Analytisk tilgang. Havde besøg af Martin R. Bragte høje kompetencer ind i mit køkken. Ordnede fejlen og indstillede i øvrigt min opvaskemaskine. Dagen efter, opfølgende telefonopkald for at høre om al... Mehr ansehen
Venligt og behageligt personale og hurtig hjælp til problemet. Alt i alt super godt tilfreds
Jeg har ikke tjekket om min vaskemaskine virker endnu, men rigtig god service fra vedkommende der skiftede min defekte dør på vaskemaskinen. Stort tak til ham - send lige roserne videre. Dbh. Maria (... Mehr ansehen
En fin og hurtig reparation vi er meget…
En fin og hurtig reparation vi er meget tilfreds med
Mvh Jørgen
God oplevelse
Godt håndværk besøget hjalp som det skulle køleskabet er ok
Nemt og ligetil
Nemt og ligetil, og service til tiden
God oplevelse
Sød og flink fyr, reparatøren, meget kompetent. Talte et fagsprog, der var til at forstå.
Hurtig kompetent ordentlig høflig
Fem stjerner.
Allan udførte hurtig, proff. og tilfredsstillende reparation.
5 ***** stjerner herfra !
Super god service.
God service, god oplevelse, venlig hjælpsom. Anders fra Spanrep bruger god tid til at forklare mine spørgsmål om vaskemaskine o.s.v Mange tak for hjælpen.
Behagelig og effektiv reparatør
Behagelig og effektiv reparatør, der udover reparationen gav gode og brugbare tips og tricks til bedre daglig drift.
Kompetent service idag 😀
Super service fra kontor og montør
Super service fra kontor og montør. Dejligt at møde/ tale med mennesker der går op i det de laver og er yderst professionelle og så med et smil, skal der lyde et lille hvorfor ikke 5 stjerner er det overlevering af opgaven en uge og en rykker er lige længe nok (garanti sag fra IKEA)
Omvendt kan jeg kun anbefale! ALT kommunikation til udførelse har været top klasse
Hilsen en glad kunde med et fungerende køleskab
Reparatøren havde ja-hatten på
Reparatøren havde ja-hatten på, og gjorde en træls situation til en god oplevelse. Tak!
Vaskemaskine, der levede sit eget liv
Tobias, flink og dygtig ung mand, der hurtig fandt fejlen og fik den rettet. Ringede som aftalt 20 min før ankomst
Super dygtig og kompetent
Super dygtig og kompetent
En hurtig og meget professionel sagsbehandling af defekt ovn indenfor garantien.
God til at svare på alle de spørgsmål, som jeg gerne ville have svar på.
Super dygtig montør, der kom efter 3 dage og fiksede ovnen.
Grundig, professionel og virkelig venlig
Bruger jer gerne igen en anden gang
Super hurtig og meget imødekommende…
Super hurtig og meget imødekommende service. Anders der var forbi virkede både behagelig og meget kompetent.
Professionel og hurtigt
Anders-Teknikeren mødte op til tiden, var både venlig og professionel. Han forklarede, hvad der var galt, og fik det hele fikset på under en halv time. Han tjekkede endda resten af maskinen igennem for at sikre, at alt fungerede, som det skulle.
Alt i alt en super god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale spanrep(og især Anders)til alle, der har brug for hurtig og kompetent reparation af deres hvidevarer. Tak for hjælpen – vaskemaskinen fungerer nu perfekt!
Dygtig montør men meget dårlig proces
En rigtig dygtig montør monterede opvaskemaskinen. Han var effektiv og dygtig til sit arbejde. Desværre har processen med at få maskinen leveret været rigtig dårlig og der har været
Mangelfuld opdatering. Der gik 5 uger fra vi anmeldte fejlen til Designa/Gorenje på vores kun 15 mdr gamle maskine og til vi fik den nye maskine. Vi forsøgte mange gange at kontakte C.J. Hvidevareservice, som skulle montere maskinen men de kunne ikke få kontakt til Gorenje, som skulle levere til dem. Til sidst oplyser Gorenje, at den maskine vi havde er udgået og ombytningen bliver til en anden men lignende maskine. Da den nye maskine så endelig monteres kan vi konstatere at den ikke kan åbnes for den ikke passer til soklen. Soklen er monteret på samme tid som en gamle maskine.
Ret hurtig service ....god montør var…
Ret hurtig service ....god montør var her og ydede det som jeg havde brug for...flik og høflig ung mand...
Ovn i udu
Ovn i udu, ung mand fra Mors kom og fiksede den. Venlig og god til forklare undervejs.
Glad for ovnen nu virker og stolt af vi har så skønne unge mennesker.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.