af at I sætter produkterne på tilbud inden man har modtaget sin bestilling.

14. Februar 2020

Hej Jytte

Tak for din anmeldelse.

Vi laver hele tiden forskellige tilbud, du har været med i det tilbud hvor man fik en gratis ørestik med til en værdi af 499 kr.

God weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringene er meget smukke og leveringen…

Ringene er meget smukke og leveringen var hurtig, så intet at klage over. Vil shoppe igen

1. Februar 2020

Hej Maria

Med Venlig hilsen

Nemt og hurtig

Nemt, OK pris og hurtig levering 😊

15. Januar 2020

Hej Lone

Tak for din fine anmeldelse, det er vi super glade for :-)

Rigtig god weekend

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ring gået i stykker efter kort tid

11. november 2019 købte min kæreste en guldring med en fin perle til mig i fødselsdagsgave.

Her i dag, 2 måneder efter at have fået ringen, falder perlen pludselig af. Desværre opdager jeg det ikke lige med det samme, så perlen er nu væk og resten af ringen kan ikke længere bruges, til stor ærgrelse da jeg var blevet glad for den.

Jeg synes det er for dårligt, at den er gået i stykker efter så kort tid. Jeg har passet godt på den, og fx. ikke haft den på ved sport og når jeg skulle sove, så begriber ikke den kan gå så hurtigt i stykker.

Spinning smykkerne er i en fornuftig prisklasse, men jeg forventede stadig mere af kvaliteten hvorfor det desværre er sidste gang jeg handler hos jer.

14. Januar 2020

Hej Mia

Tak for din anmeldelse.

Jeg er super ked af at høre at din ring er gået i stykker, og jeg giver dig helt ret det er ikke godt nok.

Der er altid 2 års reklamation på din vare, med mindre at der er tale om misbrug, men det er der jo ikke tale om her, så i dette tilfælde ombytter vi selvfølgelig din vare.

Du må meget gerne skrive til info@spinningjewelry.com, så vi sammen kan få løst denne sag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man bestiller og to dage efter har man…

Man bestiller og to dage efter har man varen .

8. Dezember 2019

Hej Ellen

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dejlig hurtig og ukompliceret…

En dejlig hurtig og ukompliceret bestilling.

8. Dezember 2019

Hej Birthe

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi super glade for at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lyn hurtig levering og varerne var helt…

lyn hurtig levering og varerne var helt som forventet

4. Dezember 2019

Hej Marianne

Tusind tak for din super fine anmeldelse, det er vi super glade for at høre :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fine ringe og hurtigt leveret.

3. Dezember 2019

Hej Sara

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi bare rigtig glad for at høre :-)

Super

Virkelig god

1. Dezember 2019

Hej Sofia

God service

God service og hurtig levering

1. Dezember 2019

Hej Birgit

Tusind tak for for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produktet er okay

Produktet er okay, men der mangler lige at der bliver sendt ordrebekræftelse på mail, samt faktura for købet.

30. November 2019

Hej Bo

Tak for din anmeldelse.

Det er vi da super ked af at høre at du ikke har modtaget det. Vi oplever at det nogle gange ligger sig i spam, men vi vil selvfølge lige undsøge om det er en fejl i vores system.

Med Team Spinning

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super dejligt at handle med jer.men jeg…

super dejligt at handle med jer.men jeg havde gerne set at der var en æske med, jeg har ikke kunne finde det sted hvor jeg skal bestille æsken. forsat en god dag.

27. November 2019

Hej Leif

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre.

Jeg er ked af at du ikke har fået æsken med, det skulle du have haft, da vi sender en med i denne måned. jeg sender en til dig med det samme :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke sidste gang jeg handler her

Jeg har lige modtaget den fineste guldring! Jeg glæder mig meget til at give den til min søster til jul, og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her. Der er SÅ mange fine og betydningsfulde smykker, så jeg skal i hvert fald ind og finde noget til mig selv også!
Levering gik også hurtigt og nemt.

22. November 2019

Hej Nanna

Tusind tak for din super fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre.

Super god betjening

Super god betjening. Ankom hurtigtere end forventet!

10. November 2019

Hej Julie

Super god service

Super god service.
Hurtig levering.
Beste anbefalinger👍🏻

29. August 2019

Hej Tove

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi super glade for at høre.

Rigtig god weekend.

Maks god kundeservice

Min pakke kom super hurtigt, og da der var bøvl med en rabatkode - lavede en medarbejder en helt ny kode, kun til mig, til mit køb - så jeg stadig fik min rabat!

13. August 2019

Kan anbefales.

Hurtig levering, fin vare og ingen spam. Jeg er godt tilfreds og ville handle her igen. Anbefales.

21. Juli 2019

Hej Birgitte

Nem side

Nem side, hurtig levering og flot ring modtaget :)

2. Juli 2019

Hej Lena

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi super glade for.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr