Eettafel salontafel en eethoek stoelen gekocht via de website op een zondag vond het best een risico zonder de meubels gezien te hebben kreeg netjes antwoord van de verkoper samen eruit gekomen via W... Mehr ansehen
Voor de deuropening van de slaapkamer naar de badkamer was ik op zoek naar een glazen schuifdeur. Ik ben door spiegelpaleis goed geïnformeerd en heb een nette en complete offerte ontvangen. Na het pl... Mehr ansehen
Wij zijn gelukkig met het resultaat van de geleverde spiegels. Wij hadden voor het standaard polyslijpen gekozen, dit geeft een chique afwerking. Polyslijpen geeft alleen wel een groter facet da... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Via onze online winkel kunt u in eenvoudige stappen uw op maat gemaakte spiegels, gelaagd- gehard glas, douchedeuren- en wanden samenstellen. U ziet in het winkelmandje direct de totaalprijs van uw bestelling (incl. verzendkosten en zonder bijkomende kosten). We helpen u bij het kiezen van de juiste accessoires, zodat u uw product direct kunt bevestigen. Van samenstellen, betaling tot bezorging aan huis: we helpen u graag!
Beeckendael 64, 5221 PM, 's-Hertogenbosch
- 073-8223866
- info@spiegelpaleis.nl
- spiegelpaleis.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima levering
Prima manier om een spiegel op maat te laten maken en thuis te krijgen. Misschien tip: wat is het verschil in bv 'stevigheid' van de spiegeldikte (4, 6, 8 mm) op een spiegel van 1.80 meter. Ik heb nu een spiegel van 4mm en ik denk dat 8 toch beter was geweest.
Voor verbetering vatbaar: levertijd. nu ruim 11 dagen. Je raakt natuurlijk verwend, maar vandaag besteld > morgen in huis..das de norm tegenwoordig.
Super service!
Bij vragen gemakkelijk en snel contact via het contactformulier! Prachtige spiegel die volledig aan onze verwachtingen voldeed! Super product en super service! Nogmaals dank!
Trage Communicatie
Het bestellen en betalen was redelijk snel geregeld. Het afleveren duurde lang. Er werd niet gereageerd op de herhaaldelijke vragen, waarom het zo lang duurde.
Verder waren de verzendkosten hoog, terwijl het bestelde door de brievenbus bezorgd werd.

Antwort von Spiegelpaleis.nl
Top service. Simpel, snel en goede kwaliteit !
Top service. Simpel, snel en goede kwaliteit ! Heel tevreden.
Perfecte gesneden spiegel gehad
Spiegel was perfect gesneden afgeleverd, levertijd viel mij iets tegen, maar dat kan mijn ongeduld zijn. (3 weken)
snel maar nog niet compleet
we hebben nog niet de bevestigingsclipjes ontvangen

Antwort von Spiegelpaleis.nl
Gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Twee spiegels besteld. Binnen de geschatte tijd geleverd. Duidelijke informatie via volgsysteem.
Heel goede service. Jammer dat er niet in heel België kan geleverd worden.
Heel goede service. Jammer dat er niet in heel België kan geleverd worden.
We hadden gehoopt om iets sneller de leverdatum te kennen.
Prima snelle service
Spiegel goed, op tijd geleverd
Snel en goed, prima
Alles fijn geregeld en op maat gemaakt. Top.
Snel, netjes, vriendelijk en precies
Wij zijn gelukkig met het resultaat van de geleverde spiegels.
Polyslijpen geeft alleen wel een groter facet dan ik van te voren gedacht had. Ik had het subtieler gedacht, meer richting het afslijpen. Wellicht zou voor deze 2 keuzen in het menu een plaatje bijgevoegd kunnen worden om de grote van slijpen weer te geven (tekening+foto) en zo de keuze duidelijker te maken.
Ik geloof dat alles OK was.
Het afgeleverd product is goed, het bestellen was eenvoudig en ging snel, (schriftelijke) bevestiging was snel en duidelijk, communicatie was eenvoudig, prijs leek mij goed, aflevering was netjes en van te voren telefonisch aangemeld en de chauffeur was meer dan behulpzaam. Ik geloof dat alles OK was.
Goede kwalitatieve service en producten
Telefonisch goed geadviseerd. Professionele service. Mooie producten.
Uitstekend
Prima service, snelle levering, vriendelijke bezorger. En ook nog een mooie spiegel.
Fantastische begeleiding bij bestelling
Ze verkopen je geen onzin. Zelfs als je te veel besteld, wat niet echt nodig is, corrigeren ze je.
Alleen kunnen ze nog wel iets aan de levertijd doen. The tracking geeft bijtijds de levering van de dag aan. Op de dag zelf hoor je hoe laat ongeveer. Voor bedrijven geen probleem, maar als particulier moet je dus in principe de hele dag vrijhouden.

Prima !
Snelle reacties op en updates, goed en snel verzonden.
Perfect, volgende spiegel komt hier weer vandaan!!
Ik vind de prijs voor mijzelf erg goed en de service en leveringssnelheid en werkwijze alvorens de bestelling wordt geaccepteerd perfect.
Betrouwbaar en coöperatief!
Direct na mijn geplaatste bestelling op internet, ontving ik een mail van Michel van het Spiegelpaleis met nog wat aanvullende vragen om zeker te weten dat ik het juiste had besteld. Heel fijn! De levering vond plaats op het afgesproken tijdstip en binnen de door het Spiegelpaleis aangegeven tijd. Prijs- en kwaliteitsverhouding klopt helemaal.
Alleen maar complimenten dus!
Goede service, betrouwbare site.
Spiegelpaleis heeft ons een goede service verleend. De aflevering duurde wel wat langer dan wij verwacht hadden maar buiten dat prima. Toen er een kapot hoekje aan de spiegel bleek te zitten en wij dit hadden gemeld, kregen we wel binnen een week een nieuwe spiegel, dus super opgelost.
Superservice
Hier kun je kwalitatief goede spiegels kopen! De levertijd is niet lang en je hebt persoonlijk contact met de mensen achter de schermen. Toen ik een 'foutje' in de spiegel aangaf, is dit direct opgelost. Is echt erg klantvriendelijk! Je voelt je er op je gemak.
De levering zelf vond ik wat minder. De spiegels werden buiten neergezet zonder dat ik wist hoe laat ze zouden arriveren. Toch wat eng als het om een aardig prijsje gaat... en de pallet werd niet meer opgehaald/meegenomen. Ook de nieuwe spiegel (die dus keurig is geleverd ter vervanging van die 'foute') werd zonder bescherming buiten neergezet door de chauffeur. Dat is dus minder netjes.

Antwort von Spiegelpaleis.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.