Spellenvariant Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zag dat het pakketje snel werd verstuurd. Helaas heeft de bezorger het pakket niet afgeleverd in mn gekozen pakket automaat en ook niet goed afgemeld. Hierdoor was mn pakket zoekgeraakt. Hiervan sp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over Spellenvariant. Had een spel besteld die beschadigd was aangekomen. Ze hebben meteen een oplossing geboden en had de volgende dag al een ander exemplaar gekregen ter vervanging.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Steengoede webshop met groot aanbod. De prijzen liggen zeer goed, met lage of zelfs geen verzendkosten. De spullen worden zeer snel geleverd. Vooral de zeer vriendelijke en uiterst behulpzame eige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spel besteld net voor een weekendje weg en toch maar even nagevraagd of deze op tijd binnen komt (ik was uiteraard zelf te laat met bestellen). Kreeg direct response per email met tekst en uitleg dat... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Scherpe prijzen en altijd Gratis verzending, online kopen van, Bordspellen, Gezelschapsspellen, Trading Card Games en Klassieke Spellen

Hervorragend

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Product resealed

Snelle levering maar volgens mij was mijn elite trainer box champions path resealed zat een hele andere seal over de doos heen dan ze normaal hebben vrij duidelijk aan allebei de kanten een naat wat ze normaal niet hebben

20. Juli 2021

Top webshop

Ik bestel hier regelmatig Pokemon producten (Boosterboxen, tins & ETB's) voor mijn collectie. Ik verlang naar kwalitatief goede producten, en heb deze dan ook ontvangen van Spellenvariant. De klantenservice is zeer goed. Met vertrouwen en plezier ga ik hier vaker bestellingen plaatsen.

2. Juli 2021

Goede winkel

Ik had een Pokemon champions path elite trainer box besteld. Op tijd aangekomen en goede service. Pakket was ook onbeschadigd. Top site

11. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling niet op voorraad

Ik heb op 29 maart een bestelling geplaatst voor een boosterbox van Pokémon. De levertijd was rond 3 april. Krijg ik 1 dag van tevoren een mail dat ze het nog niet op voorraad hebben.
Zet dan op de site dat het niet op voorraad is en dat het nog moet komen en niet mensen alvast laten betalen en dan later pas horen van dat je bestelling er nog niet is.

2. April 2021
Spellenvariant-Logo

Antwort von Spellenvariant

Dit was inderdaad een pre order voor een Pokemon booster met een aangegeven releasedatum van begin april, het is niet de bedoeling geweest om u te laten denken dat ze reeds voorradig waren.

Spijtig genoeg kwamen leveringen destijd inderdaad vaak te laat binnen, ik kan me uw frustratie verder goed voorstellen want ik deel deze met u en ik had het dan ook graag anders gezien.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Peter-Paul van Houten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Order was delayed, but great service

Order was delayed. Got a personal email with the information and sincere apologies and if I wanted to cancel and order elsewhere he would arrange that asap. Where do you find this level of personal service these days? Will recommended this shop and order here again.

21. Januar 2021

Hartstikke snel geleverd

Hartstikke snel geleverd, en dat tijdens de lockdown-gekte en in de week voor kerst. Zaterdag besteld en dinsdag geleverd (terwijl ze woensdag hadden voorspeld) Het was ook zeer goed verpakt en ziet er netjes uit: klasse.

22. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top spellenwinkel ! Hier koop je met plezier opnieuw.

Vooral de zeer vriendelijke en uiterst behulpzame eigenaar maakt dat je hier met veel plezier opnieuw bestelt.
Vanuit België kan ook. Gewoon even een mailtje sturen.

14. März 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de tweede keer uitstekende…

Voor de tweede keer uitstekende ervaring.
Schriftelijke en telefonische communicatie verlopen zeer vriendelijk. Het aanbod is ruim, de prijzen dikwijls gunstig.
Spellenvariant heeft mij overtuigd. Ik ken geen andere webshop met zo'n optimale prijs/service verhouding.

11. Oktober 2019

Triple A

Snelle levering - Snelle en goede communicatie - Winkel met passie en geweldige service

27. Februar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beveel deze site ten zeerste aan

Beveel deze site ten zeerste aan, uitstekende klantenservice, zeer betrouwbaar, zeer vriendelijk, bestellingen uitstekend verpakt, levering op tijd, kortom zeer goede site!

16. Februar 2019

Uitstekend aanbod

Telefonisch contact gehad met deze winkel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het aanbod is erg gevarieerd, met veel bijzondere games. Pakket werd de volgende dag thuis afgeleverd en goed verpakt.
Ik zou deze winkel absoluut aanbevelen.

8. April 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

dit is nou een bedrijf waar je met een …

dit is nou een bedrijf waar je met een gerust hart kan kopen alles word netjes geleverd . eigenaar is zeer vriendelijk en mee denkend .
als je iets zoekt wat niet op de site staat kijkt hij of hij er aan kan komen en voor een mooie prijs , meerdere keren iets besteld bij dit bedrijf doe al meer dan 6 jaar zaken met deze webshop nooit 1 probleem ondervonden .
goed zo door gaan.

31. Oktober 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr