Analytisk tilgang. Havde besøg af Martin R. Bragte høje kompetencer ind i mit køkken. Ordnede fejlen og indstillede i øvrigt min opvaskemaskine. Dagen efter, opfølgende telefonopkald for at høre om al... Mehr ansehen
Venligt og behageligt personale og hurtig hjælp til problemet. Alt i alt super godt tilfreds
Super service fra kontor og montør. Dejligt at møde/ tale med mennesker der går op i det de laver og er yderst professionelle og så med et smil, skal der lyde et lille hvorfor ikke 5 stjerner er det... Mehr ansehen
Jeg har ikke tjekket om min vaskemaskine virker endnu, men rigtig god service fra vedkommende der skiftede min defekte dør på vaskemaskinen. Stort tak til ham - send lige roserne videre. Dbh. Maria (... Mehr ansehen
Super kompetent service mand
Super kompetent service mand, venlig og passede godt på inventar
Rigtig go service
Som altid, en rigtig behagelig reparatør.
Rigtig fin service, dygtig mand der bliver ved til fejlen er fundet. Han møder i hjemmet velforberedt, høflig og venlig. Bestemt en mand der er værd at sende ud. Hurtig service fra scanrep. Fra sagen er oprettet til reparatør kommer.
Hurtig og kompetent
Hurtig og kompetent servicemontør
Montøren kom til aftalt tid
Montøren kom til aftalt tid, fik skiftet de nødvendige dele. Flink og venlig montør, som orienterede om 2 års garanti på de udskiftede dele🙂
Venlig og kompetent betjening af…
Venlig og kompetent betjening af medarbejdere på kontor samt af de udsendte reparatører.
Tiden fra skadesanmeldelsen til skaden var udbedret - 2 uger - er meget lang.
Reparation af ovn
Besøg af kompetent og dygtig medarbejder, der klarede problemet straks.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Det har fra start til slut været en rigtig god oplevelse af være i kontakt med Spanrep.dk Alt har fungeret 100% fra booking til problemløsning. Andres var høflig og yderst kompetent til at løse vores udfordring. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Glimrende service!
Glimrende service fra ende til anden. Og problemet med spulemotor blev løst med tilfredsstillende resultat til følge.
Utrolig god oppfølgning
Utrolig god oppfølgning - og hyggelige medarbeidere med et meget godt resultat.
Super service af en rigtig behagelig…
Super service af en rigtig behagelig service mand ikke nok med at vaskemaskinen blev lavet, men han satte også tørretumbler på plads, kan varmt anbefale dem♥️
Hurtig løsning af problem af en…
Hurtig løsning af problem af en kompetent services montør.
Fik desuden nogle gode råd med på vejen i brugen af vaskemaskinen af den flinke montør.
Tak for hjælpen
Hurtig tid til servicebesøg og…
Hurtig tid til servicebesøg og reparation.
Problem ordnet. Rigtig god service
Han er dygtig til det
Han er dygtig til det, han gøre, og er god til at kommunikere.
Fortælle hvad der er galt med opvaskemaskine. Og skifte noget ledning. Efter han er kørt, tænder jeg for den, og den kører bare igen. Jeg ér super glad. Tusind tak
Svindel firma pas på dette firma ?
Svindel firma pas på dette firma ?
De flyttede service på min vaskemaskine til tids punkt hvor jeg ikke kunne være hjemme jeg prøve forgæves at kontakte firmaet i 4 timers telefon kø hver gang jeg var først i køen røg jeg igen ned som nummer 5 meget underligt de svare ikke på mails så plate service montøren en skrue i pumpen så jeg endte med en regning som ellers var aftalt så lad være med at lukke dette firma ind i jeres hus varen er købt i Elgiganten de vasker bare hænder ved håndvasken Samsung fra skriver sig et hver ansvar så på pas jeres penge handel et andet sted hver de ved hvad service er føj hvor er C.J hvidevare service et svindel firma
God service og teknikeren udfører…
God service og teknikeren udfører arbejdet 100%.
Virkelig fin service af meget behagelig…
Virkelig fin service af meget behagelig og kompetent reparatør.
Hurtig og professionel service
Hurtig og professionel service. Kan ikke gøres bedre. Mange tak.
Flink og prøvede at lave maskinen 👍🏼
Venlig, kompetent og serviceminded 👍.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.