Dårlig service - de bliver ved med at sende regninger til trods for kvaliteten af arbejdet er dårligt og tilbyder ikke rabat for dårligt arbejde. Hold jer væk fra dem.
Unternehmen hat geantwortet
Vi valgte Spejl Blank på baggrund af de fine anmeldelser her på Trustpilot...og de fortjener virkeligt deres stjerner! Vores forventninger blev i hvert fald indfriet. En dejlig hurtig, overskueli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er en andelsboligforening der har fået renoveret opgangen og derfor skulle have renset og vasket alle vinduer og døre. Vi kunne få en tid der passede os perfekt. Nøjagtigt på klokkeslæt rullede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Først og fremmest, super nemt at bestille vinduespudsning via spejl blanks hjemmeside. God service, hurtig udførelse og ikke mindst perfekt udført arbejde. Jeg troede et øjeblik at pudseren havde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er ikke så dumme som vi lyder - vi pudser vinduer i svanemærket sæbe! Vi garanterer et spejlblank't resultat - hver gang. Vi har mange glade og loyale kunder og vi har heldigvis plads til flere. Om du er privatperson, virksomhed eller noget helt tredje, så vil vi meget gerne hjælpe. Vi kører i hele København, Nordsjælland, Århus & omegn. Vi glæder os til at høre fra dig :)
Skalbakken 11, 2720, Vanløse, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
På grund af sygdom fik jeg ikke ryddet før vinduespudsning i dag, hvilket jeg nåede at få beklaget til vinduespudseren. Det blev taget rigtig godt imod og vinduerne er flotte rene som vanligt, når man har haft de flinke medarbejdere fra Spejlblank på besøg.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Vinduespudser Patrick udførte et fantastisk arbejde. Hurtigt og i fin kvalitet. Men han bemærkede, at jeg fremover burde bestille en afrensning, så længe der er meget vejarbejde med ny brostensbelægning i mit lokalområde.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Professionel og god service. Kan absolut anbefales.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Eminent brugerrejse fra start til slut. Deres hjemmeside gør det utroligt let at bestille til den rette slags vinduer! Prisoverslaget fra hjemmesiden matcher derfor den endelige pris! Vinduespudserne kommer til tiden, er utroligt dygtige, effektive og servicemindede!

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Håbløs service i perioden fra du har opsagt dit abonnement - ubehøvlet kundeservice. Kan ikke anbefales.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Vinduespudseren ridsede hele min ene forsatsrude, og nu vil han ikke stå ved det.
Jeg havde besøg af en flink vinduespudser før påske, som pudsede mine meget trængte vinduer.
Da han var færdig, gjorde han opmærksom på, at der havde været mørtel fra byggeriet på ydersiden af ruderne, og at der nogle steder kunne være få ridser fra hans arbejde. Det havde jeg selvfølgelig forståelse for.
MEN... Da han var færdig udenfor, sørgede han IKKE for at have 'rene' redskaber, hvilket resulterede i, at HELE min forsatsrude i mit soveværelse nu er mærket ved, at han har trukket mange små ridser hen over glasset indvendigt. Min rude er fuldkommen ridset til, og jeg kan ikke kigge ud i solen fra min seng uden at skulle glo på en meget ridset forsatsrude.
Det indgav jeg selvfølgelig klage over, så snart jeg opdagede det, hvilket jeg så har fået at vide i dag, at vinduespudseren ikke vil vedkende sig. Han mener, at ruden var medtaget og ridset i forvejen, og at det ikke er ham, der har ødelagt den.
Desværre resulterer denne sag i, at jeg må tage det videre til Forbrugerklagenævnet, så jeg kan få medhold i sagen, da Spejlblank ikke vil tage ansvar, og det er HELT TYDELIGT, at ridserne er opstået i forbindelse med vinduespudsning.
Flot arbejde de andre steder, men jeg er pissesur over, at der stilles tvivl om ægtheden af min klage, og jeg er ærgerlig over, at Spejlblank åbenbart hellere vil løse det ad den juridiske vej, end at erkende sit ansvar, når jeg har taget så mange billeder af ridserne og sendte den, så snart han var ude af døren.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Man glemmer hvor dejligt det er, næsten som at få briller. Super arbejde og meget professionel (dig stadigt super sød og imødekommende) personale 💪 kan varmt anbefales

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Spejlblank kom til at lave et hak i et sofabord ved pudsning af vinduer hos os. De håndterede efterfølgende sagen professionelt og udbedrede skaden.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Dygtige, professionelle, hurtige og servicemindede! Vil helt sikkert anbefale alle at bruge Spejlblank.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
God oplevelse og flotte vinduer :)

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Det her er en super oplevelse og hvis Sofia også kommer, så bliver det hele rigtig godt. Stor tak
Louise og Thomas

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
når vores udsigt til verden, udenfor matriklen, ikke står knivskarp, som den gør nu, efter et besøg af den venligste og grundigste vinduespudser, som vi i nyere tid, er blevet serviceret af. Tak for hjælpen og din behagelige måde at være på, Laslo.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
God vinduespudsning og rigtig god service
Der var sket en fejl men en gammel faktura og de fjernede straks alle gebyrer uden problemer.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Kan klart anbefales. Fik langt mere end hvad jeg havde bestilt, og vinduerne er blevet så fine!
Han synes også mine spejle trængte til en opgang, så dem tog han også lige!
Tusind tak!

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Fantastisk service og resultat! God kommunikation og serviceminded medarbejder. Og super nem booking. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil bruge spejlblank.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Flot pudsede. Er godt tilfreds og god pris.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Grov medarbejder i firmabil, der kører alt for stærk på gågadedefineret vej, og som efterfølgende ved påtale udtaler: “Jeg er ligeglad med din mening!”

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Vi havde i dag en af jeres vinduespudsere ude og ordne 11 vinduer. Jeg vil bare sige, at ham skal I altså passe godt på og sørge for at fastholde hos jer. Ud over at han selvfølgelig efterlod skinnende vinduer, var han utrolig sød, fleksibel og serviceminded. Vi føler i hvert fald, at vi fik mere, end det vi havde bestilt 😊 Effekten er, at næste gang vi skal have pudset vinduer, gider vi ikke engang undersøge konkurrenterne. Vi vælger bare Spejlblank.

Antwort von Spejlblank Vinduespolering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.