Sparelys.no Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opplevde at min ecoflow generator sporadisk sluttet og lade,tok kontakt med Sparelys hvor apparatet var kjøpt! Jeg har opplevd ekstremt god service fra første kontakt med oppfølging man skjeldent ser... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hadde en fornuftig og hyggelig prat med tekn.avd.som gjorde at jeg bestilte batterier og annet utstyr. Men noe som ikke er så bra er at Sparelys bruker PostNord som befrakter. Disse har nå kjørt ru... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med at bestilt vare ble fort utsendt slik at det gikk bare 3-4 dager fra bestilling til jeg mottok den. Eneste som kunne ha vært bedre er bestillings / ordre bekreftelse. Fikk ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Raskt svar, fantastisk service, ordnet returpapirer og forsendelse inn for reparasjon, fikset og sendte mitt Lihtium batteri fiks ferdig tilbake, alt i løpet av en drøy uke! Anbefaler Sparelys.no på... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Solartechnikanbieter
  2. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  3. Fachhandel für Batterien
  4. Elektrofachmarkt
  5. Energieanlagen und -lösungen

Vom Unternehmen geschrieben

Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer LED-lamper og pærer, solcellepanel og elektronikk både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogner. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

58 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lamper til hytta!

Veldig stort utvalg. Kjøpte flere fine og rimelige lamper til hytta. Bestilte lamper en mandag kveld og onsdag kom de. Veldig rask levering.
Veldig fornøyd😊

23. Juni 2024

Antwort von Sparelys.no

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med handlene. Veldig kjekt også, at du tok deg tid til å skrive en positiv anmeldelse, det setter vi stor pris på.

Bra service

Bra service, och snabb leverans. Kan rekomenderas !.

1. Juli 2024

Antwort von Sparelys.no

Tusen takk for hyggelig anbefaling. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med handelen :-)

Alltid god service

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og flott omtale om oss! Vi gjør alltid vårt ytterste for å yte best service til våre kunder. :-)

Veldig fornøyd

Kjapt, enkelt og greit, til fornuftige priser

30. Juni 2024

Hei!

Tusen takk for en super kommentar om oss som butikk. Vi tar med oss dette videre, og du er hjertelig velkommen tilbake for nok en god handel!

Veldig fornøyd

Rask levering, raskt svar på spørsmål og god kundebehandling. Veldig fornøyd

8. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Sparelys.no

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne kommentaren. Det setter vi stor pris på og gir oss energi til å stå på videre :-)

28. Juni 2024

Antwort von Sparelys.no

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en positiv tilbakemeldinjg. Det lyser opp i hverdagen for oss :-)

Bra veiledning

Bra veiledning. Rask levering.

26. Juni 2024

Hei!

Tusen takk for flott tilbakemelding til oss. Vi setter stor pris på dette, og du er hjertelig velkommen tilbake for nok en god handel.

Kjapt og greit

Antwort von Sparelys.no

Tusen takk for en hyggelig oppmuntring. Vi prøver å gjøre det så raskt og enkelt som mulig. I den grad vi klarer det, så forsøker vi alt vi kan å få sendt en ordre samme dag som den kommer inn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varen som vi bestilte 24.6 og som ankom…

Varen som vi bestilte 24.6 og som ankom Postnor sin terminal i Bergen 26.6 har jeg ikke mottatt ennå.
DETTE ER MEGET KRITIKKVERDIG og en meget dårlig reklame for dere.

Antwort von Sparelys.no

Vi ser at du bestilte om kvelden og at ordren ble sendt fra oss neste morgen. Vi har nå etterlyst den hos Postnord og regner med at du snart får varene.

I nettbutikken vår kan du forøvrig velge transportør, så om du ikke ønsker at vi sender med Postnord, så er det bare å velge Bring eller Posten om du heller ønsker det.

Oppdatering etter 4 timer:
Kolli funnet på terminal, det stod på feil sone. Blir levert idag eller i morgen.

Flott webshop

Fine nettsider, nesten som en skole. Godt utvalg til greie priser. Hyggelige folk og god service fra kundeservice. Rask utsending av varer og greie med evt retur. Kjempebra!

18. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei!

Tusen takk for en flott og positiv kommentar om oss :) Vi tar med oss dine gode ord videre, og du er hjertelig velkommen tilbake for nok en god handel!

Får ikke lys i ovnen

Får ikke lys i ovnen, ei heller får jeg skrudd ut beskyttelses glasset for å få skiftet pære. Ellers en meget pen ovn.

28. Mai 2024

Hei!

Tusen takk for 4-stjerner!

Hyggelig å høre at du er fornøyd med ovnen. Vi vil gjerne hjelpe deg med hvordan du skifter lyset. Mer informasjon om hvordan sendes til din e-post. :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kjapp levering større gods - 1 uke på en liten pakke

Kjapp levering med større gods, men posten er for treg å levere mindre pakker. Tok 1 uke med en automatsikring med posten (mindre bra) , men fikk en større pakke med Postnord på 3 dager (veldig bra).

3. Juni 2024

Antwort von Sparelys.no

Leit å høre at en av bestillingene dine tok lang tid i Posten. Bestillingen din med Posten ble sendt fra oss mindre enn 24 timer etteratt du la den inn i nettbutikken vår. Ser at den siste bestillingen din var bestilt mandag kveld og levert onsdag formiddag. I nettbutikken vår kan du velge leveringsmetode og befrakter, så om du ønsker at vi f.eks. skal sende pakke til hentested med Postnord, så kan du velge det i nettbutikken.

Solid leverandør

Ideelt vareutvalg

29. Mai 2024

Antwort von Sparelys.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er kjekt å høre at du finner det du er på jakt etter i nettbutikken vår :-)

Hei!

Takk for 5-stjerner og en super kommentar. Vi gjør vårt ytterste for å holde prisene konkurransedyktige, og også levere lynraskt til enhver tid.

Raskt og på tid

24. Mai 2024

Antwort von Sparelys.no

Tusen takk for super kommentar og 5-stjerner. Det setter vi stor pris på. Vi prøver å sende ut varene som bestilles samme eller neste virkedag.

Rask levering

God pris og punktlig og rask levering

6. Mai 2024

Hei!

Tusen takk for positiv tilbakemelding og 5-stjerner! Dette setter vi stor pris på, og du er hjertelig velkommen tilbake for nok en rask og effektiv handel.

Hurtig levert

Hurtig levert👍👍👍

6. Mai 2024

Hei!

Tusen takk for en positiv kommentar og flere stjerner hos oss. Vi har som mål å alltid levere varene hurtig og med presisjon til våre kunder, og er glade for at du har hatt en positiv handelsopplevelse hos oss. :)

Sparelys

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr