Ringende og tjekkede om ordren kunne sendes samme dag.... Det kunne lige lade sig gøre hvis vi skyndte os.... 45 minutter senere bliver varerne personligt leveret... GLS var lige kørt inden ordren ble... Mehr ansehen
Jeg havde bestilt et bob spil i fødselsdagsgave til min lillebror. Jeg havde planlagt det sådan at jeg bestilte gaven fredag aften med levering til ham, så jeg kunne aflevere ham sedlen dagen efter ti... Mehr ansehen
Købte et G-5000 bordfodboldbord. God service ift. bordet som var nemt at samle og i virkelig høj kvalitet. Desuden blev jeg anbefalet nogle sorte gummibolde i stedet for dem jeg har spillet med tidlig... Mehr ansehen
Skulle bruge et bordtennisbord til fødselsdagsgave og skulle leveres til sommerhus med kun 1 dags varsel. Jeg ringede til Spil ApS og de gav perfekt vejledning omkring hvilket bord og fik på magisk vi... Mehr ansehen
Über www.SPIL-APS.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Danmarks største udvalg af:

- trust@spil-aps.dk
- spil-aps.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service 👍
Alt som det skal være
God information om levering. Lynhurtigt levering og rigtig fin vare. Glad og tilfreds kunde 😀
Alt er ok fine varer og god service
fantastisk service
Altid fantastisk service og alt hvad…
Altid fantastisk service og alt hvad man kan forestille sig indenfor spil.
Super side rigtig god service også…
Super side rigtig god service også omkring teknisk hjælp til udstyr. hurtig levering. De bedste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger til…
Mine varmeste anbefalinger til Spil-aps.
Vi bestilte et bordtennisbord og det blev leveret på kun 3 dage og med fantastisk service af fragtmanden, der hjalp med at få placeret det, hvor vi ønskede!
Der er ikke verificering med nemid ved…
Der er ikke verificering med nemid ved betaling, gør mig lidt utryg...

Antwort von www.SPIL-APS.dk
Fantastisk service og rådgivning af…
Fantastisk service og rådgivning af Henning.
Easy to find spare products
God professionel rådgivning 👍👍
Super service.
Super service.
Fik den bedste service af Henning hos SPIL-Aps.
Fantastisk vejledning, gode råd og hjælp med at finde det rigtige bordtennisbord til vores kælder.
Blev leveret på få dage.
Det er præcis som lovet...
kæmpe anbefaling herfra...
Altid hurtig og god hjælp
Altid hurtig og god hjælp. Skulle bruge reservedel til bordtennisbord. De hjalp med at finde præcis den del, der var i stykker og sikrede sig, at det var den rigtige del
Virkelige god service
Virkelige god service
og hjælp til kreative løsninger for billard spiller med handicap.
Tusind tak for fantastisk god service.
Simpelthen fantastisk kundeservice.
Simpelthen fantastisk kundeservice.
Efter at have snakket med flere mulige leverandører, valgte jeg at købe poolbord hos Spil-Aps. Selvom prisen var yderst konkurrencedygtig, så var der ikke en finger at sætte på noget som helst under hele forløbet.
Jeg kunne med det samme mærke, at der hos Spil-Aps ligger en dedikation og et arrangement, der går ud over det økonomiske.
Jeg blev rigtig godt vejledt over telefonen, og der blev taget tid til at spørge ind osv. Senere blev jeg da også lige ringet op inden afsendelse, for at sikre leveringstidspunktet nu også passede med, at jeg var klar til at få bordet indendørs i tørvejr. Den afsluttende bemærkning var, at jeg meget gerne måtte ringe tilbage med spørgsmål. Specielt skulle jeg bare ringe ved montering af billard prikker for at få nogle gode fifs.
Har kun lige bestilt
Har kun lige bestilt, så håber på hurtig levering 😁
Professionel vejledning, god service, hurtig transport
Fik fantastisk vejledning til køb, og bordet blev leveret indenfor to dage, virkelig god service
god guide til bestilling
Rigtigt fin rådgivning 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.