Speed Covid Test B.V. Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb samen met mijn vriendin op 23-09 om 09:50 uur een test gedaan omdat dit zogezegd nodig was om naar Marokko te vliegen. Echter daar aangekomen is er helemaal niet naar onze testuitslag gevraagd.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb enorme waardering voor speed COVID!! Ik ben woonachtig in New York en ben momenteel enkele dagen op familie bezoek in Nederland. Op 14 December heb ik een COVID test afspraak gedaan op de Rembr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a PCR swab done twice from this provider. There was no queue. The process was done in 5 minutes and the results were available in less than 9 hours, both times. This is great for international t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na printen test certifcaat vond ik een foutje in mijn paspoort gegevens. Belletje...... Mailtje en door Melanie binnen 1 uur opgelost en per mail juiste certificaat gekregen. SPEEDCOVID doet zijn na... Mehr ansehen

1. Gesundheit und Sicherheit am Arbeitsplatz

Vom Unternehmen geschrieben

Waarom COVID-19 sneltesten? Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor iedereen Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar testen van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

248 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht geregeld in kampen

Zeer slecht geregeld in kampen. 19.30 een afspraak staan niemand aanwezig. Ik was niet de enige die een afspraak had staan. Niet te bereiken.

30. November 2021

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Vervelend te lezen dat u voor een dichte deur stond, dit is iets wat wij niet graag zien. U geeft aan dat wij niet te bereiken zijn, echter heeft u een email gestuurd om 19:52 gisteravond waarop wij om 20:34 hebben gereageerd. Tevens is de helpdesk van Testen voor Toegang op die tijd ook telefonisch bereikbaar. Uiteraard begrijp ik dat als u daar staat en niet direct contact krijgt dit niet fijn is, echter is de uitspraak 'niet te bereiken' niet correct.
Na onderzoek vanuit SpeedCovidTest is gebleken dat wij zowel zaterdag als maandag, voorafgaande aan uw afspraak telefonisch contact met u hebben proberen te krijgen omdat wij zagen dat uw afspraak buiten de openingstijden was gemaakt. Telefonisch was u echter niet te bereiken. Wij hebben er alles aan gedaan dit te voorkomen, helaas is ons dit niet gelukt.

Netjes en aardig

Had afspraak gemaakt maar door communicatiefout moest ik annuleren. Ben op locatie geweest, zag er heel netjes uit, om te vragen wat ik moest doen omdat ik ook had betaald. Hele aardige dame stond mij te woord. Gemaild en al snel antwoord dat het geen probleem was om te annuleren en geld zou teruggeboekt worden.
Kortom heel fijn.

28. November 2021

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht. Dit waarderen wij enorm.

Prettige locatie

Snelle doorstroom op de locatie. Binnen aangegeven tijd de uitslag binnen. Nadat één van de gegevens niet juist was weergegeven binnen twee uur alles geregeld en een nieuw certificaat gekregen.

28. November 2021

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Hartelijk dank en graag gedaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima services met het twee keer moeten…

Prima services met het twee keer moeten annuleren vanwege nieuwe maatregelen en restricties.

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Fijn te lezen, we leven in een bijzondere tijd met zijn alle. Een beetje begrip voor elkaar en de situatie helpt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing service from Speed Covid Test!

Amazing service from Speed Covid Test!! We were very satisfied.
Very quick result and very nice people!

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Glad to see your review, thank you very much for that.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende locatie en service in Renesse

Zeer bekwaam geholpen door een tweetal medewerkers in Renesse, Zeeland op het Transferium, wat een uitstekende locatie is. Zij zijn dagelijks geopend in het voormalige VVV kantoor vlak voor de bushaltes tot 17.00 uur. Ik heb een Testen Voor Toegang test gedaan en kreeg de uitslag na 30 min.. Deze is gratis, je hoeft dus niet een dag o i.d. te wachten op de uitslag. Er is amper of geen wachttijd en je kan zo binnenlopen. Uiterst vriendelijke serviceen ik kreeg nog een kopje koffie ook, omdat de buschauffeur er te snel vandoor ging.

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Ik zal de complimenten uiteraard doorgeven. Hartelijk dank voor de mooie review, ook namens de medewerkers van Renesse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle en goede service met een…

Snelle en goede service met een antigeen speekseltest!
Tip! Op testlocatie Renesse!

Hartelijk dank!

Locatie Renesse

Locatie Renesse
Prima snelle en accurate testlocatie met behulpzaam aardig personeel

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Fijn te lezen, een goede ervaring gelukkig.

Een aanrader

Ik wordt snel en adequaat geholpen door een aardige jonge man. Hij legde alles netjes uit en doet correct volgens het boekje. En wat belangrijk is, de testuitslag is binnen 3 uur op mijn email. Top!!

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Goed te lezen dat alles naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor de mooie review.

Renesse

Hele aardige jongens. Ik ben goed door ze geholpen. Bedankt voor de top service! #Renesse #🤩🙏🏼

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Ik geef de complimenten door!

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Ik begreep de corona app niet en zij hebben alles geregeld. Heel goed. Locatie: Roelandsweg 11, Renesse

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Leuk te lezen dat zij behulpzaam zijn.

Nette testlocatie in Renesse

Nette testlocatie in Renesse. Behulpzame en vriendelijke jongemannen! Fijn dat er nu ook een locatie in de omgeving is.

Antwort von Speed Covid Test B.V.

De jonge mannen doen enorm de best daar in Renesse, fijn te horen dat Renesse hiermee ook geholpen is.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

3 man in een klein hokje droegen hun…

3 man in een klein hokje droegen hun neus masker niet en een dag later zelf moeten bellen voor de uitslag

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Jammer dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Ik was zelf op locatie en ken de mannen, als ik naar binnen loop hebben zij weldegelijk altijd een masker op. Uiteraard ben ik er niet letterlijk bij geweest en zal van uw bericht op de hoogte brengen. Voor wat betreft de locatie is het jammer dat u dit als een 'hok' omschrijft. Pijnacker heeft een ruimte van 12m2 waarbij slechts een persoon naar binnen mag om de test af te laten nemen. Daarbij is de locatie keurig op orde en vind ik een hok wat misplaatst.
Wat ik mij wel voor kan stellen is uw verlate uitslag, dit is voor niemand wenselijk. Hiervoor dan ook ons oprechte excuus, waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt helaas. Uiteraard heb ik ook dit besproken en als punt van verbetering meegenomen. Ik wens u alle goeds.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede ervaring met Speed COVID Test

Goede ervaring met Speed COVID Test.
Gisteren ben in Den Haag getest (speeksel antigen test). De uitslag was binnen 2 uur per mail gestuurd.
Een aanrader!

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Wat een mooie review, hartelijk dank!

Snel

Snel, vriendelijk en professioneel geholpen.

24. November 2021

Hartelijk dank.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Problem with system

Problem with system, waited for 20 min. then mistake in report with passport number. not a pleasant experience overall

24. November 2021

Antwort von Speed Covid Test B.V.

Unfortunately, it is busier at times. Testing and travel also brings stress. I am glad to hear that you did receive your certificate adjusted.

SpeedCovidTest B.V

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr