Ik heb samen met mijn vriendin op 23-09 om 09:50 uur een test gedaan omdat dit zogezegd nodig was om naar Marokko te vliegen. Echter daar aangekomen is er helemaal niet naar onze testuitslag gevraagd.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb enorme waardering voor speed COVID!! Ik ben woonachtig in New York en ben momenteel enkele dagen op familie bezoek in Nederland. Op 14 December heb ik een COVID test afspraak gedaan op de Rembr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I had a PCR swab done twice from this provider. There was no queue. The process was done in 5 minutes and the results were available in less than 9 hours, both times. This is great for international t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na printen test certifcaat vond ik een foutje in mijn paspoort gegevens. Belletje...... Mailtje en door Melanie binnen 1 uur opgelost en per mail juiste certificaat gekregen. SPEEDCOVID doet zijn na... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Waarom COVID-19 sneltesten? Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor iedereen Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar testen van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.
Ambachtsweg 14-16, 2641 KS, Pijnacker, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Great customer service and delt with the problem quick and effective.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Zeer slecht geregeld in kampen. 19.30 een afspraak staan niemand aanwezig. Ik was niet de enige die een afspraak had staan. Niet te bereiken.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Had afspraak gemaakt maar door communicatiefout moest ik annuleren. Ben op locatie geweest, zag er heel netjes uit, om te vragen wat ik moest doen omdat ik ook had betaald. Hele aardige dame stond mij te woord. Gemaild en al snel antwoord dat het geen probleem was om te annuleren en geld zou teruggeboekt worden.
Kortom heel fijn.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Snelle doorstroom op de locatie. Binnen aangegeven tijd de uitslag binnen. Nadat één van de gegevens niet juist was weergegeven binnen twee uur alles geregeld en een nieuw certificaat gekregen.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Prima services met het twee keer moeten annuleren vanwege nieuwe maatregelen en restricties.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Amazing service from Speed Covid Test!! We were very satisfied.
Very quick result and very nice people!

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Zeer bekwaam geholpen door een tweetal medewerkers in Renesse, Zeeland op het Transferium, wat een uitstekende locatie is. Zij zijn dagelijks geopend in het voormalige VVV kantoor vlak voor de bushaltes tot 17.00 uur. Ik heb een Testen Voor Toegang test gedaan en kreeg de uitslag na 30 min.. Deze is gratis, je hoeft dus niet een dag o i.d. te wachten op de uitslag. Er is amper of geen wachttijd en je kan zo binnenlopen. Uiterst vriendelijke serviceen ik kreeg nog een kopje koffie ook, omdat de buschauffeur er te snel vandoor ging.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Snelle en goede service met een antigeen speekseltest!
Tip! Op testlocatie Renesse!

Locatie Renesse
Prima snelle en accurate testlocatie met behulpzaam aardig personeel

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Ik wordt snel en adequaat geholpen door een aardige jonge man. Hij legde alles netjes uit en doet correct volgens het boekje. En wat belangrijk is, de testuitslag is binnen 3 uur op mijn email. Top!!

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Hele aardige jongens. Ik ben goed door ze geholpen. Bedankt voor de top service! #Renesse #🤩🙏🏼

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Heel goed geholpen. Ik begreep de corona app niet en zij hebben alles geregeld. Heel goed. Locatie: Roelandsweg 11, Renesse

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Nette testlocatie in Renesse. Behulpzame en vriendelijke jongemannen! Fijn dat er nu ook een locatie in de omgeving is.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
3 man in een klein hokje droegen hun neus masker niet en een dag later zelf moeten bellen voor de uitslag

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Goede ervaring met Speed COVID Test.
Gisteren ben in Den Haag getest (speeksel antigen test). De uitslag was binnen 2 uur per mail gestuurd.
Een aanrader!

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Snelle en prettige manier van testen op locatie Renesse door speed covid test bv

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Problem with system, waited for 20 min. then mistake in report with passport number. not a pleasant experience overall

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.