SPARKLY.DK Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stadigvæk ikke modtaget levring eller ordrebekræftelse trods personlig samtale med ejeren som fortalte han personlig selv ville tage sig af det og få pakken sendt. Pengene er selvfølgelig trukket. Men... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

STYR UNNA!!!!! Handlet en pose glitter den 01.03, har ikke hørt noe mer siden. Fikk ordrebekreftelse samme dag og pengene er trekt. Prøvd å sende mail til kundeservice 4 ganger nå uten å få svar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produkten fungerar inte! Det syns absolut ingenting och vi målade rummet exakt efter instruktionerna. Köp inte! Slöseri med tid och pengar. Men det värsta är att de svarar inte på Mail. Till slut... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte to poser med glitter til et oppussingsprosjekt 9.mai. Pakken ankom ikke før 24.juni og jeg måtte betale 275 kr i moms/toll til tross for at Sparkly er VOEC-registrert. Mens jeg ventet på... Mehr ansehen

1. Hobby & Kunst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sparkly specialisere sig i glimmer til vægmaling for en sparkly / diamant finish. Vi tilbyder stort udvalg af farver med regnbue diamant effekt glitter som er fremstillet til indendørs brug, fx. fjernsynsvag, børneværelse, spisestue eller til en stjernehimmel look loft.

Ungenügend

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

En fantastisk betjening

En fantastisk betjening! Hurtige svar og gode råd! Jeg glæder mig til at se mit kommende resultat. Deres levering, er hurtig. super enkelt og nemme anvisninger at forstå, til når man skal igang, med malerpenslen.

5. Februar 2021

Hej Sparkly.dk er OK!

Hej Sparkly.dk er OK!
Da jeg ikke modtog min ordre med posten ringede jeg til firmaet ..og det blev leveret af ejeren selv..Så fint!.
Ud over det har jeg fået lavet den flotteste GULD glitter væg der også ses på deres reklame under kommentar til produkt. 😉 Der er intet og sætte en finger på et godt solit firma med tingene i orden!.🌺🇩🇰
Hilsen maleren.

3. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling + fedeste resultat!

Blandede to poser glitter i 10L maling fra PP super acryl.
Den ene pose glitter var blandet guld og sølv, den anden var perlehvid.
Har fået det FEDESTE resultat. Der skulle ikke gøres andet end bare at blande det i malingen og så male - nemt.
Leveringen var lynhurtig, blev faktisk helt overrasket over jeg allerede kunne hente det dagen efter!

30. Januar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der er ihvertfald glitter for alle…

Der er ihvertfald glitter for alle pengene. Vi brugte 3 Ocean i 2,5 L hvid maling med glas 10.
Anbefaler at man bruger hvid glitter til hvid maling osv. det er svært at gøre jævnt med to forskellige farver. Brugte en våd fin klud til at tørre efter med og lidt meget fint sandpapir. Så kom der glimmer. Det er en tidskrævende proces men det virker. Er dog lidt ked af at der ikke anbefales at farverne skal passe lidt sammen. Altså glitter og maling

28. Januar 2021

Servicen er i top

Servicen er i top! Jeg blev personligt kontaktet da der var sket en fejl i forsendelsen, og Ali ringede og undskyldte og sendte ny ordre og en venlig hilsen.
Det er en som brænder for sin virksomhed og kundepleje. Det giver jeg gerne 5 stjerner for!

27. Januar 2021

Bedste service

Bedste service, vejledning og fineste glimmer 🤩 har handlet der før og gør det gerne igen😊
Kan klart anbefales til alle

23. Januar 2021

Smuk glimmer!

Smuk glimmer!
Virkelig smuk glimmer, har fået den bedste service og vejledning fra dem.
Jeg kan kun anbefale dem og deres produkt :)

22. Januar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har købt for næsten 700kr glimmer.

Jeg har købt for næsten 700kr glimmer.
Da jeg modtager min anden ordre som er en julegave, er en af poserne i stykker ( der er hul i ) og glimmeret vælter ud.
Jeg kontakter firmaet, sender billeder og forklaring og de forsikrer om at de vil sende en ny pakke, men at de lige skal bede om mit ordrenr- igen.
Jeg sender mit ordrenr igen i en mail, jeg får intet svar. Jeg kontakter dem igen.
Intet svar.
Jeg kontakter dem i besked på Facebook. Stadig intet svar.

