Jeg har købt en tyngdevest som ankommer med hullede poser og kort tid efter begynder lynlåsen også at give op. Jeg har 3 gange skrevet til firmaet, men får intet svar. Kan ikke anbefale at handle d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Søde og hjælpsomme mennesker. Jeg havde brug for at blive vejledt i mit kugledyne-køb, og jeg fik god, uddybende og venlig hjælp fra supporten. Så en varm anbefaling af Spektrum shop fra min side af,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har søgt at finde en god dyneløsning til vores voksne søn, der pga. handicap kan have søvnforstyrrelser og svært ved sansebearbejdning i hverdagen. En Spektrum sansedyne Silent tyder på at være e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har handlet med Spektrumshop igennem mange år nu. Vi køber primært sanseringe, tangles og massagehandsker. Det har altid været et meget fint samarbejde. De er venlige, imødekommende og effektive. V... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Spektrumshop.dk henvender sig til alle personer og pårørende til folk med kognitive vanskeligheder (Autisme, ADHD, Demens, osv.), og vi er Danmarks førende one-stop shop inden for bøger og hjælpemidler inden for kognitive vanskeligeheder.
Ulvevej 13, 7800, Skive, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hurtig og bekvem forsendelse. afleveret ved døren.
Vi handler gerne igen,

Antwort von Spektrumshop
Virkelig hurtig levering! Meget nemt og effektivt🤩

Antwort von Spektrumshop
Hurtig levering, serviceminded og positiv oplevelse da jeg havde nogle spørgsmål til min ordre. Bare jeg kunne handle alt her!

Antwort von Spektrumshop
Vi har købt en del "dimseting" De er rigtig fine og i en go kvalitet. Kan anbefales.

Antwort von Spektrumshop
Egentlig en god side med gode varer, som jeg har været glad for at handle på. Jeg synes både leverings frister og beskrivelser er tydelige og har ikke oplevet før, at det ikke stemmer overens. Men det har jeg så nu, vi var to der sad sammen og bestilte en stor ordre som skal bruges til gave og derfor er alle ting netop valgt ud fra deres tydelige leverings angivelse, som hed “på lager, klar til levering”. Desværre får jeg en mail med info om at denne ikke kan overholdes og derfor ringer jeg for at høre, hvilke varer det handler om, måske pakken kunne sendes uden de varer de nu skrev var i restlager. Men i telefonen bliver jeg beskyldt for at tale usandt og argumentet for at kundeservice damen har ret i sin udtalelse er, at en anden kunde netop har set der stod en anden levering angivet. Vi er to mennesker der har set, hvad der stod på hjemmesiden og så er det sådan en kundeservice jeg møder. Det blev en fuld annullering af den ordre herfra………..

Super god handelsoplevelse.
Altid hurtig og konstruktiv svar på mail.
Gode solide vare, der lever op til forventnignerne.

Antwort von Spektrumshop
Stort udvalg, med mange ting på lager, hurtig levering og god kvalitet på produkterne, kan kun anbefales!

Antwort von Spektrumshop
Fine produkter, skarpe priser og lynhurtig levering. Har handlet her flere gange. Altid det samme!

Antwort von Spektrumshop
Denne butik har tilsyneladende ALT der vedrører sansestimuli og sanseberoligelse. Tak for det!
Det er nemt at handle og det leveres hurtigt!

Antwort von Spektrumshop
Hurtig og nem levering trods at nogle ting var på fjernlager.
God kommunikation mht leveringstid. Gode priser i øvrigt (sammenlignet med f.eks Amazon)

Antwort von Spektrumshop
Super venlig, vidende og imødekommende kundeservice!

Antwort von Spektrumshop
Enkel hjemmeside med god informering. Lyn hurtig levering - bestilte lørdag eftermiddag, og havde varerne tirsdag formiddag. Varerne lever fuldt op til forventningen. Har handlet både som privat og får mit arbejde, begge dele fungerede uden problemer.

Antwort von Spektrumshop
Lynhurtig ekspedition og god, nærværende kommunikation hele vejen rundt.

Antwort von Spektrumshop
Var den 4.2.2025 for første gang inde i Den flotte Spektrum butik, Søndergade 68 i Aarhus sammen med min søster. En fantastisk flot butik og et helt ualmindeligt dejligt personale. Jeg har aldrig tidligere set så flot en butik og heller aldrig tidligere mødt så skønt et personale. Det var en kold dag igår og personale bød os på en dejlig kop kaffe. Det var første gang jeg var der. Men absolut ikke sidste gang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God service og kommunikation. Det produkt, jeg havde bestilt, havde en længere leveringstid end angivet. Det fik jeg en mail om allerede dagen efter, jeg havde lagt ordren. Efter et par uger ankom produktet, som lever fuldt op til forventningerne.

Antwort von Spektrumshop
En nem og overskuelig hjemmeside, med et bredt udvalg.
Hurtigt levering.
De 4 stjerner skyldes at det er dyrt i forhold til andre spektrum sider. Men deres udvalg betydeligt bedre.

Antwort von Spektrumshop
Jeg handler ofte på spektrumshop. De har et stort udvalg af alle de ting vores autistiske søn har brug for. Hurtigt og trygt og jeg ved jeg kan glæde mig til produkter som Altid lever op til mine forventninger.

Antwort von Spektrumshop
Efter klage herinde, blev vi promte kontaktet og modtog dagen efter et nyt produkt, hvilket vi er meget glade for og takker for.
Derfor tænker jeg at vi gerne vil benytte butikken en anden gang
Ditte

Antwort von Spektrumshop
Rigtig gode produkter i høj kvalitet og hurtig levering

Antwort von Spektrumshop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.