Ik heb samen met mijn vriendin op 23-09 om 09:50 uur een test gedaan omdat dit zogezegd nodig was om naar Marokko te vliegen. Echter daar aangekomen is er helemaal niet naar onze testuitslag gevraagd.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb enorme waardering voor speed COVID!! Ik ben woonachtig in New York en ben momenteel enkele dagen op familie bezoek in Nederland. Op 14 December heb ik een COVID test afspraak gedaan op de Rembr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I had a PCR swab done twice from this provider. There was no queue. The process was done in 5 minutes and the results were available in less than 9 hours, both times. This is great for international t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na printen test certifcaat vond ik een foutje in mijn paspoort gegevens. Belletje...... Mailtje en door Melanie binnen 1 uur opgelost en per mail juiste certificaat gekregen. SPEEDCOVID doet zijn na... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Waarom COVID-19 sneltesten? Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor iedereen Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar testen van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.
Ambachtsweg 14-16, 2641 KS, Pijnacker, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Prima test locatie correct en snel niks op aan te merken

vriendelijk en vlot, uitslag binnen 30 minuten na afname ontvangen

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Got tested at the Olof Palmestraat Delft location. Friendly intake and gentle swapping. No cue, done within 5 minutes. Test result after 10 hours (12 hours was promised). Great service!

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Quick and helpful people here in Delft. Faced with a techincal problem the staff was swift and quickly allowed me to do a test.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Was een prima locatie bij Olof Palmestraat 2. Personeel was aardig :)

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Als je een internationaal herstelbewijs wil moet je niet via deze weg een test laten doen.
Er staat niet op de site aangegeven dat je alleen een herstelbewijs krijgt voor NL.
Voor internationaal moet je echt bij de ggd zijn....en bij de ggd is de test gratis.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Goeie ontvangst gehad in locatie Delft, ik werd rustig benaderd en werd op mijn gemak gesteld en de test liep goed af.
Jammer genoeg zat er bij de mail geen verwijzing om een recentie te kunnen plaatsen en dan ben ik verplicht het via de telefoon te doen.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Ik ga altijd naar locatie Delft.
Super goede en snelle service. Test altijd voor mijn vakanties hier of in het geval van klachten.
Veel fijner om hier geholpen te worden dan door onvriendelijke mensen bij de ggd. Daarbij, geen rij.
Daar betaal ik graag voor.

Top gozers in Renesse!
Zondag ochtend geweest voor een antigeen test,
had een probleem met het afspraak maken. Maar ik ben naar locatie gegaan en hebben zij mij super goed geholpen.
Mijn complimenten!

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Niks om op aan te merken.
altijd netjes en vriendelijk Geholpen.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Goede en vriendelijke service op de locatie en test uitslagen kwamen op tijd binnen. Het enige min puntje was dat er wat onduidelijkheid was over het legitimatiebewijs… wij dachten dat een rijbewijs voldoende was om te legitimeren, maar je moet je paspoort of ID kaart tonen. Gelukkig was dit snel opgelost.

Locatie Olof Palmestraat, Delft

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Ben in Delft geweest, was keurige ambiance, medewerkers waren vriendelijk en de behandeling deed geen zeer, dus viel erg mee! Ik denk dat ik morgen weer ga! (Geintje)

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Testlocatie Raamsdonksveer. Kon snel terecht. Vriendelijk personeel Positieve test werd snel doorgegeven aan de GGD. Prima

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Top! Alles verliep vlot en ik had binnen een kwartier m’n uitslag.

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Vreselijk!!! We kwamen op de afgesproken tijd 17-45 aan, en alles was gesloten!!!!

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Ik ging testen bij de locatie Jan van Loonshof, het was hygiënisch, netjes en verzorgd. De uitslag had ik binnen 20 minuten in mijn mailbox. Ik raad deze locatie zeker aan!

Antwort von Speed Covid Test B.V.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.