Jeg kan ikke nå at købe en ny julegave, så der vil være et barn juleaften, der ikke får sin julegave.
Det er godt nok dårlig stil sparkly, helt ærligt.

21. Dezember 2020
SPARKLY.DK-Logo

Antwort von SPARKLY.DK

Kære Jeanette,
Vi er meget kede af det. Vores første år på Market, vi har lært at mande op i Dec. mdr. :o)

Vi sender altid pakker ud af døren hverdag. Lige inden jul der plejer at være gang hos pakke selskaber. Derfor de oplever denne situation.

Ud af 10 tusinde kunder, har ikke andre der har oplevet sådan en forsinkelse. Vi beklager fra hjertet af.

Have en god dag :o)

Virkelig meget tilfreds

Virkelig smukke glitter og så lækkert at åbne en pakke med en lille farve prøve.
Fik bestilt den forkerte glitter, men uden problemer kunne jeg sende retur og modtog den rigtige hurtigt.
Rigtig god service. Svare hurtigt og venligt på mail.
Har også været i telefonisk kontakt med dem. Virkelig venlige at snakke med.
Jeg er fuldt ud tilfreds
Mvh Stinna
Crystal Nails Denmark

10. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyre og dårlige produkter!!

Dyre og dårlige produkter!!
Har købt jeres glimmer, hos en af jeres fysikse forhandler. Fik i butikken anbefalet at blande 3 forskellige poser glimmer, med hvid maling, til en væg på 20 kvm. (fulgte vejledning, hvid maling og 3 poser glimmer) Formålet var opnå regnbue effekt. Det fik vi ikke! Men en lyserød/lilla væg, hvor glimmeren kun kunne ses hvis man stod helt op ad væggen. ØV!
- og ja har fulgt videoen

18. Oktober 2020
SPARKLY.DK-Logo

Antwort von SPARKLY.DK

Hej Laura,
Vi er kede af at de ikke er glade for resultatet. Ønsker de mere glimmer effekt, beds at at bruge en fugtig klud på vægen. På denne måde de skjulte glimmer kommer frem. Glimmer er ikke selvlysende, derfor en lampe eller noget lys der skal til inden glimmer kan reflektere lystet.

Mange Tak,
Sparkly.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fint service vi fik varerne efter…

Super fint service vi fik varerne efter 2dage og gik igang med det samme. Vores datter blev glad og vi er tilfreds med resultatet. Klart anbefales og god rådgivning til det yderste. Held og lykke med jeres forretning og succes.

26. August 2020

God kundeservice!

helt igennem fantastisk! ❤
Jeg bestilte 2 poser for en måned siden og undrede mig over at jeg intet modtog, så jeg tog kontakt. Det viste sig at de var kommet til at skrive forkert adresse på pakken og derfor ringede de mig op, med noget røde ører og undskyldte mange gange. De tilbød mig at sende en ny eller pengene retur og jeg ville selvfølgelig gerne stadig have min ordre, så de tilbød mig en ekstra valgfri pose med gratis. Jeg er taknemmelig og godt tilfreds med deres service. Vi er blot mennesker og vi begår alle fejl. 🌸
Jeg glæder mig til at afprøve det!

17. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super smukt glimmer og hurtig levering

Super smukt glimmer og hurtig levering. Jeg fik malet en lidt... alternativ væg, da jeg brugte pensel i stedet for rulle. Og Ali kom selv ud og kiggede på væggen OG havde en pose ekstra glimmer med som plaster på såret. Vildt god stil og anbefaling herfra ❤️

6. August 2020

Perfekt!

Super hurtig levering og god service!
I pakken lå der også to vare prøver ☺️ Er meget glad og tilfreds.

1. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr