Unternehmen hat geantwortet
Hadde en fornuftig og hyggelig prat med tekn.avd.som gjorde at jeg bestilte batterier og annet utstyr. Men noe som ikke er så bra er at Sparelys bruker PostNord som befrakter. Disse har nå kjørt ru... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig fornøyd med at bestilt vare ble fort utsendt slik at det gikk bare 3-4 dager fra bestilling til jeg mottok den. Eneste som kunne ha vært bedre er bestillings / ordre bekreftelse. Fikk ikke... Mehr ansehen
Raskt svar, fantastisk service, ordnet returpapirer og forsendelse inn for reparasjon, fikset og sendte mitt Lihtium batteri fiks ferdig tilbake, alt i løpet av en drøy uke! Anbefaler Sparelys.no på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer LED-lamper og pærer, solcellepanel og elektronikk både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogner. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.
St. jetmund-vegen 36, 6146, Åheim, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Ringte angående specs på det jeg ville kjøpe og fikk god hjelp. Pakken må ha blitt sendt kun minutter etter at jeg bestilte for den lå klar til henting en dag senere. Meget bra service og super-rask ekspedering og utsendelse

Antwort von Sparelys.no
Veldig god service. Rakk nesten ikke å gi tilbakemelding om en transportskade før ny vare var i posten. (55 min! På kveld!) Helt utrolig, meget fornøyd!

Antwort von Sparelys.no
Kjapp og problemfri bestilling. Varer godt forklart. Fikk det jeg trengte og riktig sort 👍
Anbefales varmt

"SAME SHIT - NEW WRAP"
Kjøpte et brukt aggregat type Belmont "inverteraggregat". Makan til dårlig kunnskap om strømaggregater har jeg aldri vært borti.
BELMONT = SENCI
SENCI=BELMONT
Dette har overhodet ingen ting med USA å gjøre annet enn navnet. Høres fint ut. Fikk problemer, de hadde ikke deler på lager. Selger dere ikke Senci spurte jeg, Nei - det var et merke de var misfornøyd med....
Jeg kan ikke annet enn å le.... Belmont har samme samme produsent som Senci, dvs. det er et annet merke på aggregatet.
De hadde sluttet å selge Senci på grunn av dårlige tilbakemeldinger???
Senci og Belmont ser for meg ut som de er helt identiske, av både utseendet og teknisk info...
Derav headingen min.
Nei skomaker, bli ved din lest. Min kone kjøpte Victro Multiplus av dere for noen år siden, men kompetansen deres har forhåpentligvis blitt noe bedre. Har dere fagkompetanse på aggregater i det hele tatt? Har knapt deler....???

Antwort von Sparelys.no
Flinke til å ringe opp og gi forklaring på forskjellige produkter.
Mangler 1 stjerne pga frakt,Nordpost.ikke de beste på markedet.

Antwort von Sparelys.no
Opplevde at min ecoflow generator sporadisk sluttet og lade,tok kontakt med Sparelys hvor apparatet var kjøpt! Jeg har opplevd ekstremt god service fra første kontakt med oppfølging man skjeldent ser hos andre! Det er ofte når man har en reklamasjon man opplever hvilken service selskapet yter! Og jeg kan på det varmeste anbefale Sparelys! Vil definitivt bruke de i tiden fremover. Takk for god hjelp!

Antwort von Sparelys.no
Jeg synes respons fra sparelys var utmerket, men frakten med postnord var ikke like bra. Varen ble levert feil og det var ikke enkelt å få rettet opp i dette, men det gikk bra til slutt.

Antwort von Sparelys.no
Raskt svar ved min henvendelse. Bestilte tirsdag og torsdag kunne jeg hente bestillingen på posten i Oslo.

Antwort von Sparelys.no
Bare god opplevelse.Oversiktelig og grei meny for bestilling av varer.Hurtig levering.Varene var godt pakket.

Antwort von Sparelys.no
iNGEN OVER! Veldig fornøyd! Sparelys har et stort og variert vareutvalg, og en utsøkt service! Jeg opplever at kundebehandlerne har veldig god varekunnskap, og svarer på de fleste spørsmål.
Sparelys er min favorittbutikk! Ingen tvil!

Antwort von Sparelys.no
Meget bra service og rask behandlingstid.

Antwort von Sparelys.no
God servise og saklig informasjon om produkt før kjøp..

Antwort von Sparelys.no
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.